Ritüel frekans sesi dinlenerek , içinden onu düşünüp olumlamalar yaparak olan bir versiyondu. Ritüel sırasında ağlamaya başladım yoğun şekilde. Bittiğinde de nefes almada zorluk yaşamaya başladım, kalbim sıkışıp içim daralıyor. Bu normal mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle, ritüel adında yaptırılan bu çalışmalar aslında "büyü". Ve büyüler negatig enerjilerdir. Yapmış olduğun bu çalışma seni negatif olarak etkilediği için bu tarz etkiler sende görünmüş. Ritüel adı altında bu tarz tehlikelerden uzak durmak gerek 🌸
Büyü için ruhani varlıklardan yardım almak gerekiyor yazıyordu. Dini açıdan belki uygun değildir ama tam olarak büyü olduğuna emin misin? Zaten tutmadı da orası ayrı. Boştan yere hastalandım
Büyü için varlıklar şart değil. Kullanan var tabii orası ayrı fakat öyle bir zorunluluk yok. Tam olarak ne ritüeli yaptın bilmiyorum ama iradeye müdahale eden ritüellerdense (birini kendine aşık ettirme, mesaj attırma gibi vs.) bunlar ekstra sıkıntılı çalışmalar, o yüzden dikkat et derim. Ve evet, isim olarak farklı olsa da aslında büyü. Farkındaysan büyü ile vaatleri, amaçları da aynı bu ritüel denilen çalışmaların
Engeli kaldırma, mesaj attırma gibi ritüeller. Frekans dinleme kısmı da var. Sadece müzik dinleyip hayal kurup enerji yollama. Onda da ağlaya ağlaya perişan oldum. Ama onun afı kendi adımı yazıp dünya çöp adamlar çizip seviyorum seviyorsun filan yazıp onu 48 saat bekletip yakmak ile ilgili. Bunu iki kere yaptım. Diğer frekans dinlemeleri 3-4 gündür yapıyorum. Bir işe de yaramadı ama ben hastalandım. Manevi olarak üstümde bir sıkıntı var ve psikolojik olarak. Ama yaptığım şeyin yanlış olduğunu hissettiğim için mi yoksa olumlu sonuç alamadım diye mi bilmiyorum
Yani bu çalışma iradeye müdahale eden çalışmalardan (ki büyüyü büyü yapman etmenlerden biri de bu). Ve bedelinin de ağır ödendiği çalışmalar. Sonuç alamadın diye böyle hissedeceğini düşünmüyorum çünkü ağlamak, iç sıkıntısı gibi etmenler henüz çalışmayı yaparken de ortaya çıkmış. Uzak dur derim 🙄. Ve dinlediğin frekanslara da dikkat et lütfen. Çünkü dinlediğinin hangi frekansta olduğu belli değil ve bu yüzden tehlikeli de. Sırf bu frekansları dinledi diye varlıklar tarafından rahatsız edilen insanlar var (enerjisini düşüren negatif frekansları dinlemişler farkında olmadan)
Üzüntü kalbe vurur direk. Birde sıkıntılı bir donemden geçiyorsan eger, bu tarz frekans sesleri surekli dinleme ozellikle hangi frekansa ait oldugunu bilmediğin. Ormegin kalp cakran belli bir frekansta titresir ve aktif çalışıyordur ustune ona denk bir frekans dinlersen kotu etkileyebilir
Bu 3-4 gündür baya bir ritüel yaptım, bu engeli kaldır , mesaj at, rüyasında gör, aşkla gelsin tarzı baya frekans dinledim. Deli gibi esniyorum , çok tuhaf oldum, hastalanıyorum sanırım.
Peki bunları dinlene dinlene yaparsak işe yarayan oluyor mu sizce? Yoksa bende mi çalışmıyor bunlar?
Bence senin kafanda farkli dusunceler de var ya donmezse ya geri gelmezse bir taraftan celiski de yasiyorsun bie taraftan bunlari dinliyorsun. Eger bir insan geri donucekse kimse onu tutamaz doner. Ama donmezse hic birsey ise yaramaz. Hayatindan cikana üzülme emin ol oyle olmasi gerekiyordu da cikti
Dinlerken olumluya tam odaklanamıyorum, bittiği gün birbirimize söylediğimiz şeyler geliyor aklıma. Güzel bitmedi çünkü. İstemsizce aklıma geliyor. O kötü şeyler aklıma geldiği için mi böyle ters tepti ritüel
Dönecek olan döner dönmeyecek olan dönmez mantığı ile bakarsak o zaman, dua da etmemek lazım, bu işlere de bulaşmamak lazım.
Demek istedigim akışına birak iste ve birak. Direnc olusturursan olmasini zorlastirirsin ve frekansin düşükte kalir. Olumlu deyler düşündükçe freknasin yukselir şükür et her zaman sukur frekansinda ol bu senin olumluyu gormenini kolaylastiricak
Teşekkür ederim, kendimi kötü hissettiğimde yapmamalıyım yani
oo tutmus demektir o zaman
Emin misiniz