Koç erkeği hep böyle mi?

Sevgilimle aynı iş yerindeyiz. Odalarımız cam olduğu için bir birimizi görüyoruz. Bazen bana bakarken yakalıyorum ama kendisi pek telefon kullanmaktan hoşlanmıyor o yüzden az mesajlaşıyoruz. Bir kaç gündür hiç konuşmuyoduk ben yazınca ama cevap veriyo. Neyse bugun tesadüfen işte bi doktor gerekiyordu işde odadakı kız arkadaşıma kız bana telefonda doktoru gösterirken erkek arkadaşımla mesajlaştığını gördüm. Özel falan bişey yoktu gayet ciddi şekilde doktordan konuşmuştu. Ama ben çıldrdım resmen çünkü bana kaç gündür yazmayıb başkasıyla konuşması delirtdi beni. O da abartmıyosun diyince bende mesajlar yazdım hiç birine cevap vermedi. Ben de en son bitti yazdım oxudu bir şey yazmadı. Şimdi bakıyorum bi de kendi resmini paylaşmış vhatsapta umursamıyo mu yoksa dikkat çekmek içinmi yapiyor. Bi keresinde de böyle bitti demişdim cevap yazmamıştı sonra barışmıştik. Acaba ona mı güveniyo da yazmıyor. Yoksa umrunda değil diyemi😑?

Güncellemeler
1 yıl
Gıcık bu sabah işte gülümseyerek günaydın hanımefendi dedi 😁😁😁 bu ne değişik adam😁😁
Koç erkeği hep böyle mi?