Güncellemeler
1 yıl
Bugün mesaj attı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer YouTube yorumlarında oldu , engeli kaldırdı, mesaj attı, aradı, özledi filan diyenler var. 3-4 gündür bir sürü yaptım ama ne engeli kaldırdı, ne iletişime geçti. Bende mi sorun var? Ben mi odaklanıp yapamıyorum. Yoksa yorumda yazanlar fake mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu tam odaklanırsan 2 3 güne mutlaka yazıyo
Denicem bunu teşekkür ederim
2 kere yaptım bir dün; bir bugün olmadı. Senin oluyor mu bunu yapınca
Evet
Sabret 2 gün
Yaparken elinde karıncalanma hissettin mş
Tabiı
Ben hissedemedim onu
Sonuç var mı?
Dün kendi mesaj attı. Bir saat kadar iletişim oldu. Sonra tekrar engelledi beni. Çünkü aşkla değil arzuyla gelmiş. Profil foton beni çok etkiledi bak bana ne yaptın diye video atmış. İzlemeden sildim videoyu. Şeyinin videosuydu büyük ihtimalle. Benden cinsel cevap alamayınca gitti yine. Ama 3 kere özür diledi. İçim soğudu. Gelmese de olur tekrar
Yalan inanmayın öyle şeylerle
Napak peki
Seni istemeyen birini senin istemen ne kadar doğru
Beni istiyordu , güvenmedim diye oldu olanlar. Bir de isteği cinsel istekti ondan ağrıma gitti ve kabul etmedim
Şimdi onun o kadar yanlışına rağmen adamı geri istemen çok mantıklı gelmedi bana
İhtiyacım olan hacı hoca falcı değil belki psikologdur
Belki de ona bile ihtiyacın yok
Bilmem
Bil bence
Ne ritüeli olduğuna bağlı
Nasıl yani
Bir sürü saçma ritüeller var ona denk gelmişsindir.
Bildiğiniz iyi var mı
Ben ritüellerle uğraşmam , fal v. s ile ilgileniyorum. Ritüellerde imajine etme mantığı var zaten
Falda ne olduğunu anlama var. Ne olduğunu biliyorum zaten. Özleyip özlemediği belli olur mu?
Olur baktır birine.
Siz bakın
Haftasonu bakarım bana mesaj atarsın
Neden şimdi değil ve ücreti ne kadar?
Neden şimdi bakıyım? Parayla bakmıyorum ben
Şu an çok merak ediyorum ondan. Gerçi biliyorum ben cevabı da
biliyorsan niye bakmamı istiyorsun
Umut dünyası , beni takmadığına umrunda bile olmadığıma o kadar eminim ki
Gözünaydın yazınca şok oldun mu :D
Evet oldum ama keşke yazmasaydı. 1 saat bile sürmedi tekrar bitti
Neyse en azından özür diledi
Ne diye yazmış özür dilemek için mi
Hayır profil resmine onun sevdiği bir fotoyu koymuştum, beyefendi azmış o fotoyu görünce , önce özür diledi, sonra da sapık supuk konuşmaya başladı. En son bir video atmış, izlemeden sildim. Büyük ihtimal şeyinin videosunu çekti pislik herif, kaç gündür boşuna çaba sarf ettim: beni obje olarak görüyor, değişmiyor bakış açısı
ne kadardır konuşmuyordun ve hangi telepatileri yaptın
70 gün filan oldu. Rotasız balık sayfasında pişman etme, özletme, özlemden çılgına çevirme, mesaj attırma gibi frekanslar var onları yaptım, bir de bağlanma ritüeli vardı yakmalı , iki kere onu yaptım, ama aşkla değil şehvetle geldi, böyle istemiyorum ben
En son yaptığın ritüel hangissiydi
Dün mü bir sürü yaptım
Biri şu aşağıdaki linkte kızın paylaştığı , onu da yaptım. Hangisi tuttu bilmiyorum
Hmm dün yaptın sonra peki rüya felan v. s bir şey olduu mu
Rüyamda elinde telefon vardı. Telefona bakıyordu ben arıyordum, ama nasıl olduysa ben onun tepesinden görüyorum onu ve telde adımın yazdığını. Ve telefona bakıp dedi ki sen aramayı bırak da ben arayayım seni. Ve bugün mesaj attı işte
Ama engelleri kaldırmadı, duruyor engeller
Ve konuştuğumuz yerden tekrar engellemiş yine beni
Rüyanda da telepati oluşmuş o zaman ama istediğin gibi sonuçlanmamış
Evet adam yine elinde şeyiyle konuştu benle. Öyle istemiyorum ya ben. Kendimi tacize uğruyor gibi hissediyorum
Hmm yazmasına şaşırmadım ben telepatiye inanıyorum
Valla bende inandım şu anda
yazması çok zordu değil mi
Evet resmen imkansızdı, kaç yerden engellemişti beni. Ve kendisi yazdı ilk. Tamam ben onun sevdiği fotoyu profil fotosu yapıp ışık yaktım ama o yazdı sonuçta
demekki bakıyormuş sana
Online denk geldiğimiz günler zaten saatlerce çevrim içi duruyordu. Ben tesadüf mü biri ile mi konuşuyor acaba diye şaşırıyordum
sürekli yaptığın için yazdı pes etmemen iyi olmuş ama tabi saçma nedenle yazmış
Tekrar engellemiş ya sinir oldum. Normal telden mesaj attım bakalım. Benim istediğim şekilde gelmeyeceksen sakın bir daha gelme diye. Cevap yazacağını sanmıyorum. Ama bir daha şeyinin videosunu görmek istemiyorum
mesaja gelsene mesajdan devam edelim
Yok şu an kendimi iyi hissetmiyorum, desteğiniz için teşekkür ederim
iyi hissettiğinde gel o zaman telepati ile ilgili konuşalım
Dene olursa cevap ver bende denicem
Yaptığım kişiye asla tutmadı engeli kaldırmadı: ne zaman ritüel yapsam frekans dinlesem istemediğim biri var hep ondan adım geliyor ilginç bir şekilde
ne boş işler ya.
Ayyyy dötüm
bana ne dötünden git az ötede yap ne yapıyosan avam seni