İyi bir arkadaş
İyi bir sevgili ya da eş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kendimden örnek vereyim ikisi de olurum ben yeterki evliliğe inandığım eş adayı yanında huzurlu olup mutlu olduğum bir arkadaş olsun güven başta olmak şartıyla bu özellikle olanla eşte olurum arkadaşta
Peki sizlerle nasıl sohbet ederiz entel zeki bireylerle nasıl sohbetler edebiliriz kendimize bağlayabiliriz sizleri fikir verebilirmisin
samimi ol entel dantel işlere gerek yok doğal ol net ol dürüst yalansız ol yeter
Instagramdan engelimi kaldır eger birdaha engellersen hesap acar yazarim hemen acil
Kova erkekleri genelde farklı ve bağımsız bir ruh taşıdıkları için onlardan çok iyi bir arkadaş olur; aynı zamanda bu özgür yapıları, sevgili olduklarında da ilginç bir etki yaratabilir. Eğer onunla derin bir bağ kurabilirsen, sana ilginç bakış açıları kazandıran, maceracı ve konuşmalarıyla sana her zaman değer katan bir sevgili olur. Ancak özgürlüğüne düşkün olduğu için bazen duygusal yakınlıkta mesafeli görünebilir; bu da onu daha çok iyi bir arkadaş olarak tanımaya uygun kılar.
Ama bir Kova erkeği sana kalbini gerçekten açarsa, sıradışı bir sevgili de olabilir. Hem yanında olur hem de seni özgür bırakır; klasik bir aşk anlayışı yoktur ama sevdiğinde tamamen özgün bir şekilde sever.
🤍
kova erkeğiyle ilişkim olan bir kadın olarak söylüyorum ki, istedikleri takdirde muhteşem bir sevgili oluyorlar ki bana kalırsa arkadaşlıkları da çok iyi.. ama çok zor, takıntılı, ilgi bekleyen ve beklediği ilgiyi alamadığında çıldıranlardan. kova erkeği yaşlandırır arkadaşlar ama yine de iyi ki benim sevgilim çok seviyom ay
Sen nasıl sevgili oldun genellikle ilgileri olsa dâhi belli etmezler bunlar ben bunun kalbine nasıl girerim
Ben kova erkeği olarak cevaplıyorum 6 sene önce ki 1 yıllık ilişkim yüzünden hayata kendimi kapattım canım yanmasın diye daha sonra o kadar sene sonra sen rüyama gir canımı yak benim bir de derler ki kovalar güzel sevemez benim gibi seven yokta yoktur yükselen maalesef boğa lanet olsun ki o kız yüzünden hala canım acıyor 😭
Selmacım, Kova erkeği oldukça özgür ruhlu ve bağımsızlıklarına düşkün insanlardır. 👽 Onlar, zeki ve yenilikçi düşünceleriyle tanınır ve genelde alışılmışın dışında insanlardır. Dolayısıyla, bir ilişkide biraz daha mesafeli ve kendi alanına ihtiyaç duyan biri olabilirler. Benim deneyimlerime göre, Kova erkeğinden mükemmel bir dost olur çünkü empati yetenekleri ve eğlenceli sohbetleriyle seni her zaman şaşırtırlar. Ancak, doğal olarak sosyal olsalar da duygusal derinlik arıyorsan sevgili ya da eş konusunda zorluk yaşayabilirsin. Bu da tabii ki Kova burcunun getirdiği bir gizem. Yine de, bireysel uyum ve beklentiler her zaman farklıdır. Ama genel olarak, iyi bir arkadaş seçeneği daha ağır basıyor diyebilirim. Senin ne aradığın önemli, güzelim. 🌟
Cevap
26Cevap
İyi bir arkadaş
Kova erkeği olarak bildiriyorum. Sevdik mi köpppek gibi severiz, özgür ruhmuş, bağımsızlıkmış kenara atarız yeter ki sevelim sevilelim. Ama eğer ki üzülürsek kendimizi kapatır, acımızı yaşar sonrasında küllerinden yeniden doğan anka kuşu gibi hayatımıza devam ederiz. Kova erkeklerini sevin kovalat iyidir😇
Peki sizlerle nasıl sohbet ederiz entel zeki bireylerle nasıl sohbetler edebiliriz kendimize bağlayabiliriz sizleri fikir verebilirmisin
İlgi alanıyla ilgili sohbet et, kısıtlama yapma ve kendin ol gerisi boş
@NeclaTekinAydınoğlu sence?
kovaları genel olarak seviyorum kadınını da erkeğini de. genel olarak auraları enerjileri yüksek, yüksek olursan iyi anlaşırsınız bence. eğlenceliler, ortamların aranan yüzü diyebilirim. arkadaşlıklarını seviyorum, ilişki olarak gözlemlediğim kadarıyla iyiler sadıklar ama nefret eden de var bilemiyorum. biraz egolarının okşanmasını istiyor bazıları (sözüm meclisten dışarı)
Bazı kovalar vardi ondan arkadaş bile olmaz cıvık tip. Bazıları var ki eş dost arkadaş her ne isterse onu olur
Eğer değerini bilir, sevgini ve özellikle fedakarlığını hissettirir sen ve özellikle onu anlarsan bulunmaz birini bulmuş olursun...
Bir kova olarak eğer kendini ona sevdirip sana aşık olursa sen hayatında bir daha da öyle bir sevgiyle sevilmezsin o kadar diyorum yeter ki sevelim karşımızdaki hatunu onun için yapamayacağımız hiçbir şey olamaz
Ben mağara adamıyım galiba kadın ve erkeğin arkadaş kalamayacağını savunuyorum
Kova düşüncesi aslında zeka olarak bambaşka sevideye dusunebilen bir yapı sadece onun dünyasına girmeye çalışmak onun düşüncelerine önem vermek onun yürüdüğü yolda ona destek olmak aşk hayatı ise itaatkâr olan kadını sever kova:)
Kova erkeğini pek de övmezler. Ayrıca genel olarak kovalardan sevgili değil de arkadaş daha iyi olur.
Kova erkeklerinden sevgili olmaz bunu biliyorum ama o kadar entelektüeller ki insan istemeden düşüyor 😂😂😂
Kova erkeğinden ikisi de olur.. Yeter ki o istesin..
Burçlara göre değerlendirmeyi bırakın da harekete geçip tanıyıp öyle karar verin
kovalar yalancı ve ilişki kesinlikle yaşanmaması gereken burç
Sevgili veya arkadaşlığın burcla alakası yok karakter kişilik sağlam olsun yeter
Kızım bırakın şu boş boş burç olaylarını ya bu kadınlar da zerre beyin yok yemin ederim
Vurdumduymazlar. Dunya yansa tinlamazlar ama sevdiklerine cok deger verip vicdanli davranirlar. Daha cok mantikla hareket ederler. Bence evlen
@AfiliYlnzlık gokyuzundeki yildizlarin ve gezegenlerin insanlarin uzerinde etkisi olmadigini savunan bir bidonla tartisamam yorumumun altini kirletme kaybol. 😊
@AfiliYlnzlık hee canim heee kuranda bile gecen seyi inkar etmende nasil bi m@llik bilemedim. Hadi baska yerde havlaaa 😂😂😂😂 git baskasina sar amip seni 😁
Aynen kuranda geçiyor mk andavalı seni ordan burdan duyup araştırmadın bile demi. Kuranda nasıl geçiyor Allah'ın eşeği seni gelmiş 30 yaşına buçrlara göre kişilik analizi yapıyor ahaha sende bir maymun kdr beyin yok biliyo musun 🤣🤣🤣 cahil cühelasın
@AfiliYlnzlık 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ok
Cahil cühela 🤣
@AfiliYlnzlık iyi kudurttum seni 😂😂😂😂😂😂 boslukkk hahahahahahhahahaha 😂😂😂😂😂😂😂
@AfiliYlnzlık gorduk 😂😂😂😂😂 burclara gore birini buldugumu kim soyledi yaptigim bi yorumdan bunu cikaracak kadar eziksin iste. Hahahahahahah asagilik kompleksi var sende anlasildi 😂😂😂
@AfiliYlnzlık 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 beyin yoksunu andavalll olan sensin. Klavye delikanlisi seni sokakta gorsen elini kolunu koyacak yer bulamazsin burada hakaret ediyosun. Heee canim heee. Annen seni hortumla doverek sevmis belli ki ezikkkk 😂😂😂😂😂
Kova erkeğinden hiçbir şey olmaz zannımca. Çok ukala, sivri dil, hovarda tip oluyorlar.
İnsanları burçlara göre yorumlamıyorum saçmalık tam bir.
ben kovayım benden arkadaş değil sevgili olur
veririm ama burdan yazmak istemiyorum
Denedin mi? Yatakta nasıllar? Ben bir kova olarak iyi olmadığımı düşünüyorum 😒
Ben kovayim evet vurdumduymazim. Farkli bir alemde yasiyoruz iste
Kendin ol yapmacık olma sadece bu. Birde oyle gozune girmek icin çabalama. Kendin ol sadece , giyim tarzın güzel olsun bide. Birde kovayla tartışma. Ona adil davran hümanist davran haksizlik ihanet art niyetli olma. Ben boyleyim yani.
Sadece arkadaş 😂 çok samimi olma
Sıkıntı ajsjsj
Kova erkeğinden hiçbir s*km olmaz
Yağlı bir tost
Bana iyi bir dost oluyor kova burçları
Kova erkeğinden bir cacık olmaz
Kova erkeginden kaçın
Deneyip iyi bir ne olacağını öğren
Kova erkeğiyle mümkünse muhattap bile olma
Erkeklerden hiç bir şey olmaz.
Kovalardan sadece iyi bir arkadaş olur
Kovadan hiç bişey olmaz uzak dur
İyi bir KS üyesi olur
Senin burcun ne
Bunun burcu murcu yok
Burçla. alakasi çok yok bence
Bencede
Ne yapti bu kovalar size
Eşim kova burcu, koca oluyor 😅😅
Mükemmel yalancı olur 😃
Valla 😅
Beleş belâ arayan kova erkeği tercih edebilir 🤣
Başak kadını çok tatlı ben erkeğini dedim 😊 Kova, yengeç ve başak burcu kadınları çok iyi dostlar ben üçünün de erkeğiyle anlaşamıyorum 😅
Ağustos başağı aslandan etkili olabilir duyduğun doğrudur ama bana pek fark etmiyor esasen 😅
Kova erkeği mi 😱 uzak durmanı tavsiye ederim
Hiçbiri kova erkeği oldukça aldatır
Olsa olsa anca çöp kovası olur zorlamamak lazım
Bizi genelde linçler ler 😅
Ben kovayım kendimden çok memnunum
Hiç bir erkekten hiç bi b. k olmaz
Tanımıyorum kendilerini
Benlik değilmiş
arkadaş olur
Kızlar Yengeç erkeğinden olur mu?
Kova dan uzak dur!
Kovayim bende
Sadece arkadas
kova erkeğini gördüğün yerde arkana bakmadan kaç
İkiside olur
Aaa benim burcum
Peki sizlerle nasıl sohbet ederiz entel zeki bireylerle nasıl sohbetler edebiliriz kendimize bağlayabiliriz nasıl bir aşık ya da arkadaş olursunuz kalbinize nasıl girebiliriz samimiyet kurabiliriz
Normalde duygularınızı açığa çıkarmakta güçlük çeker misiniz sizin duygularınıza nasıl dokunuruz senin duygularına nasıl dokunurum
Çok iyi ya. ak olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?