Arkadaşlar az önce saat tam 3'te korkunç bir şey yaşadım. Uyanık olan var mıdır bilmiyorum ama sizce burada 3 harfliler mi var?

Haftasonu anneannemlere geldik ben asla horlama sesiyle uyuyamam. Her odada dolu. Antrede uyumaya karar verdim. Tek başıma. Annem kardeşim vs hep horlar. Neyse uyuduğum antre oda gibi geniş. Mutfakla birleşik. Yani mutfakta uyudum sayılır. Normal uyuyordum rüya falan görüyordum başka konularla alakalı. Sonra rüyamın ortasında biri beni uyandırdı. Gece 3 tü sonradan saate baktığımda. Biri dizime dokundu. Uyandım anne sen misin falan dedim. Teyzemin 10 yıl önceki falan hali gibiydi. Onun gibi giyinmişti. Namaz kılarken ettehiyatü okunur gibi yerde oturulur ya öyleydi ve hafif sallaniyordu. Dizime dokunduğunu çok net hissettim. Anne anne dedim ses vermedi hala görüyordum. Rüya etkisinde olsam o kadar konuştuktan sonra giderdi işte yüzü netleşti. Teyzemin eski hali gibi giyinmisti. Korkunç değildi ama korktum bir an. Birden hıhhh bismillah dedim kayboldu. Odaya koştum. Herkes horluyor uyuyamıyorum da çıldırıyorum. Sabah da araba kullanicam. Ne yapacam ben başım da patlıyor ağrıdan. Bu saatte uyanık olacağınızı sanmam ama yine de yazdım bir ihtimal

Güncellemeler
1 yıl
Namaz kılmam için uyarı diye düşündüm baktım namaz vakti de değil. Kıbleye tarafta değildi sonradan düşününce fark ettim. Kıbleye 75 derece falan tersti. Ayrıca benim dizime dokunup uyandirdiktan sonra önüne bakıyordu yüzüme bakmadı. Sesli bir şekilde hihh bismillah diyince kayboldu.
Güncellemeler
1 yıl
Bu horlama sesiyle uyuyamiyorum da cildiricam. Oraya geri mi dönsem yine görünür mü ayetel kursi okusam yine de görür müyüm
Arkadaşlar az önce saat tam 3'te korkunç bir şey yaşadım. Uyanık olan var mıdır bilmiyorum ama sizce burada 3 harfliler mi var?