Akrep ve dönmek? Yani döner de eger o kızı çok sevmişse, çok değer vermişse ve ya fazla takıntı yapmışsa, yoksa dönmez, ortadan öyle kaybolur ki şak diye kalırsın ortada😀 Kısacası her kıza dönmez, dönmesi için omda iyi bir yara ve ya derin bir hiss oluşturmak gerekiyor, böyle durumda defalarca döne bilirim, sonunda da ortadan tamamen kaybola bilir
01 Yorumla
Soran1 yılBen sürekli terk ediyorum çocuğu arkadaşım olur yara bıraktım sanırım skdkdkkf ben uzun süre bir erkekle iletişimde olamadigim için zor geliyor bırakıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılValla döner mi orasını bilmiyorum ama bi akrep kadını olarak iki akrep eski sevgilim oldu ikiside iğrenç varlıklardı sevgili nedir bilmezler biz hiç öyle değiliz akrep erkeğinden olmaz
10 Yorumla
1 yılHayır dönmez. Ben akrep kadını olan tarafım. Ama akrepler silince tam siler.
06 Yorumla
Soran1 yılDöndü bana bu çocukta mi farklılık yapar
Soran1 yılVar *
Akrep1 yılDemek yükselen burç özellikler var😄
Soran1 yılBende mi onda mı benim yükselenim akrep bu arada jsjdjd
Akrep1 yılOnda.
Soran1 yılBilmiyorum yükselenini
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, konu Akrep erkeği olunca iş biraz karmaşıklaşabiliyor. Kendisi oldukça cazibeli ve çekici bir burç olduğu için birçok kişiyi etkileyebilir. Ama her kıza dönecek diye bir kural yok, ilişkinin derinliği ve duygusal bağ önemli faktörler arasında. Akrabım olan bir Akrep erkeği vardı, oldukça sadık ve tutkundu, ama onun için gerçekten anlam ifade eden bir ilişki içinde olduğu zamanlarda. Yani, her Akrep erkeği farklı ve bireysel deneyimlerle şekilleniyor. Akrep burcunun tutkusu ve gizemi her zaman dediğim gibi seni şaşırtabilir. 🌟❤️ Eğer onunla doğru bir enerji tutturabilirsen, sana sonsuz bir sadakat sunabilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u 1 yılolabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeni birinden hoşlandım akrep burcuydu herkese yazıyor adamın adı çıkmış burada millete sarkintilik yapıyor vs diye bence çoğu çapkın ya
21 Yorumla
Soran1 yılBencede
Akrep erkeği döner de akrep kadını hiçbir türlü dönmez
10 YorumlaFikrim yok ama söz konusu erkek olunca her şey mümkün 😂😂😅
10 Yorumla
1 yılKızı yedek kulübesinde tutuyorsa her erkek döner burcu ne olursa olsun. Erkeklerin burcu yoktur. Çıkarları vardır.
21 Yorumla
Soran1 yılYedek kulübesinde tutuyor heralde jskdkd neyseki ben onu ilk terk ediyorum hep arkadaşım olur arada bir bahane ile yazıyor
1 yılBurçlarla alakalı bir durum değil o ya karakter istek arzu meselesi bence
016 Yorumla
Yengeç1 yılSonunu bildiğim bir kitabı tekrar tekrar okumam ben
Soran1 yılBiz arkadaşız aslında bana ikidebir ben başımdan defetmeme rağmen dönüyor
Yengeç1 yılSana acı bir gerçek söyleyeyim mi kimsenin demeyeceği
Soran1 yılSöyle bu gönül ne acı şeyler duydu
Yengeç1 yılAcı sözler duymana üzüldüm kalp kırmak hem iyi değildir hem de günahtır. Biz erkekler hiç bir kızla menfaat olmadan arkadaş olmayız arkadaş kanka hepsi yalan fasa fiso yani hepsi yatmak içindir.
Soran1 yılTabi biliyorum bende başka bir şey söyleyeceksin sandım
Yengeç1 yılE biliyorsan biraz mantık yürüt yavrum senin arkadaşta başından ziktir ceksende dönüp dolaşıp geliyor acaba bana da pastadan pay düşer mi bana da gün doğar mı diye
Soran1 yılKimseye hiç pay vermedim şuana kadar o daha çok bekler böyle bir düşüncesi varsa
Yalnız garip olan şeyde şu bu çocuk bana baya derin sırlarını söyledi
Yengeç1 yılBen de aslan burcuyum bir şeyi çok istiyor ve elde etmek istiyorsam her şekle girebilir her türlü tavizi verebilirim. Yani demem o ki insan birini çok istiyorsa kendinde ödün vermeyi iyi bilir senin arkadaşın da güven kazanmak amaçlı kendi sırlarını paylaşmış bunu bilemeyiz tabiki belki de kendi sırrım dediği başkalarının sırrı çünkü erkeklerde uçkur düşkünlüğü olduğu kadar çene düşkünlüğü de var nerde ne yaşarsa yaşasınlar gidip anlatırlar bazen konudan geri kalmamak içinde başkaların anlatigi konuları kendileri yaşamış gibi anlatırlar
Soran1 yılBilmiyorum olabilir bir kız arkadaşım vardı önceden aslında onunla arkadaştı kız arkadaşım bu çocukla tanıştırdı beni çocuk kıza sevgililik teklif etmiş mesela bana sadece sunu dedi teklif etmedi bile dedi ki 25 ten sonra birini bulamazsan evlenelim dedi
Yengeç1 yılBu sana cepte muamelesi yapıyor bence
Soran1 yılOlabilir ama zaten onu tercih etmediğim için cepte görmesi önemli değil
Yengeç1 yılE o zaman engelle gitsin gevsegi
Soran1 yılEngelledim aslında bir ara ama bir yerlerden ulaşmaya çalışıyordu numarası da bende kayıtli değil mesajları direk sildim artık o yazdığında engellerim
Yengeç1 yılEn güzeli
Akrep 😂 dönmez döndürür! Bi saniyede unutur ömür boyu kendini unutturmaz! Herşeyi zirvede gezer aşk seks intikam dostluk güven….
00 Yorumla
1 yılAkrep hiç bilmiyorum ama su burcu olduğu için dönme ihtimali vardır
01 Yorumla
Soran1 yılBalik burcu bir çocuk vardı çok gururluydu oda su burcuydu dönmedi bana geri ama akrep yengeç döndü
Sen şimdi takip et, 2028 de akrep retrosu var :) belki 2028 de döner :)))
08 Yorumla
Soran1 yılDöndü lan bakmama gerek yok
Soran1 yılEvet gitti zaten ben yazmadım oda yazmıyor gitsin banane zaten ben başımdan atmaya çalıştim hep yapıyorum bunu elimde değil uzakken daha çok istiyorum gelmesini gelince de gitmesini istiyorum
Soran1 yılNe güzel gitsin erkeksiz kalayım okey iyi geceler
Soran1 yılYok be aman öylesine sordum zaten merak ettim kim ne yorum yapacak amaç bilgi toplamakti yoksa önemli değil zaten çocuktan kaçmaya çalışıyorum ki oda iletişimi kesmek zorunda kalıyor ben konuşmayalım diyorum artık bu uygun değil diyorum çocuk diyor ki ne zaman konusabiliriz peki dmjdjd
1 yılKonunun burçla alakası olsaydı her insan burcuna göre davranırdı
09 Yorumla
Akrep1 yılSonunda aklı başında birini gördüm 🙃
Soran1 yılBurçla alakası var özellik olarak hepimiz kendi burcumuzu az çok andiriyoruz
Aslan1 yılBak kuzum doğum haritası diye bir şey vardır ve o harita insanın hayattaki alanına göre (aşk, kariyer, aile, öz benlik vs) nasıl biri olduğunu sana gösterebilir azıcık. Lakin orada gördüğün bir özellik şu an konuştuğun kişi de olmayabilir. Her burcun hem negatif hem pozitif yanları var ve bunlar bir sınavdır, bazı insanlar neredeyse tüm sınavları geçer bazıları geçemez. Şimdi aslan burcuna egolu derler ama her egosu olan insan aslan değil? Ben de burçları çok araştırmış biriyim o yüzden insanları burcuna göre yargılamak benim için sadece cahilliktir. Burçlarla ilgili en mantıklı ve tek mantıklı bulduğum şey ise doğum haritama göre özel olarak yapılan günlük veya aylık yorumlar, çünkü tek tutan şey onlar. Bence burçlar sadece karakteri göstermez, başka manevi anlamları da var. Ki karakteri de göstermez çünkü bir sürü insan burcuna ait olmayan özellik taşıyor. Senin şimdi Venüs burcuna baktığın bir oğlan orada yazan gibi davranmıyor olabilir. Çünkü karakter çevreye göre şekillenir, daha sonra da kendi akli iradesine ve bakış açısına göre şekillenir. @soran
Aslan1 yılBiz bir karar alırken veya düşünürken birden fazla şey yapıyoruz, asla haritada yazanlara göre hareket etmiyoruz. Ha illa da ben burca göre, yoruma göre hareket edeceğim diyen insanlar da var ama hayat o kadar basit yaşanmıyor ya. O yorumlar bile sadece senin bazı şeylerin farkına varmanı sağlayabilecek ufak tefek şeyler sadece. O bilgiyle artık ne yaparsın, sana faydası olur mu, ne şekilde yapsan hareket etsen nasıl faydası olur orası sana kalmış bir şey. Hayat senin hayatın.
Akrep1 yıl🤭🤭🤭 kesin anlamadı
Aslan1 yılKendi bilir artık işine gelen anlıyor genelde
Soran1 yıl@Uzaktaki_Anılar okumadım direk uzun geldi okusaydim eminim ki anlardım
Akrep1 yılKısaca.. 8 milyardan fazla insanı bir kaç burca göre değerlendirmek yanlış
Soran1 yıl@Uzaktaki_Anılar tabiki yani biraz benzerlik var özelliklerimizle karakterimiz arasında ama bir gezegenin hareketine takılan biri değilim fal gibi şeylere tabiki de inanmıyorum
1 yılAkrep burcu ve yengeç burçları en iğrenç burçlardır
02 Yorumla
Soran1 yılNokta atışı yengeç burcu eski sevgilim oldu akrep burcu erkek arkadaşım oldu ikisi de arada yazıyor hiç kurtulamıyorum onlardan
Oğlak1 yılIgrençler çünkü
1 yılKimse herkese dönmez bence sjdj astrolojiye girmeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAkrebi boş ver boğa dururken ne uğraşacaksın. Boğa erkekleri hem evcimen, hem seksi, hem eğlenceli mis gibi adamlar. . p
01 Yorumla
Soran1 yılYok be ben ve boğa adamı ben ikizlerim boğanın o egosunu hiç sevmiyorum kalsın
1 yılBu konu çok da burçlara bakmıyor bence... 🙄
00 Yorumla
1 yılAbaza burcu diye bilinir karisiz kalınca döner -_-
00 Yorumla
1 yılBenim abim akrep erkeği ve resmen günde 15 kız ile flört ediyor. ama akrep erkeği bir kıza bağlandığı zaman fena bağlanır bırakmaz. İlginin, şefkatin de kralını gösterir.
11 Yorumla
Soran1 yıl15 kız jsjsjdjd valla bir çocuk var enaz yılda 1 kere mesaj atar kurtuluş yok evlenene kadar sndkkfd zamanında engelledim konuşmamak için mesafe koydum ama yine geliyor bir gariplik var bunda
1 yılDönmez çapkındır onlar
13 Yorumla
Soran1 yılDöndü
Balık1 yılSevindim senin adına
Soran1 yılAman dönse ne olacak sanki içim de hep bir çok karıyla konuşuyor düşüncesi var ondan defetmek istiyorum
Akrep erkeği kincidir dönmez
11 Yorumla
Soran1 yılDöner diyenler var dönmez diyenler var
Gizli Üye(36-45)1 yılAkreplere çıyanlara aşık olmak Türk kızının ebedi ve ezeli hastalığıdır.
01 Yorumla
Soran1 yılAşık olmaktan değil dönüyor ikide bir arkadaşım aslında başımdan atıyorum yine geliyor
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAkrep erkeği dik duruşlu aslidir severse ölümüne sever sevmezse ziker geçer acımaz bile
08 Yorumla
Soran1 yılArada bir yazıyor 6 ay falan geçiyor bir bakıyorum mesaj atmış kurtulamadim gitti
Cevap sahibi1 yılEğer kafasına koymuşsa hertürlü elde etmek için sabırla bekler ama kafasında seni ne diye düşündüğü önemli
Soran1 yılNe diye düşünüyor acaba
Cevap sahibi1 yılÇoğu seks tir
Soran1 yılOlabilir jsjsjdjd
Cevap sahibi1 yılYani bende akrep olduğum için bizde işler yapmacık olmaz net tir ya beyaz ya siyah
Soran1 yılÇocuk zaten bir ara demişti 25 yaşında evlenmezsen evlenelim demişti jdjdjfj ama tek bana yapmiyordur eminim
Cevap sahibi1 yılYa bak hayatta sevişmek kadar güzel bir duygu yoktur o an dünya yansa umrunda olmaz insanın fakat bunu akılla mantıkla ve karşılıklı istekle yapmak en doğrusudur
1 yılDöneriz yeter ki operasyon yaşama ihtimalimiz olsun 😂
00 YorumlaAksine kolay kolay dönmez. Ancak çok aşırı seviyor olması lazım
110 Yorumla
Soran1 yılÇapkın da olabilir ama dönüyor
Başak1 yılDönmez bende su grubu burcuyum ama akrep balık ve yengeçten ayrı onun gururu çoğu ateş grubu burçta bile yok dönmez yani beklentin falan varsa bekleme ya benim arkadaşım var akrep burcu evlilik dışı çocuğu oldu evlendi gururundan ailesinin yanına geri geldi şu an belediye başkanı oldu
Soran1 yılOlm dönüyor dedim ya arkadaşım olur arada bir bakıyorum bana mesaj atmış en çok gurur yapan benim hem onunla iletişimi hep kesmeye çalışıyorum
Soran1 yılHangi su burcu oluyor o kız jskdk
Soran1 yılHangi su burcusun kız
Soran1 yılHer akrep aynı değil bence bu akrep biraz çapkın bence bir arkadaşımdan aldığım duyumlara bakarak diyorum
Soran1 yılGöre*
Soran1 yılSen bence peşinden koştuğun için dönmemiş erkekler kovalamayi ister özellikle akrep ben çok kaçtığım için geliyor olabilir
Erkeklerin hepsi her kıza döner canım ister akrep olsun ister arı yani
01 Yorumla
Soran1 yılMantıklı geldi jdkdk
1 yılŞahsen benim için farketmez benim kapilarim herkese AÇIK DEVAMKEEEEE
01 Yorumla
Soran1 yılYOFFKYKYF
1 yılHala burçlara inanan aklı geride olan insanlar bana çok komik geliyor
00 YorumlaOnu bunu bilmemde biri bana bu uygulamayı anlatı versin
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSokabilir dikkat et ahshwhsh
11 Yorumla
Soran1 yılYok be istese de yapamaz zaten uzaktan bir arkadaş ama arada yazıyor şizofren
Gizli Üye(18-24)1 yılBurçlara bakarak dönmesini bekliyorsan işin çok zor. Cidden burçlara inanıyor musun?
11 Yorumla
Soran1 yılBen burçların özelliklerini kastediyorum gezegenlerden dolayı ruh hali değişmesini kastetmiyorum hepimizi Burclarin ozelligi az ya da çok var
1 yılaltı boş egosundan dolayı dönmez
12 Yorumla
Soran1 yılDöndü kdkdkd çapkın sanırım
Aslan1 yılakrep cepte tutmaya bayılır dikkat et
1 yılAkrep arkasına bakarak yürümez
04 Yorumla
Soran1 yılYürüdü hemde ne çok onu bir arkadaşı olarak çok bıraktım o benim peşimi bırakmıyor tabi gururu var yinede ya da kizsiz kalıyor en az yılda bir bana yazar
Akrep1 yılBelkide yatak için gelmiştir o da gerçek akrep değil
Soran1 yılAkrep ama Ekim akrebi bir fikrim yok düşüncesi kötü olabilir zaten çapkın
Akrep1 yılNe istediğini bilmeyen çapsız in teki uzak dur
En sonunda da hakka döner. Hak razı olsun
01 Yorumla
Soran1 yılDİYKFYİYDİFY
1 yılÇok zor zor beğenir zaten hiç bekleme bile
01 Yorumla
Soran1 yılDönüyor bana ondan soedum arkadaşım olur
1 yılHer nefes alan kıza döner deneylendi ve onaylandi
02 Yorumla
Soran1 yılLHLVHKHCGKCKHC belki de seni begenmistir neden olmasın
İkizler1 yılO herkesi beğenir
1 yılDöner tabi tanıdığım en çapkın burç
01 Yorumla
Soran1 yılAynen çapkın biri ksksjd
1 yılsana mı dönmüyor yoksa
05 Yorumla
Soran1 yılDönüyor ondan soruyorum gurursuzlar mi acaba
Balık1 yılHerkese dönmek gurursuzluk mudur ya yuh
Soran1 yılHerkese dönersen çapkın olursun daha doğrusu
Balık1 yılSevgilim yoksa herkese dönebilirim? Çapkınlık olmuyor bu
Soran1 yılNeyse boş ver
1 yılSeçer özel istekleri var cunkü
08 Yorumla
Soran1 yılBana dönüyor arada bir ondan sordum
İkizler1 yılSana devamli donmesini saglayabilirsin acik yonu var akrep burclarinin
Soran1 yılBen istesem döner ben istemiyorum sktr ediyorum yine dönüyor acaba çapkın mi
İkizler1 yılİstek olayı var sadece arzu... Onun yaşi kaç
Soran1 yıl21 yaşında benden 7 ay büyük
İkizler1 yılSeni arzuluyor
Soran1 yılİgr. nc kötü anlamda diyorsun Heralde değil mi
İkizler1 yılEvet kotu anlamda diyorum bunu ogrenebilirsin ya da anlayabilirsin
- Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılAkrebin kebabı daha iyi olur
00 Yorumla
1 yılBurçla olacak şeyler değil bunlar
00 Yorumla
1 yılDöner ama öyle değil :/
01 Yorumla
Başak1 yılBrjenwkebjebrkwnwj
1 yılAkrep burcuyum da kızdan kıza değişir
00 Yorumla
1 yılKarakter meselesi bu burç değil.
00 Yorumla
1 yılAlakası yok saçma sapan yorumları bırakalım
00 Yorumla
1 yılabhazaysa her kıza döner ve yürür
00 YorumlaYok be bumerang mı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHepsine döner, ayran gönüllüdür.
01 Yorumla
Soran1 yılJsjdjfj
Gizli Üye(18-24)1 yılDöner canım bir tek boğa dönmez
01 Yorumla
Soran1 yılEvet bütün burçlar döndü ama hiç boğa ile tanışmadim sanırım (okadar sevmiyorum boğa erkeğini ki hatırlamıyorum bile jskdkd)
Gizli Üye(25-29)1 yılDöner onlar ama dikkat et bunlar çok fena oluyor
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl anlat kız akrepleri
Cevap sahibi1 yılÇok ketum çok kıskanç filan oluyorlar birde kurnaz
Soran1 yılEvet her şeyini saklıyordu ama bu sefer dökülmeye başladı biraz
1 yıldöner
10 YorumlaBurçlarla ne alaka yaa
00 Yorumla
1 yılAkrep biraz kincidir, gurur yapar dönmeyebilir
14 Yorumla
Soran1 yılDöndü
Yengeç1 yılGözün aydın diyelim ne diyim😂😂
Yengeç1 yılHemen umutlanma ama tekrar gitmesin seni uyarıyorum
Soran1 yılBen zaten çocuğu başımdan defetmeye çalışıyorum gidince de çok nadir özlüyorum ama yazmıyorum sonra hiç beklemedigim anda yazıyor bir anda
1 yılakrep erkeği hep çok istekli olur hemde çok sinsi
11 Yorumla
Soran1 yılDönüyor bana ama bir çıkarı var jskdkd evlenelim falan diyor çok nadiren
1 yılHer kıza yürür.
00 YorumlaHayır tabi ki de
01 Yorumla
Soran1 yılDöndü ama
Astroloji & Burçlar konusunda 423 cevap paylaştı. Yok dönmez
01 Yorumla
Soran1 yılDöndü
1 yılhe doner yokluktan doner (yersen) iste
01 Yorumla
Soran1 yılDönüyor kskskdk ama ben onu sutluyorum git başka kapıya haydi sevmiyorum uzun süre konuşmayı biraz kontrol etmeye çalışıyor başta sonra ben tepki koyuyorum hiç bir şey diyemiyor kskdkf
1 yılHe herkese dönüyoruz
01 Yorumla
Soran1 yılAferin djdjfn
Karısız kalınca evet
05 Yorumla
Soran1 yılNeyseki sktri çekiyorum sonra yine dönüyor zaman geçtikten sonra bbbjhv döngü gibi kurtulamadim
Soran1 yılBen zaten herifsizim yazan çok ama herifsizim vhvjvhub
Soran1 yılYazık lan hhyvugvy
Akrep erkeğini bal olsa da unut abla
03 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılBana karşı hiç öyle değildi gerçi bir tane tanıdım net olarak ta tanımıyorum ama çok iyi bir çocuk
1 yılBen akrebim dönmem ya
00 Yorumla
1 yılAkrep izeldir kendimden biliyorun
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım