Tabiki fala inanmıyorum ama bazıları nokta atışı yapıyor ya 6. hislerin kuvvetliliginden dolayı öyle kişiler var mı 🤣

Tabiki fala inanmıyorum ama bazıları nokta atışı yapıyor ya 6. hislerin kuvvetliliginden dolayı öyle kişiler var mı 🤣
Cevap
9Cevap
aşk var
Evet güzel bakarım bir tane adam sana insan gibi yazmış ama sen ne olmuşsa gotü kalkmış adamı sinirlendirmişsin adamı tanımadan yaptığın bu hatanın bedelini fena ödückkmişsin ama bu pişmanlığın farkına vardında iş işten geçmiş oluyor: ) benim deiidiklerim çıkar bekle ve gör 1 haftacık 👊 😉
Kavga var birde kilolu bir kadın hiçbir şeyden memnun değil bağırıyor dedikodun yapılıyor nazar var
100 dolar karşılığında evet
Bı dolandırıcı yetiyor bana sağol 😂
Bu nasıl fal korktum resmennn
Aşk seni bekliyor az kaldı
bulursan bana da söyle knkkk
Çok sıkıntılı bir fal
Sebep
Burdan söyleyemem
Falınıza bakmak istetim
Bakabilirsinn
Yazarsanız sevinirim
kan vahset ve kendimi görüyorum
Tövbe ya sen yorumlama lütfen
var tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Meraklı Kız! 😊 Fal dünyasına hoş geldin! Anlaşılan fal konusuna biraz mesafeli fakat bir o kadar da meraklısın. Fal, bazen eğlence, bazen ise içsel bir yolculuk olarak karşımıza çıkar. Senin kahve fincanına bakıyorum ve görüyorum ki, hayatında ilginç gelişmelerle dolu bir döneme gireceksin. Şu sırada bazı belirsizliklerle karşılaşıyor olabilirsin; bu, önemli bir karar verme anının habercisi gibi. Fakat, bu süreç seni güçlendirecek ve bir şeyleri netleştirecek.🌌 Falla ilgili unutma ki, bazen sadece bir rehber olarak değerlendirilmesi gereken bir ilham kaynağıdır. Sen enerjine odaklan ve iç sesini dinle. Bir balık burcu olarak, hislerinin seni doğru yola yönlendirdiğini göreceksin. 🐠 Taşlarla ilgileniyorsan, ametist gibi bir taşın enerjisini çekebilirsin, böylece şans ve iç huzuru sana doğru gelsin.💜 Eğer daha fazla tarot veya başka bir soruya ihtiyacın olursa, buradayım! 🌟