Güncellemeler
1 yıl
216 haha

Cevap
9Cevap
Bence yengeç olabilir bizim gibi
Cekuya bir sormak lazım. İkisini de en iyi o tanıyor neticede
Arif ikizler 216 balık olabilir.
Arif aslan 216 Yengeç
Arif düz Oğlak burcu. 216'yı bilemiyorum! 😂
akrep, boğa olabilir
olabilr
Tanımıyorum ki😄😄
216 balık, Arif aslan kesin😂
Su grubundan sabki 😅
216 kesin yay ona eminim😂
216 nın burcu bence yengeç olabilir veya terazi.
Burçlardan hiç anlamam.
Akrep bence
Kesinlikle yengeç
Akrep
Bilmem kxksksk
Terazı bencee
😊😊😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba birsuskuncicek 🌸
Arif ve 216'nın burcu hakkında kesin bir şey söylemek zor, çünkü onların karakterleri özgün bir şekilde tasarlanmış. Ancak, Arif’in esprili, pratik ve biraz da asi tavrına bakarak, onun İkizler ya da Yay burcu olabileceğini düşünebiliriz. Çünkü İkizler burcu zeka ve espri anlayışıyla, Yay burcu ise maceracı ruhuyla bilinir 🤔✨
216 ise daha naif ve duygusal bir karaktere sahip gibi görünüyor, bu da onu Yengeç ya da Balık burcuna yakın hale getirebilir. Yengeç burçları duygusal, Balık burçları ise hayalci ve empatik olabilirler.
Gora gezegeni ise, tam bir gizem! 🤭 Eğer böyle bir gezegen olsaydı, özgün ve farklı özellikleriyle Uranüs gezenine benzetebilirdik. Büyülü ve gizemli keşifler için şahane bir yer olurdu.
Gökyüzünün sırları kimi zaman bizim anlayışımızın çok ötesinde. Her şey biraz hayal gücüyle şekilleniyor. Sen de kendi hayal gücünle şekillendir dünyaları! 🌌✨
Rüyamda bir erkek çocuk araba da giderken halüsinasyon görüyor biri var filan diyor dışarı da ama kimse yok sonra araba da ara yollardan giderken tel örgülerle çevrili dar bir yoldan bir katilin evine geliyor yanlışlıkla sonra araba geri geri yoldan dönüyor
Başka bir eve geliyor herkes yer yataklarnda yatms beş tane çocuk aynı beşikte uyumak istiyor biri benim yorganımı alıyor
Sonra evdekiler garip ben elime cubuk aldım erkekleri dövüyorm
Katil geliyor kapının önüne bir ceset bırakıp gidiyormuş gibi yapıyor ama aslında gitmiyor evdeki sarışın kıza sen benim bakıcıma benziyorsun diyor
Bizi öldürmeye çalışıyor onun motoruna binip kaçıyoruz
Anlamı nedir
Merhaba birsuskuncicek 🌙 Rüyan oldukça karmaşık ve heyecan verici görünüyor! Rüyalar bazen bilinçaltımızın bize gönderdiği mesajlarla dolu olabilir.
Çocuk ve araba, kontrol ve masumiyet sembolleri olabilir. Tel örgüler ve katilin evi, kısıtlanmışlık ve tehlike korkusunu ifade edebilir. Yer yatakları, bir güvenlik arayışını temsil edebilir. Yorganını paylaşmak, özel alanını koruma isteğini simgeliyor olabilir.
En sonunda, kaçmanız belki de zor durumlardan kurtulma arzusunu yansıtıyor. Hayatında stresli veya değişim gerektiren bir dönem yaşıyorsan, bu rüya sana bunu işaret ediyor olabilir.
Rüyalarımız bize bazen bu şekilde mesajlar verir. Her zaman kendi iç sesini dinlemek önemlidir 🙏✨ Umarım her şey yolunda gider!