Bir gün bir kız gelip size bir çocuğunuz var dese tepkiniz ne olur?
Nolur düzgün cevplyn bu bnim için çok önemli.
Nolur düzgün cevplyn bu bnim için çok önemli.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mahkemeye verir dava eder sürüm sürüm süründürürüm. Yillarca evladımdan ayırmış kendi çapında benim iradem dışında doğurmuş sonra da ben baba hissuni bilmeden durduk yere baba oldun diyecek, o hisse alışmadığım için zsten bağ kuramayacağım ve hepsi onun suçu. Burnundan fitil fitil getirirdim herhalde.
Bu gerçekten karmaşık ve kafa karıştırıcı bir durum olabilir. Böyle bir şey duyduğunda doğal olarak herkesin ilk tepkisi büyük bir şok olur, değil mi? Eğer böyle bir bilgiyle karşılaşırsam, önce sakin kalmaya ve olayı net bir şekilde anlamaya çalışırdım. Tabii ki çocuğun kimden olduğunu bilip doğrulama yapmadan böyle bir durumu kabullenmek zor, ama aynı zamanda çocuğun iyiliği de burada asıl önemli olan. İletişim yollarını açık tutup her şeyi enine boyuna konuşmadan kesin bir karar verilemez bence.
Sonuçta hepimiz bir noktada hayatımızın en büyük sınavlarıyla karşılaşıyoruz ve kim olduğun, böyle zamanlarda nasıl bir yol izleyeceğinle anlaşılıyor. 😊
Cevap
12Cevap
Dna testi isterim gadası
ilk an sok olurum inkar da edebilirim cunku korku gelir sonra durup dusunurum eger gercekse kacmak degil sorumluluk almak gerekir bu bir kadinin degil iki kisinin sonucudur erkeklik o an baslar panikle degil durusla davranmak gerekir cocuk gercekse hayat degisir ama bu kotu degil sadece buyumektir ❤️🌱
Çocuğuma bakarım kadın da herkesle takılan biri değilse evlenirim
Keşke bazı kişilerde senin gibi olsa
Niye haltı yerken bende yedim niye sadece kadın suçlu olsun
Senin gibi düşünmüyor işte adam inkar geliyor DNA testine gel istedin yerde yaptrlm dedim onada yok hep kaçıyor engellliyor
Ama elbet bir gün o kpek vicdanı sızlıcak buna o kadar çok eminim ki
Ailen ne diyor
Ailem biliyor ondan olduğunu hatta çoğu arkadasım direk bebeğimi ona benzetiyor bu onun çocuğu demi diyolar bende susup kalyorum
Hiç kulağına gitmiyormu senin çocuğun var diye çok merak ediyorum bunu
Karakteri yok belli evlensen olan sana olurmuş kbma ama
Niyetim evlenmek değil ben bu yükü tek başıma taşımak İnanki çok zor geliyor ben bu yükü taşırken
O orada burada karı kızla heyifli heyifli gezmesi beni kötü yapyor
O da bilse belki yüküm hafifler ama olmuyor diyemiyorum senin bir çocuğun var cesaretim yok karşına çıkıp söylemeye.
Çok şükür oğlumu kucağıma aldım 1 yaşına girdi bile 1 senedir hiç anlamadıysa fotoğraflarndan çocuğu olduğunu daha nedm ki
Söylemedin mi söyledin mi anlamadım ki
Dedim 1 kere gece 12 de yazdım herşeyi söyledim doğru düzgün cevpta verdi ama sabh olunca dün gece sarhoştum dün gece bana ne dedin dedi durdu bende birdaha ustelemedim öyle kaldı sonra beni engellledi
Söyle ne söylemiyorsun hayatı yalan güzel kardeşim
Yarn söylicem cesaretimi tollayp
Söyle sanada yazık be güzelim kabul etmese bişey kaybetmezsin zaten sen bakıyorsun
Benim yanımada gelmiyor kaç kere gel önemli bişi konscam dedim gelmiyor nasl getircem yanıma onun yüzüne yüzune söylemem gerekir yüzüne vura vura söylemek istiyorum
Bilerek kaçıyor hayatı yalan ibişjn sinir oldum sanada yazık be canım be
Allahndan bulsun beter olsun
Oğlum büyünce elbet onun karşısına çıkar ozm ne cevap verecek baklm ozmda kaçar ama
Olan size olmuş be güzelim ama şu var kimse çekmeden gizmez o da yaşar bişeyler uzun zaman sonra da olsa oluyor merak etme
Çok istiyorum o günleri iple çekiyorum öyle günler yaşasın ki öyle vicdanı sızlasın ki beter olsun.
Bu yaz evleniyor birde hiç mutlu olamasn insallah
Hemen olmayabilir o canım belli olmaz uzun zaman alanlarda var ama cidden çekiyorlar
Çeksin çeksin beter olsun inşallah gece gece ona öyle ahlar ediyorum ki beter olsun
Kıyamam sana be takma kafana ailen yanındalarsa her şey geçer
Allahndan bulsun dediğin gibi gün gelir öyle bir vurur ki Rabbim.
Ailem yanımda çok şükür
Tamam işte ne güzel ailen seninle onu yapmayan çok kişi var her şey düzelir kimse kimse için gelmedi bu dünyaya
Haklsn valla her şey düzelir
Benim niyetim onla evlenmek falan asla değil sadece bu yükü oda az da olsa taşısın istiyorum ama o ya işine gelmiyor ya da bilmek istemiyorum.
Yaşım daha 21 istesem ondan daha iyilerini bulurum
Bak canım zaten bunu yapandan adam olmaz o yüke girmeyen adam baksa nolur dengesini iyice bozar çocuğun ve senin
Bozar o pslik bu yüzdende söylemek istemiyorum
Evet geçmiş olsun iyi gecelerde sizlere
Oncelıkle erkekler kendını bılır ve olgun davranır ılk sasırır sonrası ıse ılk cumle su dna ve olursa kabul eder..
Benim gamsız köpk öyle değil işte kaç kere gel dna dedim gelmedi hep kaçtı engellledi
ama elbet bir gün o gamsız vicdanı sızlıcak ozm kendi gelecek
İlk hamileliğimi ögrenince buna demiştim hamileym diye
Ama istemedi sen benim param için seviyorsun param için bilerek hamile kaldın dedi bana halbuki ben nasl o istemeden kendi halimle hamile kalaym her şey onun elinde ama o anlamıyor bunu sanki ben erkeğim o kız
Test Alcam yap dedi eğer 2 çizgi ckarsa direk aldrcaz dedi bende o an psikolojik bebeğimi aldırmak istemedim testi su ile yaptm tek çizgiyi gördü gitti ve o günden sonra hiç konusmadık
Ben bebeğimi kucağıma aldm o bir günden bir güne bu benim çocuğumu demedi
Çok şükür ben oğlumla mutluyum 1 yaşına girdi bile sağ olan büyüyor bir şekilde
Benim çıkma olasılığı yüksek ondan eminim. DNA testi sonrası alırım nüfusuma
Dna testsiz asla güvenmem bir kadına
Ne alaka seni yeni gördum deriz
Şaka derim prezervatif kullanırım
Başıma geldi daha önce
Sonra noldu
Doğur benimse evleniriz değilse gidersin dedim. Allah uzun ömür versin dedi o günden beri işim rast gitmiyor
Aldrmsmı bebeği🥹
Ben yapamamdm aldrmadm şu an 1 yaşında oğlum
Yok o da aldırmadı. şu an 9 yaşında kız aslında merak ediyorum benim miydi acaba diye ama bilmiyorum çok zaman geçti üstünden
Eğer şansın varsa yaz bence belki senindir belki bu yükü oda kendi taşınıyodur bilemessin ki🥹
5-6 yıldır hiç takip etmedim evlenmişse falan o dert olur
Gizlice DNA vs yaptırabilsem aslında
Nerde olduğunu bilmiyorsan zor olur işin biraz
Biliyorum nerde olduğunu ortak arkadaşda var DNA için gereken saç vs ondan isteyebilirim de işte DNA istekle olmuyor diye biliyorum
Özel hastanede yaptırabilirsin patayla
İzin vs isterler
O arkadaş güvenilir biriyse söyle degilse söyleme kesinlikle.
Güvenilirse iste git yaptr DNA testini belki senin kızndır bilemesssn
Parayı verdikden sonra özel hastaneler istemiyor
Güvenilir aklıma soktun gece gece
Birde evli ise o da problem ben ne güzel unutmuştum
Belkide vesile oldu gece gece karşına çıkarak bu soru bilemesssn ki ama ginede kendin bilirsin
İlk önce ortak arkadaşınıza sor evlimi değilmi onu öğren
Sonra ikinci adımı ona göre atarsn
Senin biliyor mu karşıdaki kişi
Bı kaç kez demeye calştm engellledi
Ailen sorun olmadı mı destek oldular mı
Ailem biliyor ondan olduğunu
Çoğu arkadasım da biliyor oğlumu direk ona benzetiyor bu onun çocuğu demi diyolar susup kalyorum oğlum çok benziyor babsı olacak pslge herkes anladı ama bi o anlamadı ya da anlamak istemedi
Sen bekarsın normalde değil mi
Evt bekarım evli değilim
Yaşım 21
Zor gerçekten benim ki biraz farklıydı ama o dönem bu kişi beni aldattı ve sonra ben hamileyim diye geldi. Ben yine şaşırdım bir abim böyle yap dedi o kız seni yine aldatacak çocuk senden mi o da belli değil dedi onun gazıyla oldu
Aldatttysa bilemem belki senden değildir belkide sendendir
Ama senden olsa 9 senedir o yükü nasl taşıyor tek başına
Ben şurda 1 sene oldu taşıyamyorum bu yükü o da bilsin istiyorum oda taşısn istiyorum
Bana göre 9 sene çok senden olsaydı belki derdi daha önce hiçmi içi içini yemedi gidip söyliym bilsin diye
Zaten hamileyken söyledi daha sonrada ben onun şehrinden uzaklaştım. Beni aldatıncada her yerden iletişimi koparmıştım
Sen ilk önce evlimi değilmi onu öğren sonra git bir DNA testi yaptır bence o kız senin kızın içime öyle his geldi ben hislerimde asla yanılmam sakn vazgeçme dene bir şey kaybetmezsn
Peki evli ise çocuğumu görmek istesem bu beni kötü yapar mı
Nüfusuma almak istesem
DNA testi yaptrnca senin çocuğunsa eğer hemen görme hemen adım atma ilk önce annesi ile konuşmayı dene ya da herşeyi öğrendiğin zaman susucaksn bişi demiceksn çünkü kız 9 yaşında çoğu şeye aklı eriyor çok küçük de değil ona birden çıkıp ben senin babanım diyemezsn.
Küçük olsa benimki gibi 1 yaşında olsa ozm derdin bişiyi anlamazdı ama değil malesf
Senin iş daha zor bendede Rabbim kolaylık versn
Amin hayırlısı bakalım yarın ulaşacağım
Kabullenirim. O ne yaptı
O engellledi gamsız gibi geziyor gezsin baklm elbet bir gün vicdanı sızlıcak
Yalan derim
Daha neler
inanmam
Ama gerçekten senin çocuğunsa naprsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?