Güncellemeler
1 yıl
Namaz kılmam için uyarı diye düşündüm baktım namaz vakti de değil. Kıbleye tarafta değildi sonradan düşününce fark ettim. Kıbleye 75 derece falan tersti. Ayrıca benim dizime dokunup uyandirdiktan sonra önüne bakıyordu yüzüme bakmadı. Sesli bir şekilde hihh bismillah diyince kayboldu.
Güncellemeler
1 yıl
Bu horlama sesiyle uyuyamiyorum da cildiricam. Oraya geri mi dönsem yine görünür mü ayetel kursi okusam yine de görür müyüm
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rüya içinde rüya olabilir. şu an anlamazsin sabah olunca gün içinde daha iyi hatirlarsin. Yani o gördügün de kısa bir rüya olabilir. Yüksej ihtimalle öyledir. Ayetel kürsi 3 ihlas bir fatiha okuyup uyumayi dene. Veya sadece amenerrasulu oku hic bir sey olmaz korkma. Korku onlari çekebilir ama korkma çok zayiflar aslinda bi insana zarar veremezler. Sadece manen güclü olmalisin. Korku olmamali
Şu an odaya geldim ama çok horlama sesi var kafam patlamak üzere ama uyuyamıyorum.
Pardon şu an demişim. 3 ten beri odadayim ama uyuyamadım.
namaz kılma uyarısı olması için şu an sabah namazı vaktinin girmiş olması şart mı? birazdan gelecek vakit.
Ama kıbleye taraf değildi. Biraz tersti.
uyarı olsun veya olmasın namaza başla sen yine de dünya gelip geçici ahiret hayatı daha önemli
Kılmaya çalışıyorum. Bırakmıştım ama yeniden başladım. Dün yatsıyı kılmadım sadece yorgundum
sevindim daim olsun bir de ilmi sohbetler dinlerseniz youtubeden namaz kılmak çok daha kolay olur kerem önder hocayı tavsiye ederim günlük yarım saat bile olsa çok faydası olur ilim öğrenmek kalbi Allaha yakınlaştırıyor :)
En son gördüğüm rüyada uyandırılmadan önce yani. Vefat etmiş babamı gördüm 1 yıl önce vefat etti ve gençti aniden beyin kanamasindan vefat etti. Neyse rüyamda babamla ilgili gördüğüm rüyaları hatirliyordum rüya içinde rüya gibi. Sonra rüyamda anneannem benim hakkımda dedi ki bu inanmıyor babasının öldüğüne falan. Bende isyan eder gibi evet inanmıyorum öldüğüne falan geri geleceğine inanıyorum dedim. Birçok rüyamda da zaten Allaha olan inancım yok denecek kadar azalıyor. Her rüyamda babamı gördükçe soruyorum Allah var mı diye. Bir ara çok aklıma takiliyordu babamdan sonra. Babam da imamdi bu arada. Neyse acaba o yüzden mi gördüm öyle şeyler ama teyzemin genç hali ne alaka yani
Teşekkürler bu arada yazdiklariniz için
rica ederim, muhakkak izlemeye çalışın dini sohbetleri ilim öğrenmek gerçekten imanı güçlendiriyor çok faydalı ve kalben huzura kavuşturacak sizi
Korkarm öyle şeylerden ya
Yani herkes korkar da. Normalde rüyadan falan o kadar etkilenmezdim. Ama bu nasıl rüya anlamadım. Dizime dokunuyor uyanıyorum. Konuşuyorum hala orada. Ve çok sert dokundu dizime hissettim. Yıllardır da buraya gelince orada uyurum ilk defa böyle bir şey oldu
Off şu an herkes çok horluyor uyuyamiyorum sabah da araba kullanicam başım ağrıdan çatlıyor