Rüyam cok korkunctu anlayan biri var mi sizce anlamı ne?

arkadaslar ruyami anlatiyorum direkt ruyamda uyuyordum ve korkunc seyler gormeye basladim sonra ruyamdaki uykumda birden ne alakaysa sanki varlik ismiymis gibi eflaatunn diye bagirdim ve yuzunu hatirlamak bile istemiyorum cok korkunç bir varlık beni gelip boğdu daha sonra o varlık gidince koridora baktım annem babam ve tanımadığım bir kaç insan namaz kılıyordu önümde bende kalktim yanlarına gittim ben yanlarına gidince diger insanlar kayboldu tekrardan yattım oraya ve uyudum gibi oldu ve birden anne diye bağırdım yüksek sesle sonra annemle babam bakmadı bile babama gittim sarıldım baba cok korkuyorum diye agladim bana sarılmadı annene söyle sen dedi arkami dondum annem ordaydi diye ama annem aynanın icindeydi bildigimiz aynadaydi cikarmaya calistim gelmedi sonra hemen abla diye bagirdim ablamda aynanın icindeydi ama bebek haliyleydi ve bana dogru gelmeye basladi daha sonra ruyam bitti gercekten cok korkunc ve garipti anlayan biri varsa yorumlar misiniz ya korku filmi veya korkunç şeylerde izlemedim bilinaçltımda asla yoktu fal falan gibi şeylerde yok ne bunun anlamı ya
Rüyam cok korkunctu anlayan biri var mi sizce anlamı ne?