@GeceninKralicesiii mars esi aski de temsil eder. Jupiter de temsil eder terazide yoneticisi venus merkurle kavusuyor bu da ogretmen egitmen esi de verebilir.1 sayfa aciklama yapmak zorunda degilim burada kisaca anlattim orada.
@GeceninKralicesiii asteorit bilgisi bile olmadan cok bir sey bekleyecek kadar arastirma yapmissin belli dragonic solar haritasi bile bilmedigine adim kadar eminim de neyse ben de sunu diyeyim bilgiclik yapma, seni ilgilendirmeyen meselelere karisma bu da hayat dersi olsun sana ybyyyy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ogretmenlik mi okuyorsun
Lise mezunuyum açıktan bitirdim abla
Universiiteye gitmeni tavsiye ederim o kariyerine cok yon verecek hatta askini bile orada bulabiliesin
Banada yorum yapabilirmisin
@dayan_yalnızlığım nerede
Benim de doğum hartima bakabilir misiniz?
@CheraRafti ben amatorum pro falan degilim
Atsam bakarmisin
Sadece elinden geldiği kadarıyla yorumlamanı istiyorum.
@GeceninKralicesiii 9. evin yoneticisine bakabilirsin MC ustunde ustelik yayda
@GeceninKralicesiii mars esi aski de temsil eder. Jupiter de temsil eder terazide yoneticisi venus merkurle kavusuyor bu da ogretmen egitmen esi de verebilir.1 sayfa aciklama yapmak zorunda degilim burada kisaca anlattim orada.
@GeceninKralicesiii asteorit bilgisi bile olmadan cok bir sey bekleyecek kadar arastirma yapmissin belli dragonic solar haritasi bile bilmedigine adim kadar eminim de neyse ben de sunu diyeyim bilgiclik yapma, seni ilgilendirmeyen meselelere karisma bu da hayat dersi olsun sana ybyyyy
Dogum haritami atsam