2 haftaya yakındır meditasyon yapıyorum. Çok mutlu enerjik hissetmeye başladım. Üstelik telepatik meditasyon yapıp sevdiğim adamın benimle iletişime geçmesini de sağladım. Geri gitti ama sorun değil. Dün gece meditasyon esnasında halüsinasyon görmeye başladım. Sevmediğim bir hayvan var, kalbimden o çıkıyordu. Çok korktum. Yarıda kesmek zorunda kaldım. Ve çok huzursuz hissediyorum. Sizce bu normal mi? Lütfen anlamayan sallayacak olanlar yorum yapmasın. Gerçekten bu işlerle ilgilenen arkadaşların fikirlerini merak ediyorum. Geyik yapmayın!
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, meditasyon bende yapıyorum ama senin seviyene gelemedim. Negatif varlıktan denen tam idrak edemediğim varlıklar var. Enerjin düşükse astral seyahat sırasında sana dadanabiliyorlar. Astral seyahat ne alaka dersen, meditasyon bunun başlangıcı
Bende ilk kez yaşadım, anlamaya çalışıyorum. Acaba sevdiğim adam kötü biri de bana onu mu göstermeye çalışıyor bu enerji. Böyle bir şey olabilir mi? Çünkü telepatik meditasyon sırasında oldu
Belki de enerji seviyen düşüktü ve o sırada farklı bir varlığa bağlandın
Telepatik meditasyon sizce astral seyahat mi? Ama onu biraz araştırmıştım. Ruhumun bedenimden çıktığını imgelemedim ben
Kendinizi enerjik hissetmediğinizde yapmayın deme sebepleri bu mu
Bu konuda uzman değilim, bilgim max bu kadar maalesef. Hatta telepatik meditasyonu ilk defa sizden duydum. Bu nasıl yapılıyor?
Evet nedeni bu çünkü enerji seviyeniz burada çok önemli tama düz meditasyonda fark etmiyor
YouTube de var. https://youtu.be/YxsCrQ6LQxc?si=fTIBx0z02hPAdGmq
Teşekkür ederim
Rica ederim
Telepatik meditasyonla vs geldiğini düşünmüyorum ben de zamanın da denedim ve kendimi hiç iyi hissetmiyordum yaparken ruhum daralıyordu aşırı bir yorgunluk hissediyordum zaten kendisi de dönmüyordu 3. kişiler varsa işe yaramıyor zaten... Sonra bıraktım her şeyi oluruna ondan sonra yazmıştı ben istemedim yani yollar kesişiyor ama senin için doğru bir insan değilse senin onu unuttuğun istemediğin zaman o sana geliyor o yüzden zorlama bırak dönmesin senin için doğru kişi o değil.
Cuma günü döndü ama 1 saat bile sürmedi barışmamız. Şu anki sorum o değil. O kalbimden çıkan hayvan ve meditasyon kısmı
Halüsinasyon kısmı
Sana zarar veriyor yapma ruhani varlıklar işin içine karışmış olabilir dini değerleriniz nasıl bilemem ama yeriniz de olsam tövbe eder bir daha yapmazdım.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Kendini güvenceye almadan telepatik yolları açtıysan, negatifliklere de kendini açmış olman olası, bu durum halüsinasyona genelde yol açmaz ama bilemeyeceğim.
Bende ilk kez yaşadım, anlamaya çalışıyorum. Acaba sevdiğim adam kötü biri de bana onu mu göstermeye çalışıyor bu enerji. Böyle bir şey olabilir mi? Çünkü telepatik meditasyon sırasında olfuu
Enerji sana bir şey gösteremez, enerjinin bilinci yoktur. Telepati yaptığın kişide negatif bir durum varsa bu sana yansımış olabilir. Ayrıyeten insanların zihinlerine müdahale etmek bu işlerde etik sayılmaz, bu yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Müdahale sayılır mı bilmiyorum. Kavga edip 70 gün önce ayrılmıştık. Cuma günü bana mesaj attı, onun öncesinde yaptığım telapatiler yüzünden mi kendi isteği ile mi bilmiyorum. Ama telapati bastırdığı bir hissi varsa ortaya çıkarıyırmuş. Hiç sevmeyen beğenmeyen birini çekme ihtimali yokmuş. Cuma günü önceden kavga edip bitmemize sebep olan konu tekrar açıldı ve barışıklığımız bir saat bile sürmedi. Muhtemelen bana çok kızgın. Acaba onun kötü enerjisi mi o hayvan
Kötü enerjisinin yansıyan hayvan olduğunu zannetmiyorum, senin zihninde negatiflikle uyuşan bir hayvan olma ihtimali var. Telepati sadece bastırdığı hissi ortaya çıkarmaz bazen komut verme gibi durumlara da yol açabilir bu gönderdiğin olumlamalar ile de alakalı, olmuyorsa zorlama karmanda sıkıntı yaşarsın.
Karmayı etkilemediğini söylüyor yaptıran kişi ama sonuçta beni düşünüyorsun filan diye emir kipli cümleler var
Yaptığın her iyi veya kötü eylem karmayı etkiler, araştırarak daha çok bilgiye ulaşabilirsin. Emir kipli cümlelerin olduğu meditasyonları kesinlikle tavsiye etmiyorum. :)
Teşekkür ederim. Kalbim de de yoğun bir ağrı var bugün: sanırım vücuduma ve ruh sağlığıma ters tepmeye başladı. Bugün yabancı bir makalede gördüm. Meditasyon psikoz ve halüsinasyonu tetikleyebilir diyordu, Almanya’da ve İngiltere de mahkumlar üzerinde araştırma yapılmış. Günlük 90 dakikalık meditasyon yaptırılıp sonrasında bakılmış. Bariz bir şekilde bunların tetiklediği kişiler olmuş
Rica ederim, sağlığına iyi gelmiyorsa bırakmak en iyisi. Ufak bir tavsiye, gelmeyen kimseyi getirmeye çalışmayın, o kadar önemsiyor olsalar zaten kendileri gelirlerdi :)
İşte cuma geldi ama gelmese daha iyiydi