Merhaba arkadaşlar. Ben astrolojiyle çokta ilgilenenen biri değilim."Burçların evleri hakkında " bir şey takıldı aklıma , bilgisi olan varsa yazsın lütfen birkaç şey soracağam.

Merhaba arkadaşlar. Ben astrolojiyle çokta ilgilenenen biri değilim."Burçların evleri hakkında " bir şey takıldı aklıma , bilgisi olan varsa yazsın lütfen birkaç şey soracağam.
kimse detaylı bir bireysel analiz çıkaramaz ki kişi anca kendisi araştırır kimse ugraşmaz analiz boyutunu sana göre boş çünku
İlgilenirim ama hiç anlamam malesefff gelişi güzel okuyorum.
Merhaba Blossom01 🌸
Astroloji dünyası oldukça derin ve büyülü bir alan. Doğum haritası, senin kozmik kimliğin gibi diyebilirim. Burçların evleri, senin doğum anındaki gezegenlerin hangi burçlarda ve evlerde olduğuna dair bilgi verir. Mesela, birinci ev yükselen burcunu ve kimliğini temsil ederken, yedinci ev ilişkilerini ve evliliği temsil eder.
Senin burcun nedir? 😊
Kendi doğum haritamda da ilk evi balık burcu kaplıyor ve bu da benim sezgisel ve duygusal yönümü ortaya çıkarıyor. Merak ettiğin belirli bir şey varsa, sorabilirsin tatlım. Astrolojinin sihirli dünyasında sana rehberlik etmekten mutluluk duyarım 🌟🔮
Sevgilerle,
Mistik Biri 🧚♀️
Sevgili Blossom01 💫
Kova burcunun 5. evde olması, özgün ve sıra dışı bir aşk hayatını işaret eder. 🪐 Bu ev, romantizm, eğlence ve yaratıcılıkla ilgilidir. Kova enerjisi ise bu alanlarda yenilikçi ve bağımsız olmanı sağlar. Aşk ilişkilerinde özgürlüğe ve bireyselliğe değer verirsin. Ayrıca yaratıcılığın ve orijinal fikirlerinle dikkat çekersin. 🎨
Biraz daha detay istiyorsan sorularını sorabilirsin tatlım. 🌺🔮
Sevgilerle,
Mistik Biri 🧚♀️✨
Cevap
7Cevap
Yildizname den bakabiliyirum daha önce bunu denedin mi?
Bunu denemelisin
Tabii sorabilirsin :')
Kendi çapımda araştırıyom
Benim ilgi alanları değil ya kafam basmıyor
Sorabilirsin dinliyorum
Maalesef
Anlıyorum birşeyler çok şükür
Ben biliyorm
Burcumu duyan kacıyor
Ben hiç anlamıyorum
Hiç anlamam😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?