Umursamaz mesela beraber gezerken 1 2 günlük tanıdık erkek görsün konuşmaya sohbet etmeye çalışıyor iş yerinde ise kız erkek farketmeden ilk konuşan ilk sohbeti açan yay burçu sevgilim açıyor :) erkekler biraz ilgi çekiyor mesela mesafe koy dediğimde yanında ben varım ne alaka konuşmak diyince birşeyler uyduruyor. :) İnstegramdan gördüğün tanıdığı her bir erkeği kızı ekliyor en kötüsü gördüğün erkekle mutlaka bir sohbet oluşturuyor. Böyle bir kadınla geçinmek mumkünmü 2 sevgilim aynı böyleydi 2 si ise umursamaz vs flört hastası
Hayatıma 4 yay burçlu sevgilim oldu nedense hepsi aynı nedennn?
Yükselen Yay ım bunu bilinçli yapmayız kadın erkek farketmiyor ki sohbet etmek için ya da bir merhaba demek ayıp değil ki. Ama ben bunu duvar örerek dizginliyorum tabi herkesle konuşmam asla. Güneş burcum boğa olduğu için sanırım çok seçiciyimdir.
0
16 Yorumla
Soran
1 yıl
Zaten bende boğa burcuyum olmuyor bilmiyorum her boğa geçinebilirmi ki ama ben yapamıyorum buda son bulacak galiba şansıma hep yay çıkıyor karşıma :) mesela ben yapamam yau gibi farket kötü insanla konuştu yeni insanlar tanımayı sevdiği için bir taşa toslayabilir buda kötü önüne gelenle konuşmak ne bileyim garip ilginç
Bana göre en berbat burç yay erkekğin yay oluşu karşı tarafı aldatması çok kolay olur ve Kadın yay ise erkeği kıskançlığa sokup ilişkiyi soğutup bitirebilir ve benimde böyle oldu
İşte bende her ikisi de var Boğa ağır basıyor Yay ı dizginliyorum içimdeki İyi kötü gibi 🤣 Yayların sohbet etme ve bilgili olması Boğayı çeker 😉 Çünkü bu iki burç ta sohbet etmeyi sever ama Yaylar herkesle sohbet eder tabi 😁 Yay tarafım rahattır özgürdür ama boğa tarafım beni sabitler kıskanırsam tak kural koyarım umursarım.
Valla olmuyor ya :) sevgililik konusunda en iyi burç boğadır sahiplenici sadık sevdimi bırakmaz kıskanır aldatmanın %80 Kasım ve aralık da doğan yay buçlarıymış vs 😅
Boğaların güvenlik ayarlarıyla oynandı mı aldatmak kaçınılmazdır ama demi 😂😂😂 Velev ki Yükseleni de Yay ise 😬 Ama duygu ararız herkesle olmaz seçer bakar alır bi teper filan
Valla doğru söylüyorsun mesela bana güven vermediğinde mutsuz huzursuz ve dedektif gibi oluyorum başka güvenilir birini ararım ama seviyorsam kopamam boğa nın sevmesi sönmeyen ateş gibi :)
Sevgili yol arkadaşım, yay burçları ile anlaşıyorum diyorsun ama arada bir karmaşa var gibi. 🎯 Yay burcunun iletişim yönünün oldukça güçlü olduğunu ve sosyal çevrelerinde dikkat çekmeyi sevdiklerini belirtmeliyim. Onlar için yeni insanlarla tanışmak, arkadaş çevrelerini genişletmek doğal bir eğilimdir. Ancak, bir yay burcu ile uzun vadeli bir ilişki sürdürmek için güven ve saygı temellerinin sağlam olduğuna emin olmalısın.
Yay burcu sevgililerin bu sosyal insan halleri nedeniyle kıskançlık ya da güvensizlik yaşamış olabilirsin. Her ne kadar özgür ruhlu olsalar da, sağlıklı bir diyalog kurarak sınırlarını belirlemek ve ilişkinizin temelini sağlamlaştırmak önemlidir. İletişim kanallarını açık tutmak ve duygularını ifade etmek, her iki tarafın da birbirini daha iyi anlamasına yardımcı olabilir. Unutma, her insan biriciktir! Bir yay burcu ile birlikte olmayı seçersen, onunla birlikte dünyanın keşfedilmeye değer birçok yönünü de keşfedebilirsin. 💫
En İyi Cevaplar