Yengeç burçları sizce gizli narsist mi? Manipülasyon yapan burçlar hangileri? Narsist olma özelliğimiz hangi gezegenlere açılara göre şekilleniyor olabilir?
Valla ben burçla bir ilgisi var mı bilmem bence yoktur. Çünkü manipüle etmeyi bilen bir kişinin burcu fark etmez bence benim eski sevgilim psikoloji okuyordu. Balık burcuydu ama çok iyi manipüle ediyordu ne olduğunu anlamazdım
Üstüme alınmadım çünkü o burçların hiç biri değilim :D bariz olanı dile getirdim neden sanki üzerime alınmışım da saldırıya geçiyormuşum gibi bir sosyal yönlendirme yapmaya çalışıyorsun :o senin burcun ne bakayım manipülatif insan :O
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ikizler bence
Valla ben burçla bir ilgisi var mı bilmem bence yoktur. Çünkü manipüle etmeyi bilen bir kişinin burcu fark etmez bence benim eski sevgilim psikoloji okuyordu. Balık burcuydu ama çok iyi manipüle ediyordu ne olduğunu anlamazdım
Kova, yengeç ve balık erkeğinden uzak duran kadın akıllı ve zekidir, uzak durmayan kadın ise geleceğin sinir hastasıdır sdfsdfdf 🤣🤣🤣😉
Bak bak bak nasıl da manipülasyon yapmış 🤣
Niye üzerine alındın 🤣
Üstüme alınmadım çünkü o burçların hiç biri değilim :D bariz olanı dile getirdim neden sanki üzerime alınmışım da saldırıya geçiyormuşum gibi bir sosyal yönlendirme yapmaya çalışıyorsun :o senin burcun ne bakayım manipülatif insan :O
Senin burcunu biliyorum zaten takılamayacak mıyız hemen manipülatif ilan ettin sdfsdfdf 😃
Valla yengeç erkekleri tam bir işkence
sen takılacaksın da benim elim armut mu toplayacak 🤣 tipik bir akrep :O
@birsuskuncicek ne yaptı yengeç erkekleri 🤔
İllaki direkt olarak bize bir şey yapmaları gerekmiyor biz kadınlar erkeklerin genel tavırlarını gözlemleyerek de puanımızı belirleriz 😈😎
sen şuna bir ayarımız yok kafamıza göre o an estiği gibi davranıyoruz desene kısaca :D
Kusura bakma biz kendimizi çok iyi biliyoruz bu tarz cümleleri üzerimize almayız 😉🤦
sen şuna işimizi geleni üzerimize alırız gelmeyeni almayız desene kısaca 🤪
He he bi ara bakarız 😁😈
fazla bakma 🤪 😈
Balık erkekleri yoruyor ya bence sizce de yormuyorlar mı (ben yengeç kadınıyım)
@Zeynepminaaa sevgili bacım cevap son derece net 😃
Nasıll 😀 yoruyorlar değil mii😄
Her türlü 😅 ruh hastası üçü de 🤣
İkizlere laf edip balık erkeği duygusal sevdi mi tam sever ikizler dengesiz diyen kızlara ne oldu 🤔
3 ü? Sizce? Ben sadece balığı gördüm bir de
Şekerim ben 12 burcu da görüp gözlemledim. Hepsi sevgilim oldu demek değil bu biraz IQ varsa sende anlatabildim umarım 🤔🤔😈
Ve lütfen kendi cevap bölümünüzde yorum yapın konu iyice banalleşti sayın @Catutigernos
😂😂😂
Ben başakların narsist olduğunu düşünüyorum ama yükseleni de akrep olacak işte onlar çok bencil ve narsistler. Bir tane de benim başımda var.
Bence kadın dediğin yengeç burcunda olmalı. Çünkü yengeç burçlu kadınla aşkı, romantizmi tadarsın.
Bir Yengeç olarak söylemem gerekirse çok doğru tespit gerçekten de öyle
@Zeynepminaaa
Eyvallah!
Bence Aslan narsist kendinden başkasını düşünmez pek
Yengeç aga şaşmaz diğerleri yanında süt dökmüş kedi 😁😁
Kırılgan bir özgüven, mükemmeli arayan ve geçmişinde darbe almış birisi. Gelgitleri çok fazla.
En temiz ve anlayışlı burc tabiki oğlak tertemiz en iyi anlaştığı da bence akrep. Ler
Akrep mi? ne alaka
Biz yengeçler derim kesinlikle.
En iyi manipüle eden burç balık bence
Aslan terazi ikizler bence
kendi burcumu söylemek istemiyorum 😂😂
S*kim diceklerim bu kadar
😃pek bilmedim şimdi
Burca göre değil bence
Akrep ve yaylar tehlikeli gibi
Koç ve boğa
Bence Koç
aslan olabilir