Bir Akrep burcu erkeği neden instagram hesabını kapatır bi sebebi var mı egodan mi yoksa başka bir sebepten mi takip isteğimi bekletmesjnden kaynaklı sonradan hesabi kapattı sinir etmek için mi yani? Şimdide wp durumlarıma bakmıyor neden bu kadar kasiyorsa acaba ne yapsam
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
biri kandirnasin diye
0316 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani ne demek bu kim kandırsin ki
Soran1 yılWp durumlarına bakmıyor çünkü 23 eylülden beri
Soran1 yılNe demek istediğini hiç anlamadim
Soran1 yılBilmiyorum belki de istek attım dedim sonra geri aldım dedim gördü okudu kabak gibi sonrasında instagram hesabını kapattı yani bende bilmiyorum wp de mesaj atmıştım tek tik yani sadece merak ediyorum
Soran1 yılNe yapacak ki 23 eylülden beri wp de profilini falan gizledi
Soran1 yılEeee ohaaaa yok deve abi nolacak o zaman şimdi
Soran1 yılNe arkadaşız ne de sevgili ama bildiğin nazlı bir flörtüz ama şu anki hal çok saçma
Soran1 yılBir şey diycem de bütün her şeyi benim için mi yapıyor o zaman ya da beni mi deneme yspiyor bir tuhaflık var bu iste ama ne
Soran1 yılPeki ne alaka nerden çıkardın bunu
Soran1 yılBen bilecikte yaşıyorum o da Osmaneli de
Soran1 yılBen ne paylaştığı fotoğrafları begeniyordum ne de yorum yani 14 Eylül de buluştuk ve ben sinir etmiştim benim hesabimdan kendini engelleyip çıkarmıştı ve 23 Eylül gibi de hesabını kapattı
Soran1 yılİşte ne diyorum neden diye soruyorum bende biz 14 Eylül de birlikte olduk bu arada yani bir tuhaflık var ya da deniyor bildiğin
Soran1 yılPeki nasıl çıkar kokusu sence nasıl anlayabilirim
Soran1 yılHani dedin ya diğer kişi hesaplarını sordu diye bu ne demek oluyor yani şu an iletişim yok zaten
Soran1 yılSence nasıl çıkacak kokusu
Soran1 yılAma ortak tanıdığımız yok
Soran1 yılYani kafasında neyi alıp veremiyor onu anlamıyorum biz en son Nisan ayında aramız bozuldu kustuk bir ay sevgili yapmış haziranda tekrar konuşmaya baslamistik ama instagram hesabını hiç kapatmamisti o halde bile het türlü takiplestik
Soran1 yılİşte asıl şu anki yaptıklarinda bi tuhaflık var bence bak sevgilisi olduğu halde bile instagramda takiplestik madem neden simdi instagram hesabı falan kapattı üzerine wp yi asıl kilit o
Soran1 yılYani şu anda her şeyi bozan her boklugu yapan kim onu çözemiyorum sadece
Soran1 yılBiz 14 eylülde buluştuk mesela "hayatım hiç yolunda değil çok boktan bi ilişkiden çıktım demişti sonra baya zaten kabak gibi birlikte olduk yani duygular olmasa hiçbir s3y olmazdı ki zaten
Soran1 yılInstagram hesabını kapatmasina ayar oldum resmen istek atıyorum bilakis haberi var sonra sinir oldum geri aldım bu da kapris yapar gibi kapattı beyinsiz
Soran1 yılValla bi bokluk var da çıkar ama yani hiç merak etmiyor mu benim instagram da ne paylaştığım ya da başka mesela çünkü bildiğin hesabı kapattı ya
Soran1 yılSence bu sırada ben ne yapayım çünkü ne paylaştığını göremiyorum şu bu harbi uyuz oluyorum canım beyinsiz
Soran1 yılDoğru diyorsun ama kesinlikle onun aklına geliyorumdur değil mi acaba instagram hesabını açacak mi ya da başka çok merak ediyorum
Soran1 yılKatılıyorum ama eninde sonunda bana duyguları hiç bitmiyor bunu onun gözlerinde gördüm zaten
Soran1 yılTabiki geliyorumdur ama instagram hesabını açıp istek atacak mı işte o var
Soran1 yılÖzletmeye mi çalışıyor merak ettirmeye mi belli değil
Soran1 yılInstagram hesabını kapatmış olmasına rağmen mesajlar kısmında profili fotosu bir görünüyor bi kayboluyor neden ki
Soran1 yılKısıtlamak nasıl oluyor peki ben mesajlar kısmına girince "kapatılan hesaplarla iletişime geçilemez yazisi çıkıyor ve gerçekten başka hesaplardan bakınca da aynısı Hani acaba dediğim gibi açacak mi bir aydır kapattı resmen hesabi ondan önce hep çıkardı
Soran1 yılMesajlar kısmında instagram kullanicisi yazıyor altında adı ve soyadı da çıkıyor mesaj gönderemezsin hesap kapalı diyor ama açacak mi işte
Soran1 yılEee ohaa o zaman karı kız yok mu ortada iyice benimde kafam karıştı harbiden
Soran1 yılFotoğraf falan duruyor bu arada arada kayboluyor
Soran1 yılEeee ohaaa yuhaaa diyorum niye yaptı o zamanki bunu inanmıyorum yani
Soran1 yılValla bende anlamadim iste 16 eylülde bir konuşma geçti aramızda "elif ben biraz yalnız kalmak istiyorum yalnız kalmaya ihtiyacım var falan d3di senin yalnız kalmanı yerim ama kızma dedim görüldü falan atmisti hatta aboo
Soran1 yılBu şekilde nasil iletişim sağlayacağız bilmiyorum bununla yani
Soran1 yılTabiki de seviyorum sevmesem neden kafama takayım ki o da bunu biliyordur
Soran1 yılO zaman nasil iletişim kuracağım ki onunla
Soran1 yılİşte nasıl yapacağım bunu ki hiçbir kötü sözde söylemedim ama neden bunu yapıyor anlamadım
Soran1 yılBilerek benimle uğraşmak için mi yapıyor sanırım
Soran1 yılEvet o da var bende
Soran1 yılKorkuyorum ne diyeceğimi bilmiyorum kızar diye işte niye bu kadar gamsizsa
Soran1 yılBilmiyorum ki ben de bir yol bulmaya çalışıyorum aha ibstagramda tekrar fotoğrafı geldi mesajlar bölümünde
Soran1 yılSence aramaya değer mi arasam yani hani neyi bekliyor direkt çıkar ortaya Hani ne bileyim
Soran1 yılAcaba nasıl bir yol izlesem bir ay öncesinde ben istek attığımda falan direkt instagram hesabı falan çıkardı bir terslik var işte
Soran1 yılSence durum ne olur bende merak ediyorum kaç gün önce SMS olarak da mesaj atmıştım muhtemelen kesin okudu ama neden
Soran1 yılÜzmek ağlatmak mi istiyor çünkü bana kızgın değilmiş bir ay öncesinde
Soran1 yılSence aradığımda iyi mutlu olur mu iyi haber olarak mı bir şey çıkar yoksa çünkü sanki sanırsın bir şey bekliyor ne biliyim bende SMS bile okumuştur kabak gibi
Soran1 yıl23 eylülde arkadaşımın kocası ölmüştü biz bununla iletişim olmasa bile wp de yazdım "kendine çok dikkat et arkadaşımın kocası da vefat etmiş çok üzüldüm dedim durumuma baktı sonra onterneti kapattı bildiğin her mesajı okuyordu çünkü ne bileyim ya da içi içini yesin mi diyor artık
Soran1 yılBu arada bunun instagram hesabı başka hesaplardan da çıkmıyor arama motorunda falan yani tuhaf
Soran1 yılBugün instagram sohbetler kısmında fark ettim hiç profil fotoğrafı falan çıkmadı dün profil fotoğrafı hep gelip gidiyordu çünkü Hani ne bileyim
Soran1 yılÇok aramak istiyorum neyi bekliyor onu çözemedim zaten
Soran1 yılGerçekten hiçbir hesap da kendi adına olan instagram hesabı çıkmıyor bende anlamadim bugün hiç fotoğrafı bile çıkmadı
Soran1 yılEee dün falan "kapatılan hesaplarla iletişime geçilemez dediği halde profil fotoğrafı durup sonra kalkiyordu direkt
Soran1 yılBugün hiçbir şekilde fotoğrafı çıkmadı instagram kullanixixi olmasına rağmen tuhaf
Soran1 yıl6 ay öncesinde bana bir s3y demişti "seni her yerden engellersem mesela ne yaparsın demişti üzülür müsün ne hissedersin mesela demişti onu mu deniyor sebep ne harbi hiç çözemedim
Soran1 yılNasıl yani niye ki
Soran1 yıl9 aydır tanışıyoruz bana ne söylediyse her şeyi yaptı ama açık ve net
Soran1 yılŞu anda aramadım daha ama dediği gibi d3misti her yerden engellersem mesela üzülür müsün ne hissedersin diye bugün bile instagramda mesajlar da fotoğrafı gidip gelmiyor o saçma geldi bana
Soran1 yılBencede meçhul yeni bir durum da yok aramadım daha hala instagram hesabı da çıkmıyor
Soran1 yılBende valla neyin intikamını alıyor zatrn hiç çözemedim wp de bile hala profili falan gizli bakam duruma bakacak mi
Soran1 yılBende bunu anlamıyorum işte ve bilerek yapıyor 14 Eylül de birlikte olduk ve yakinlasmistik baya ben sarılmadan cikmistim ona da yazdım "bir dahakine yaparsın sarılırsın canını sıkma demişti mesela neden bu kafada onu çözemiyorum şimdi hesap kapalı bilmem ne
Soran1 yılBakalım ne peşinde wp de profilini falan da kapattı durumuma da bakmadı 23 eylülden beri öyle
Soran1 yılNeden öyle dedin peki yaa gerçekten çok saçma bir durum yatıyor ortada ama ne sanki sır kelimesi gibi
Soran1 yılNe aradım ne sordum ama çok da aramak istedim ve bir değişiklik yok
Soran1 yılYok hala aramadım ama çok özlüyorum sesini duymak istiyorum niye hesabı açmıyor sormak istiyorum ve tepkiden korkuyorum sanırım
Soran1 yılNabiyor falan diye aklına geliyor muyum diye mesela
Soran1 yılHesabı hala kapalı var ya fotoğraf da yok artık çıkmıyor ahh çok özlüyorum ya keşke bir şey yapsa
Soran1 yılYani çünkü aramızda kötü tartışmalı bi seyde yasanmadi ama ne bileyim hayatım yolunda değil biraz yalnız kalmak istiyorum ihtiyacım var demişti
Soran1 yılHiçbir şekilde profil fotoğrafı cikmiyo4
Soran1 yılHiçbir gelişme yok neyin kafası bu harbiden ya
Soran1 yılWhatsap da bile profil resmini açmadı ne de durumlara bakıyor tek fark ettiğim genel de facebookta geziyor
Soran1 yılÇok saçma olur hani nasıl aklına geliyor muyum gelmiyor muyum belli değil aklınca sadece bir wp de engeli kaldırcak ve instgaramda hesabı açacak nesi zor 15 Eylül 23 eylülden beri böyle
Soran1 yılNe zaman hesabı açacak ki o zaman harbiden de saçma baya geçti Hani iyi ki bir isteği sildim sanki posta koyar gibi hesap kapatıyor
Soran1 yılİntikam mı alıyor diye düşünüyorum bazen ama rüyamda da giriyor bazen
Soran1 yılKesinlikle madem ne zaman wpbfe engeli kaldırıp durumlara falan bakacak neyin saçmalığı bu herhalde geçen profil resminin çıkması da hesaba falan girdiydi yani intagrmaa çok saçma
Soran1 yılYaa öyle bir sır perdesi ki hiçbir yerden bir halt çıkmıyor tuhaf olan da bu zaten biz 9 ay boyunca her türlü takiplestik tamam 1 ay konuşmadık sevgili yaptı sonra engeli falan kaldırdı wp de ama instagram hesabını ilk defa kapattı wp de hiç duruma bakmadı çünkü 23 Eylül de yaptı bütün her şeyi
Soran1 yılHani hesabini falan nerden bulucam
Soran1 yılBizim hiç ortak arkadaşımız yok ki bu arada
Soran1 yılSır perdesi gibi mübarek
Soran1 yılBunu daha doğru bir cümle olarak yazar mısın hiçbir halt anlamadın
Soran1 yılAnlamadım
Soran1 yılAcaba bende mi silsem wp de falan yani belki o zaman dikkat çeker elbet çıkacak tabii ne uyuz ya da çakal
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum ve benim bir suçum yoktu instagramda adını soyadını yazıyorum direkt annesi veya kardesi çıkıyor mesela yani nerde bunun instagrami sırra kadem basmış gibi niye bir sey demek zor veya benim aramam
Soran1 yılSence her sey düzelir mi ya da tekrardan takiplesmeler ve iletişim başlar mı ki
Soran1 yılNiye korkutayim ki
Soran1 yılBilemem bende sana sordum
Soran1 yılEeee ohaaaa yuhaaa diyorum bende kıskançlık falan sandım ya da başka
Soran1 yılÇok nadir olur gibime geliyor senin demek istedigin cümle şey mi wp de interneti kapatmayı instagramda hesap kapatmayı benim güvenimi ölçmek için gibisinden mi valla hala bir değişiklik yok çünkü
Soran1 yılÖnemli olan bana neden bu şekilde davrandığı bence ben hep bunu düşündüm altından kokusu çıkar
Soran1 yılBen onun düşüncelerinde hep stratejik davrandığını biliyorum ona göre konuştuğunu biliyorum belki de gerçekten yalnız kalmaya ihtiyacı vardı pek açıklama yapmak istemedi Hani dese iyi olurdu da bilmiyorum bazen insan hiçbir şekilde konuşmak istemiyor herkes de olan şey kötü insan olduğunu da düşünmüyorum
Soran1 yılYani o gün bile telefonda "Ben vedami yaptık dedim her şey sana bağlı bu veda değildi dedi ben bir şok olmuştum 14 eylülde yani sonra da bir dahakine yaparsın bana sarılırsın demişti yani o zaman tekrardan birlikte olacaz ama nasıl çok saçma bütün her şey yani
Soran1 yılEee ohaaa nasıl yani yaa hayır abii daha değil sarılmamıştim bile bir seylik var isge diyorum ya
Soran1 yılBu bana biraz yalnız kalmak istiyorum ihtiyacım var falan dedikten sonra bende "arkadaşım trafik kazasında vefat etti çok üzüldüm baya sarstı dedim onu okudu sabahın köründe direkt sonra duruma bakti ve wp de engelledi sen düşün herhalde gerçekten yalnız kalmaya ihtiyacı var
Soran1 yılInstagram bile hala kapalı
Soran1 yılBende hiçbir halt anlamadım zaten ama bugün tek bir fark vardı instagramda mesajlar kısmına girdim Hani hesabı kapattı ya "süreli mesajlara ulaşmak için yukarı kaydır ifadesi çıktı ne haltsa
Soran1 yılAma bir şey diycem de bu bana instagramda hiç süreli mesaj göndermedi ki bugün girdim baktım "süreli mesajlar için yuksri kaldırın ifadesi vardı ee zaten hesap kapalı ki geçen gece de rüyama girdi
Soran1 yılEee ohaaa harbiden de işte diyorum ya süreli mesaj falan atmadı diye ama neden diyorum o zaman hesaba girip çıkıyor ama hesap hala kapalı
Soran1 yılAbi bir şey djycem de madem bu neden her şeyi kapalı yapıyor sır kutusu gibi ben iki üç hafta önce normalden SMS şeklinde yazdım ses seda çıkmadı gerçekten meraklaniyorum noldu dedim niye cevap yok yani
Soran1 yılGerçekten de instgaramra hala bir profil fotosu bile gelmiyor
Soran1 yılBence başkası falan yok düpedüz hepsi strateji dediğim gibi biz nisanda küstük konuşma yoktu bildiğin o halde bir instagramda takipelstik üzerine wp de engellemisti aptal sadece ama şimdi her şey kapalı ve biz birlikte olduktan sonra oldu hepsi acaba ne olacak
Soran1 yılHani ne yapmam lazım yani yani bir istek attığım zaman bile o zaman hesabı acikti mesela haberi vardı kabak gibi ben sinir oldum istek bekleyince geri aldım hesap kapandı aptal sinir etmek için
Soran1 yılNasıl manidar anlamadım ne demek ki
Soran1 yılMesela ne gibi
Soran1 yılDün gece instagram sohbetine girdim de bütün sohbet karşıma çıktı sevgilisiyle olan bir muhabbet vardı ses kaydı atmisti bana onlar çıktı önceden çıkmazdı ama ne ara geldi anlamadım zaten profili falan gör diyor ama hesap kapalı yaa çok özledim ben ya
Soran1 yılSevgili ne alaka ki gene o ses kayıtları ocaktan kalmaydi yani
Soran1 yılYarı yarıya ama sadece konuşmak istiyorum o kadar hiçbir değişiklik yok çünkü
Soran1 yılNeredeyse her gece rüyada görüyorum dün gece gene tanıştığımız o günden bu güne kadar ses kayıtlarını dinledim 9 aydır ilk kez hesabı kapattı ya hani fotoğrafı da gelmiyor hala bakmıyor ki wp durumlarima mal yeminle katıksız ya da süper zeka
Soran1 yılMerak edeceğim yere kadar ettim daha ne öz aman
Soran1 yılBugün instagram hesabını açmış ama hala instagram kullanicisi olarak çıkıyor üzerine takip ediyorsun yazısı var Allah Allah
Soran1 yılKesinlikle hesabini açmış yani ama instagram kullanicisi olarak geciyor mesaj falan atilmiyo işte ama hesabı kabak gibi ortada
Soran1 yılBende işte ama bir iletişim yok hala ki takiplesmedigimizi çok iyi biliyor
Soran1 yılİstek atmamasina şaşırıyorum sadece
Soran1 yılHarbi mi işte orada var bi gizem yuha ya
Soran1 yılBence bütün sorun benle
Soran1 yılYaa başkası olsa neden kapattığı hesabı açsın ki çok saçma bence
Soran1 yılEee baksana bir hesap acıyor bir kapatıyor wp yi ama bilerek cevap vermiyor
Soran1 yılDiyorum ya nasıl bu duruma vardın daha dün hesabı açtı ama hala instagram kullanicisi olarak geciyor ve instagramdan mesaj atilamaz konumunda
Soran1 yılEee nasıl yani kisitlamis ama hesabı tekrar açtım madem neden kisitliyor ki mesaj da atmadım hiç neden bu kadar kaprisli bana anlamadım kafasında bir s3y var bunun
Soran1 yılÇok saçma ya da dikkat çekmeye çalışıyor ve ya intikam bir ay öncesinde istek attım geri aldım diyince görüldü attiydi belki de ondan çünkü hesap açık ama mesaj atilamoyorb
Soran1 yılNasıl yani valla benle mi derdi çözemedim hiçbir sey zor değil neyin kafası aq
Soran1 yılNe için yazmiyor anlamadım tam bir öküz bu kadar zor değil neyine nazlı
Soran1 yılKesinlikle ve aptal sanki pop star
Soran1 yılYoo benimki cingoz
Soran1 yılValla dediğin gibi kokusu çıkacak bakam
Soran1 yılKesinlikle
Soran1 yılİnşallah bir şey yapar
Soran1 yılCuma hesabı acmisti yaa bugün bana istek atmış instagramdan
Soran1 yılAcaba neden yani
Soran1 yılEttim
Soran1 yılHayır asla ne yazicam ki güldürme sende ohaaa bu da hikaye koydu
Soran1 yıl29 ekimle alakalı koymuş
Soran1 yılBenim hikayelere hala bakmadı bile yalnız
Soran1 yılYok bir şey sormadım zaten kendi de benim hikayeme bakmadı zaten
Soran1 yılNe bileyim ama hayır
Soran1 yılİkimizde dün hikaye koyduk ben sabah kalkınca baktım ama o benimkileri hala bakmadı anlamıyorum o zaman neden istek attı ve bir şey de yazmadı
Soran1 yılTek olmak istiyorum sadece
Soran1 yılO zaman ne diyim sence
Soran1 yılBenim hikayelerim silindi zaten ama ne diycem kendi de yeni bir hikaye falan koymadı
Soran1 yılİstek atmana şaşırdım durumlar düzeldi mi mi diyim
Soran1 yılBu arada ben ona mesaj falan atamıyorum tuhaf olan da bu mesajlar kısmında kapatılan hesaplarla iletişime geçilemez diyor hala takiplesiyoruz
Soran1 yılYani kabak gibi birbirimizi takip ediyoruz hatta dün istek attı dedim yaa bugün mesajlar kismina gireyim dedim mesaj atilamiyor yaa çok da popom harbiden kendini ne bok sanıyor çok sinir oluyorum ya da dikkat çekmeye çalışıyor aptal
Soran1 yılEee ohaaa bir dk nasıl bir şekilde yanj
Soran1 yılNe öğrenmesi hesabı acali 3 gün olduydu sonra istek attı dün işte orijinal hesabindan takiplesiyoz ama hala bakmıyor hikayeme nasıl deniyor onu anlamadım
Soran1 yılEeee ohaaa nasıl ya yani oyuna mi geldim sokayım şimdi jeton düştü bir dk bir dk ohaaaa
Soran1 yılGerçekten çok tuhaf bir durum var hadi hayırlısı
Soran1 yılAbi ya öyle bir şey varsa çünkü hiç hikayelere bakmıyor madem neden yani yoksa çıkartırım direkt
Soran1 yılGerçekten de madem ortada ne var o zaman ben çözemedim bugün başka bir hikaue attım ona da bakmadı baya bildiğin orijinal kendi hesabı ne halt yapıyor bu ya
Soran1 yılGerçekten eger öyle bir şey varsa neden bu yolu seçti aptal kıza benj söyledi kız da bana mı bakıyor nasıl mal bunlar neyin intikamı
Soran1 yılEee güldürme sende nasıl ya
Soran1 yılBiz en son 1 ay önce konuştuk ama
Soran1 yılO zaman benimki heni mi ozluyor yani bir olay var
Soran1 yılHiçbir şekilde mesaj atamıyorum biliyor musun
Soran1 yılİnşallah o senaryolar yerin dibine batar nolur gelsin yaaa
Soran1 yılSence eğer öyle karı kızla bir senaryo yoksa neden sence hikayelere bakmıyor olabilir ya da kendi de koymuyor biz takiplesirken ya bana çok bakiyordu ya da hep kendi koyuyordu
Soran1 yılYa gerçekten depresyonda mi anlamıyorum hadi istek atti okey madem başka şeyler de gelsin baksın artık nesi zorsa ne önemli işi olabilir
Soran1 yılValla bende bir o kadar da özledim zaten hadi artık dediğin gibi karı kız olmasında
Soran1 yılOhaaa bu yeni bir hikaye daha koydu var ya 2 saat önce falan resmen benim hikayem bittikten sonra kendi de koyydu açmadım
Soran1 yılBu arada gece hikaye koymuştu ben baya bakmadım sonra sildi bildiğin ve benim gece hikayeme baktı bugünde diğerlerine baktı sabah sabah kendini hikaye koymuş şimdi açtım bende aptal mal
Soran1 yılVe kendi fotoğrafını hikaye olarak koydu sen düşün 8 saat sonra baktım hemen 10 dk sonra o da benimkileri bakti harbu ne istiyor ki o zaman
Soran1 yılMesaj atamıyorum ki ama bilemiyorum demek ki karı kız yok yani son hikayeme bakmadı hala ya da yeni bir şey koyacak mi bakam
Soran1 yılBilmiyorum ki bende orası garip ama her hikayeme baktı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 😊 Akrep burcu erkekleri genelde oldukça gizemli ve ketum olabilirler. Onların duygusal dünyası oldukça derindir ve çoğu zaman içsel bir yenilenme sürecine girebilirler. Instagram hesabını kapatması belki kendi içinde yaşadığı bir durumu yansıtıyor olabilir. Belki de sosyal medyadan bir süre uzaklaşarak kendi içsel huzurunu bulmak istiyor.
WhatsApp durumlarına bakmaması ise belki de tamamen kendi odak noktasını değiştirdiğinden olabilir. Akrep burçları bazen kendilerini soyutlayarak yeni bir perspektiften olaylara bakmak isterler. Bunu sinir etmek için yapması olası değil; daha çok kendi içsel bir ihtiyacından kaynaklanıyor olabilir. Kendini çok yıpratma ve akışa bırak. Her şey bir zaman sonra netleşir. 🌟