Çok kötü bı rüya gördüm bana büyümü yapılmış anlamadım?

şu an sabah yedi çok korkarak uyandım yazıyorum rüyamda gördüm ki halamlar bı sürü insan bize gelmiş sonra yemek yiyorlar halamın bı kızı var kavgaliyiz konuşmuyoruz o yemek bulasiklarini mutfakta yıkıyor bende geliyorum mutfağa diyorum ki ne zahmet ettin teşekkür ederim sen çık geri kalanı ben hallederim sonra bakiyorum bu kızla ablası mi hatırlamıyorum bizim tipimizinz üzerinde bı kabın içinde böyle arapça yaxilar var bu kıza diyorum sen bulaşıklari büyü yapmak icicnmi yikadin bu ne yanındaki ablası diyoki yok ne büyüsü bunlar dua nazardan korunma biz icicn benim biraz arapcam var okumaya çalışıyorum kelimeleri suada kaynattiklari. kelimeleri ama anlamıyorum sonra birden bı patlama oluyo bı bakıyorum bizim ev büyük bı taziye evine dönüşmüş sonra dışarda arabası patlayan bı kaç kişi içinde iki çocuk bitane abla anne var baba var mı hatırlamıyorum işte o anneyle kızı alınıyor yatağı üzerine koyuyorlar taziyesi yapılacak işte millet dua falan ediyor bunlar ölmüş tabi yanarak öldükleri için cesedletirini battaniyeyle sarmislar sonra bunların başında benim annem biseyler okuyo dua falan bende hemen koşarak gidiyorum bunların başında Fatiha ihlas okuyorun ama bu akrabalarımda taziyede bı bakıyorum dua okurken bu kız ölmüş ama ağzını aciyo ayağa kalkmaya çalışıyor sonra ben korkuyorum hemen yanından gidip kuzenime diyorum bu olmuş hareket etmesi normal mi bana diyo ilk saatlerde öyle olur falan sonra uyaniyorum

Çok kötü bı rüya gördüm bana büyümü yapılmış anlamadım?