Evet gece gece aklıma bu takıldı... Baya mizahı döndü ama ne olduğunu anlayamadım. Bilen varsa açıklasın lütfen. Ayça_22 oturum açtı olayı ne? Herkes ayça 22 isimli kızdan bahsediyor. Bu kız kim ki?

Evet gece gece aklıma bu takıldı... Baya mizahı döndü ama ne olduğunu anlayamadım. Bilen varsa açıklasın lütfen. Ayça_22 oturum açtı olayı ne? Herkes ayça 22 isimli kızdan bahsediyor. Bu kız kim ki?
"Ayça_22 oturumu açtı" bildirimi ile eski dönemde çoğu erkeğin aşık olduğu kadın diyebiliriz. MSN kullanılan dönemlerde sıkça internete giren kişiler sağda bildirim olarak görüyordu. Kızın fotoğrafı çok tatlı olduğundan tüm erkeklerin ilgisini çekiyordu. :D
Kurulan flört siteleri için erkekleri çekmek adına kullanılan bir görseldi.
CharmQuell isimli Youtuber seneler sonra Ayça_22 bildiriminde çıkan kızı araştırıp bulmuş.
https://www.youtube.com/embed/GT9POInjkF8Ayça_22 bildiriminde kullanılan fotoğrafın asıl sahibi Eda Sak isimli kadın :)
Hatun cokmüs yalnız 😔
Aynen
@conqquerorr insanın evrimi bu olsa gerek ne kadar cıvıl cıvıl bir hatunken Kara Fatma olmuş sanki
Kadın Yıldız Tilbe gibi olmuş
@umutcanyldrm 😂 kraldir Yıldız Tilbe 👍
@umutcanyldrm 🤣🤣🤣, ahahaha
Hangi kanalda oyun yapmış bu
Bu değilmiş CharmQuell yeni video atmış. Yemlemiş interneti.
MSN kullanılan dönemlerde erkeklerin sevgilisi diyorum :D Tarayıcıya girince hemen bu kızın fotoğrafı ve Ayça_22 oturumu açtı bildirimi çıkardı. O bildirime kanıp tıklayanlar genellikle virüs yerdi.
Şimdi kızın son halini paylaşmışlar, araştırıp kızı bulmuşlar. :D
msnede o yıllar hata vardı bu gençde çalışma yapmış ama boşuna çalışmasıda fos tokalı kız ise bulgaristan müslümanı bir kız diğeri sarı olan ise yalan profil ve hata vardı dedim msnede o yıllar herkesin msnesine bakım resimlerini inceleyip hatta bilgisayarda resimler klosörü varsa ona dahi bakabiliyordunuz hatta vaktiyle arka sokaklar dizisinde kız bende ekliydi ne günlerdi ve şuda var meksikalı kızıda aynı bu şekil keklemeye çalıştılar asıl bunlar kim daha o günden biliyordum
İnsanlık tarihinin ilk chat botu.
Gerçek hayattan ümidi keserek piksellerarası fantezilere yönelen birçok hızlı ve doyumsuz boomer'ın rüyalarını süslemiş, aynı anda milyonlarca kişiye mesaj atarak 7 farklı ülkenin elçilerine aynı anda farklı mektuplar yazdırabilen Napoleon'a toz yutturmayı başarabilmiş, bilgisayar biliminde efsane olmuş malware'ların kaynağı olan algoritmalar güzeli.
2008 lerde MSN'nin olduğu dönemlerde fake hesap açanların sıkça kullandığı bir fotoğraftı. Hatta ben bunu orta okulda aşık olduğum kıza çok benzetmiştim o sanmıştım ki çok benziyor gerçekten ama kızın kolyesinde GÜL baş harfleri yazılı isimlik var. Kim olduğu ise halen gizemini koruyor. Fotoğrafın sahibi henüz çıkıp bu benim demedi ya da dedi de biz bilmiyoruz
Kaldı ki kızın boynundaki kolyede baş harfleri GÜL olan bir kolye var ama onun bulduğu kızın adı Eda bir de oradan yola çık.
Aynen @BilgisayarTeknikeri reklam yapmak için ilgi çekmek için uydurmuş o YouTuber bence.
gerçek adını kullanmıyor sitenin kodlarına bakarak bulmuş izlersen anlarsın
kadın yorum atmış gerçek
@Gamze45666 İzledim. Benim dediğim şu diyorum anlamıyorsunuz galiba. Bu sorudaki kızın boynunda yazan isim Gül ile başlayan bir isim diyorum. Youtuberin bulduğu kişinin ismi Eda diyorum. Ben de olsam ben de yorum atarım prim kasmak için kendimi ön plana çıkarmak için. Altın tepside sunulan bir fırsat bu. Ne kadar takipçi o kadar izlenme o kadar para demek oluyor
Şey diyorlar hocam , Gerçek olanı bulmak için ortaya atılmış fake video tabii bu videoyu anca Charm yaparsa bu kadar popüler olurdu o da biliyordu ve dün attığı videoyu kurguladı amaç gerçek olanın Çıkıp o bendim demesini beklemektiki ve de oldu 10 saat önce toplulukta bir gönderi paylaşmış ona bir göz at derim
@Bana1caykoy link atar mısın
Kanalın ismi CharmQuell arat YouTube da Topluluk kısmına gir buraya atılmıyor sanarsam
@Bana1caykoy Kanka anlatamıyorum ben galiba bak burada ne var https://imgyukle.com/i/QsTNYR
kızın kolyesine dikkat et. Oradaki isimli kolyede Gül diye isimler görünüyor. İsmi nasıl Eda olabilir :D bunu da mı görmüyorsunuz anlamıyorum ki :D
Hocam dikkatli Bakın gül yazmıyor Şekilli yazılmış isim Güm yazıyor Twitter da gezdim biraz Sözde ismi Maide Begüm pekkanlı Facebook'ta hesabı var bakabilirsin Eda denen kişi ile alakası yok evet onu biliyorum zaten dün videoyu izlediğimde de baya işkillenmiştim
@Bana1caykoy asıl olay bugun ortaya çıktı Charm bizi yemledi o yorumu bilerek sabitledi haftalardır araştırmışlar ama bişi bulamamışlar kesin olarak onlarda bizi yemlediler gerçek ayça da sinirlenip Charma mail attı yeni video geldi sabah
İnternet sitelerinde olmadık anlarda oturum açan güzide kızımızdır. Sonları başka versiyonlarına da denk gelmedi değilim ama bu ayça 22 oturum acıyor sürekli efendim durduramıyoruz. :D Sadece oturum değil, aynı anda da kamera da açar. "Dur hele bismillah ne oluyor bir tanışsaydık?" demeye kalmaz. Yeni kuşağın girişken üyesidir.
napıyor acaba şu an şzlxmlsiwöe
:D emekliliğin tadını çıkarıyordur kesin
Bu yazı güzeldi reis 👍👍
Windows Live Messenger adlı programın meşhur olduğu 2000’li yıllarda sitelerde MSN bildirimi gibi sağ altta çıkıp duran ablamızdır. 😏 Benimle ilgilen diye ısrarla çıkardı, tıklayıp virüsü yiyen de çok insan vardı. 😄 Sen o dönemleri hatırlayamazsın.
Cevap
115Cevap
Msn olayı ahahaa
Bir kız vardı Gökhan Özen fanıydık ikimizde facebookta mesajlaşıyorduk. O zamanlar liseye gidiyorum saflıkta var tabi. Kız bana kuzeninin facesini verdi benimle konuşmak istiyormuş sözde kuzeni. Onla yazışmıştık normal bir şekilde. Hatta kız kuzenimin eski sevgilisi diye bu fotoğrafı göndermişti. Sonradan öğrendik ki kuzen falan hikayeymiş. Bir başka arkadaşa da (o da gökhan fanı) sözde kuzeninin arkadaşının hesabını vermişti. Meğer hepsi kızın bizzat kendisiymiş. Bizde bu arkadaşla dalga geçiyorduk bide aramızda meğer kız bizle dalga geçiyormuş. 😂😂 Bu fotoğrafı ne zaman görsem aklıma geliyor 😂
Sene 2006-2007 MSN piyasaya sürülmüş, deli gibi kullanılıyordu. Tek dolandırıcılar şimdi mi var sanıyorsun? Bu milleti ne ile söğüşleriz dediler ve ayca_22 ekranların sağ alt köşesinde oturum açıp durdu. Trojen işte, tıklayınca naneyi yiyordun.
Bende msn kullanmıştım ama hiç böyle birini hatırlamıyorum 😂 o zamanlar metin2 den bunlara hiç kalmamış zamanım djfjfjfkf yorumların hepsini okudum. Virüsü tanıyordum küçükken o yüzden tıklamam bilmediğim linklere 😂 üşenmeden linki bile okurum yani 😅 dikkat edin şimdi bir sürü ayça vardır farklı şekillerde 🤣
Bu fotoğrafı kullanıp çok kişiyi keklediler zamanında. Kısaltmalar çoğu oradan kalma selam nbr okul iş soruları beklenen birinin oturum açma bildirimi gelince ağzın kulaklara varması. Ne dinliyorum özelliği titreşim gönderme ve daha neler neler.
Bir dönemin en popüler kızı..
Onlyfans, telegram kanalları, tinder şu bildirim karşısında acizdi.. RTÜK öncesi cine-5 veya show TV kırmızı nokta izlemek kadar zevkli bir durum.
Şimdi sizin dayı dediğiniz jamcı erkeklerin tamamı o zamanların ergenleri ayça sayesinde mutluluğa kavuştu
Bir neslin sevgi ihtiyacını karşılayan koca yürekli kız 😇
Hatırladığım. kadarıyla men olduğu zamanlar herkes ayca 22 ile konuşuyordu ekliyodu falan, güzel bir, kız resmi vardı meğer herkes kullaniyomus fakemis zilli😂😂
Bu kızin bu resmi bir tane müzikte vardı ergenlik zamanlarimda dinlerdim bu resmi gördüğüm de sandım o müzikle ilgili soru soruldu o müzik güzeldi adını da unuttum
Bu kızdan gına gelmişti varya ne zaman MSN e girsem köşeden çıkıyor du vay be ne günlerdi o günler Aylin diye biri vardı gece gündüz takılırdık
Facebookda da cok kullaniliyordu bu fotograf hey gidi gunler ama hep merak etmistim bu kizi cok tatli yaa ilgi cekici oldugu icin fotografi bu kadar yaygin oldu msn iyiydi bee geri gelse keske
Detaylı açıklamanın olduğu video ektedir. Ayça_22'nin güncel halide verilmiş
https://youtu.be/GT9POInjkF8Bu değilmiş CharmQuell yeni video atmış. Yemlemiş interneti.
Biz bu kızla arkadaşım için taksimde buluşma bile ayarlamistik. Sonuç ne oldu biliyo musun. Kız gelmedi. Biz de çıkıp tophanede nargileye gitmiştik 😂😂😂
eskiden sade MSN adresi eklerdik o yüzden kimse yoktu doğru dürüst ayca22 yayıldı milyonlar akın etti 1 kıza kızda İzmir'i off kamerada süper.. neyse şimdi 40 yaşında felan olmuştur 10 sene önceye dayanıyor
Eskiden hep bu kızın fotoğrafını kullanıp milleti işletirlerdi. Nude olayı dolandırma vs...
Kız için gerçekten üzücü
mynette falan okey oynarken sürekli msn tarzı sağda ayça22 oturum açtı yazardı
tıklayınca bilgisayara virus gelirdi 😂
Şu an 28 35 yas arası erkeklerın yuzde 90 ının bı zamanlar sevgılısı olan hatundur sjsjsjs
Benim kullanıcı adımı alırken esinlendiğim karakter 😂
Msn zamanları sag alttan çıkardı ayça_22 oturum açtı faln tamamen reklam
Ben gerçekten grup hepsiden cemre ile konuşmuştum msn'den :) buna kimse inanmıyor ama gerçekten onunla konuşmuştum :) :)
Bir dönemin meşhur fake fotosu. Bir rivayete göre bu fotoyu görenler bir daha başka bir şey göremiyorlarmış o zamanları.
En İyi Cevap