Birlikte olduğunuz kadının geçmişi sizin için önemli mi? Başaklar biraz takıntılı da partnerinizin geçmişine de takılır mısınız?
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Alttaki kullanıcının yazdıklarına aynen katılıyorum belanı ariyosan devam et sen bilirsin
Ya neden ya
Bak kardeşim bu insanlar çok sinsidir sevip sevmediğini anlayamazsn zaten çıkar ilişkisi kurarlar genelde kızları da öyle başta 2 3 ay sadık gibi dururlar sonunda aniden giderler hayatından güvenilmezlerdir pek ilişki insanı değiller bende Oğlak burcuyum senin gibi başta bende çok seviyodum başakları sonradan gerçek yüzlerini görünce nefret ettim vazgeç bu sevdadan ayrıca şunların peşinden koşup adımı mala çıkarmayın yaa Boğalar daha iyi onlara yönel işte ayrıca ateş grubundan Koç ve Aslanlada uyumlusun su grubundan ZATEN UZAK DUR hava grubu güvenilmez
Anladım teşekkür ederim. Ben başak erkeklerinin kolay kolay ayrılmadıklarını görüyorum ama bilmiyorum
Soğudum abi artık ya. Bu kötü yorumlar işaret galiba ben gidip Boğa bulucam. Ya da yalnız kalmak daha karlı kimse göründüğü gibi değil
Valla ben yanlızım keyfim yerinde yakın zamanda Aslan kadınına teklif etmiştim ama reddetti bilmiyorum peşinden koşmalı mıyım
Koşma bence. Aslan kadınları taviz vermeyenlerden hoşlanıyor
Bana da bir aslan erkeği etmişti yakın zamanda bu başak için reddetmiştim
Sen takmissin bu başaklara kafayı vallah üzülürsün vazgeç
Taviz vermeden peşinden koşarım 😉
Tanıdığım ilk başak yani yakın şekilde. Korkuttunuz beni vazgeçicem gibi. Zaten sevilmedik bir yara daha alamam
Hayret biz oğlaklar koşmayız kimsenin peşinden
Doğru da kalp bu ne söz geçirirsin ne yola getirirsin
Evet öyle gerçekten. İnş aslan seni sever. Aslan kadınlarının saçları çok güzel oluyor. Onun ki de güzel mi
Şiir yazılır o saçlara üstü kahverengi uçları sarı zaten hepsinin genel olarak saçları böyle annem de aslan onunkide öyle
Abi seni gitmişsin koş peşinden
Noldu😂
Yani oğlak ve şiir yazmak yan yana geliyorsa hislerin büyük demektir. Sana kolay gelsin ins çok mutlu olursun. Bende gideyim benim başağın hayatından def olayım. Hiç risk alamam
En son yazma deyip engelledi kendisi eski okulda kaldı ben bu sene yeni okula nakil aldırdım o eskide kaldı arkadaşlarımı ziyarete giderken çiçek götürme gibi planım var çıkışta veririm de çiçeği suratıma atmasından korkuyom
😂😂 vay be bazı kadınlar çok şanslı. Dene ve gör. Ne kaybedersin ki
Çok asabi yaa hiç güvenmiyom sevineceğine
Evet ateş burcu. Yani sana rağbet etmeyene rağbet etme derim ama yapsan da bir şey kaybetmezsin
Burnumu kaybedebilirim
Detaycidir ve bilmek ister.. evet önemlidir bi başak icin
Yalnızca iki aylık bir ilişkim oldu. Ve bu onu biliyor. Sence kafasında kurar mı? Ve bende onun geçmişini biliyorum
O kadara takilmaz.. sorar bi kac dorulari soylersen bisey olmaz
Sence gireyim mi bu işe. Herkes başaklardan uzak dur diyor ama ben seviyorum
En sadik burc
Evet etik insanlar birde. Bakalım inşallah iyi olur. Çok teşekkür ederim cevap için
Ha birde. Başaklar geçmiş ilişkilerini zor unutuyor. Sence eski ilişkisini unutmuş mudur. Onun aşk acısı çektiği dönemleri gördüm.
Unuturlar.. ben nisanliudim ayrildim aklima bile gelmiyor..
Anladım teşekkür ederim
Başaklar bir anda mı terk ediyor. Ben başak erkeklerinin kolay kolay terk etmediğini gördüm ama haklı mıyım
Evet sonuna kadar mücadelecidirler.. ne is yaparlarsa yapsinlar kesinlikle kolay kolay birakmazlar..
Belanı arıyorsun
Başak ve buna takıntı yapan birinden uzak dur kendini üzmek için çaba harcıyorsunuz
Neden kimse başakları sevmiyor çok mu kötüler
İstediklerini yaparsan iyidir ama onun istediği olmadığı zaman içlerinden deccal çıkar tanıyamazsin
İyi bisey olduysa o yapmıştır kötü bisey olduysa hep başkası suçludur
E narsistlik bu. Ama dıştan çok etik gözüküyorlar
Ambalaja bakma sen 🤣🤣
Sen başak mısın
Allah korusun ben bogayim
Akrep başak yengeç Allaha yakın bana uzak olsun
Ya Boğa ve başak anlaşır aslında
Yok ben hiç sevmem hatta on yargılıyimda burcunu sorarım başaksa uzaklaşırım
😂😂
Yengec bir nebze ama başak ve akrep aman aman 🤣🤣
Senin burcun ne
Oğlak. Ben de yayları sevmem
Oğlak iyidir Boğa olarak iyi anlasirim
Evet yay erkekleri de uzak durulması gerekenlerden
Sen Boğa bul
Tam bir koca olur
Bende boğalarla iyi anlaşırım. Ama çok konfor alanlarından çıkabilen kişiler değiller. Boğa erkeği tembel bir koca olur
Yoo rahatıma düşkünüm fakat komfor alanında kalmam. Eğer huzurlu ve güzel bir hayat kurduysam onu korurum. Bu da komfor alanı demek değil. Gezmeyi severim. Biraz iskolik oluyoruz o ayrı
Ay ne güzel. Boğalar da iyiymiş
Kesinlikle anlattıklarına katılıyorum Boğa erkeği bulmalısın bende Oğlak burcuyum Başaklardan bende nefret ederim
Sana şöyle diyim eğer çok muhafazakrsa ve takilmam diyorsa kaç direk
Çok muhafazakar değil de. Neden
Muhafazakarlar yalandan evet diyor cinsellik için sekulerse eder yani erkegin yapısına bağlı bir şey kıskançlığına görede ama çoğu erkek eder
Yani inançlı birisi geleneksel Türk değerleri var. Ama öyle inanç gereklerini pek yerine getirmiyor.
Başak değilim ama başaktan uzak dur 😂
Neden
Takıntılı kafalarında kuruyorlar
Peki bir basakla nasıl başa cikicam? Yapacak bir şey yok seviyorum bana taktik ver lütfen
Sürekli alttan alman lazım kafasında kurduklarının aksini ispat etmen lazım mala anlatır gibi anlatman lazım
Peki diyelim ki bir hareketinden rahatsız oldum bunu ona söylemem doğru mu? Çok eleştiriyorlar ama eleştiriye kapalılar. İstemediğim şeyi ona nasıl açıklayayım
Tabiki bu konuda tavrını koy kimse hint kumaşı değil sevsen bile karakterine aykırı şeyleri yaptırtma yoksa tepene biner
Teşekkür ederimmm. Abi senin burcun ne
Rica ederim boğa
Ya bu boğalar neden başakları sevmiyor halbuki anlaşabiliyor olmaları gerekir
Yok anlaşamazlar bir yerde filim kopuyor ilk başta iyi oluyor ama sonrası sıkıntı
İnşallah bizde kopmaz. Ben oğlağım
Sana akrep ya da hava burcu iyi olur
Sen nasıl oğlaksın oğlaklar pek uğraşmaz böyle tip insanlarla
Akrepler bencil oluyor
E bizde başaklar gibiyiz. Memnuniyetsiz , mükemmeliyetçi, sabit fikirli ve çalışkan. Normalde uğraşmam ama onları anladığım için uğraşıyorum
Akrepler sevince çok paylaşımcı oluyorlar. Ve boğaların akreplere zaafları vardır
Valla akrepten sağlam kazık yedim ben 😂
Evet oğlaklar da başaklar gibi toprak grubunun baş yapıtı boğalar bence ama öfke patlaması var bizde 😂
Geçmiş olsun o zaman havayı dene havalar sana direkt düşer. Veya oğlak ta olabilr. Evet siz boğaların öfke patlamaları çok kötü duruo durup bir anda patlıyorsunuz
Ama bizi o noktaya kadar getireni ne yapcaz çok sabırlıyım mesela ben bi patlarsam göz kapanıyor 😂
Haklısınız ne diyeyim. Korkutucu oluyor sadece
Evet biraz öyle oluyor oğlaklar da sinirli aslında toprak burçları öyle ya
Evet ama bizim öfke kontrolü iyi bence
Evet ama patlayınca sıkıntı oluyor kral
Ne takılacam geçmiş iste
Başak mısın
Terazi
Abi bana başak lazım. Bir gün başak olursan gel lütfen
sor ablam
Birlikte olduğunuz kişinin geçmişi sizin için önemli mi
Degil benide baglamaz zaten onun hayati
Peki sizin eleştirsel yapinizla nasıl başa çıkabiliriz