Biriyle ikiz alev (ruh ikizi) olduğumu düşünüyorum, nasıl emin olurum?

Bana kalırsa ben o kişiyle ikizalev olduğuma eminim ama bazen ruh eşi ve karmik diyenler oluyor. Ben onun için aklımdan çok önyargılı diye düşünürsem o bana "çok önyargılısın" der. Ya da kendi kendime sarı saç bana yakışıyor diye düşünürsem o da bana sarı saç sana yakışıyor der. Beni aynalıyor gibi aynı. Sürekli kuş tüyleri buluyorum çok alakasız şekilde. Saatleri çift görüyorum. Bu kişiyle buluştuğumda yanından geçtiğimiz arabanın plakası ikimizin baş harfleriydi ve bu en şok olanıydı benim için. Bu kişi benim duygularımla oynadı, hayatımdan gittikten sonra Allah'a yöneldim. Namaz kıldım, tesbihle dua okudum. Beni Allah'a yakınlaştırdı gidişiyle. Ben fiziksel ağrı çekerken ortak arkadaşımızdan onun ameliyat olduğunu öğrendim. Bana kalırsa yaşadıklarım ve aldığım işaretlerle o benim ikiz alevim ama kafamı karıştıran nokta ikizalev insanın duygularıyla oynar mı, bu kadar canını yakar mı. Bu konuya bazısı karmik diyor bazısı ruh eşi diyor, ben ikiz alev olduğumuzu hissediyorum ama bilemiyorum. Nasıl emin olabilirim?

Biriyle ikiz alev (ruh ikizi) olduğumu düşünüyorum, nasıl emin olurum?