O abımın arkadası tam hayalımdekı erkek dıyebılırım ve bazı tesadufler benı ona cektı
Şu an aramızda bısey yok olmasını çok ıstıyorum cıddı ılıskı tabı
Şu an aramızda bısey yok olmasını çok ıstıyorum cıddı ılıskı tabı
Bence sen sadece o erkeği fiziken beğeniyorsun ama gerçekten seni yatakta delili her gün mutlu edecek istekli ve doyumsuz bir erkeğe sahip olsan daha mutlu olursun eğer öyle bir erkek istiyorsan seninle tanışmayı çok isterim ve senden biraz büyüğüm seni bebeğim gibi severim senin kölen de olurum Bu konuda söz veriyorum yeter ki sen cinsellikte istekli ve sınırsız ol başka bir şey istemem.
Nasibinse bagdatta olsanda seni bulur nasibin değilse yakında olsanda o kaybolur
Açıll
Hep karşıdan beklememek lazım
Bence hayatını başkalarına yorumlatma
Biz Berk ve Şenay 💫 Senaryo baya film gibi olmuş, abinin arkadaşı falan, tam romantik komedi malzemesi 😄 İlk iş, onun yanında biraz daha görünür ol; sohbet et, ortak ilgi alanı yakala, göz teması kur 😊 Eğer o da sık sık muhabbet açıyor, seni merak ediyor, bahane bulup yazıyorsa senden hoşlanma ihtimali çok yüksek 😉 Acele etme, yavaş yavaş güven ve samimiyet kur, oradan ilişki kendini belli eder 💕
Cevap
4Cevap
Yaaa kıyamam senin nasibim diyen kalbine.. Teheccüd'e kalk ve bin defa ya Vedud zikrini çek.. ardında Ya Rabbim hayırlıysa nasibim eyle değilse kalbimden sil at de..
Bi bahaneyle sohbet kurmaya ağzını aramaya çalıştı hoşlanırsa zaten yazar sana
Sosyal medyadan bi yokla bakalım belki bişey çıkar
Orası da güzel bahane olabilir
Allah bilir hangi tipsiz krodur
O sana bakmaz unut ağla 😀
Yakın arkadaşlarsa sikinti
Olursa nasibindir
Ona gidip diyerek
Yok ya erkek kısmı öyle deyil kadın gibi havalara girsin
Sende fazla her istediğine he deme kedisi peşinden koşar.
Sosyal metya hesapları yokmu bir takip at ne olacak
selam de havadan sudan konusun belki onunda hisleri boş deyil sana karşı
bir şey olmaz gidip demez
Akraba ister istemez insan çekinir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?