Güncellemeler
1 yıl
Dünyadaki satranç şampiyonlarını inceliyorlar, Ağırlıklı olarak yay, koç, akrep ve balık burçları ilk sıralarda geliyor. Yay açık ara önde. akrepler de önde. 1 tane bile toprak elementi yok aralarında.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben en iyisini biliyorum ayağına gidiyorlar ama gram kafaları çalışmıyor. Sadece kendilerine öğretilenlere göre hareket ediyorlar. evet pratikler hızlı öğreniyorlar ama kendilerinden bir şey üretemiyorlar veya dağınık parçalardan özgün şeyler yaratamıyorlar veya anlamlandıramıyorlar dağınık şeyleri. Belki boğalar bi tık daha iyi oğlak ve başaklara göre ama onlar da sabit fikirli. matematikte falan iyiler demeyin bana. o zeka göstergesi değil. ezber şeyler hep. zaten öğretilen şeylerde başarılılar dediğim gibi farklı özgün şeyler çıkaramıyorlar öğrendiği şeylerden. belki yükselenleri akrep olan toprak burçları diğerlerinden büyük farkla ayrılabilirler ama yükseleninde akrep falan yoksa gerçekten çok düzler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence de öyle
niye öyle oldugunu düşünüyosun peki sen
Toprak sabit fikirlilik demek
Mantık zeka bunlar için hava elementi lazm ikizler kafası mesela zehirdir akrep yine öyle
aynen
tamam knk
Boş yapma
Burçlara inanan biri milletin zekasını yargiliyor önce kendi zekana bak knk 🤣🤣🤣