Eski sevgilim nisanlanmisri. Bende Rabbim benim ve onların geleceğini göster bana sana yalvarıyorum haberci bi rüya göster dedim. Bazı kısımları hatırlamıyorum ama hatırladığım çokça sayıda çiğ yumurta ictigimdi.
Sonrasında 2 kez bağıra çağıra kan ter içinde de kabustan uyandim. Ve uyanırken çok korkmustum Rabbim eğer kötüyse gösterme bana bisey. Bilmek istemiyorum diyerek nas Felak sürelerini okuyarak zor uykuya daldım bi mana veremedim. Tekrar uyuduğumda bu defa da girdiğim mülakat sınavından kaç aldığımı gördüm
Manası nedir
Güncellemeler
1 yıl
GUNCELLLL
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kariyerine odaklanmana işaret edılmıs çığ yumurta içmek bir karıyer sahıbı olmaya işaret edılıyor rabbin sana kariyer ve işinde olumlu olacağına işaret etmiş yani eski sevgılını bırak karıyerıne odaklan
Ardından da şu rüya yi gördüm
eski sevgilim gercektede benim kırmızı montumu bi kere giymişti. 5 ay once nisanlandi. Bu gece rüyamda bir kafeye giriyorum karşımda nisanlisiyla yam yana oturmuş ve üzerinde kırmızı montum var. Göz göze geliyoruz. Üzerinde montumun ne işi vardı biz ayrıldık diye düşünüyorum sonra da diyorum ki belki kızın da aynı monttan vardir. Ama içten içe diyorum bu benim montum
Seni anlıyorum rüyalar bize bazen bir sırrrı bazende hayatımızda değiştırmemız gerekenlerı gösterir bu ayrılık size zor gelsede kesınlıkle arkanıza bakmayın o artık başka bırısıne ait sızde karıyerınızı kurun odaklanın emın olun karışınıza çok başka şeyler cıkacaktır
Sadece bilinçaltı mi
Bence bilinç altı :)
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!