Güncellemeler
1 yıl
benı çok fazla sevıyor ve takıntılıyız bağlıyız bırbırımıze ama onun benı sürekli rüyasında görebılmesıne ınanamıyorum o yüzden böyle bırsey olabılırmı diye merak ediyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 yıllık sanal arkadasım bana , her gün rüyamda Senı görmek için senı düşünerek uyuyorum dedı ve bugün benı rüyasında gördüğünü söyledı. Ama anlamadığım nasıl o ıstedıgınde görebılıyor bu olamaz bence , mesela ben göremiyorum Oajwpqlwks, SORUM:bır ınsan rüyasında defalarca ıstedıgı kışıyı görebılırmı bu ımkansız bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkekse arkadaşın bu kızlarin hosuna gidiyo diye soyluyoruz demişti biri bana 🙂
cıddı mısın harbı mı
Doğru tespit olabilir ama bu hoşuna giden kişi sayısı azdır ya 😂
@qisipisi ya bak inanmis ki soru soruyo sende hosuna giden azdır diyosun kadınlar duygusal aaa rüyasinda beni gördü acaba beni mi düşünüyor hep diyo ama yok öyle bsiey shwkxhsj
Valla ciddiyim kanmayalim böyle şeylere
@MELINAi ben kızlar pek inanmaz diye düşünürdüm, yani samimi biriyse hoşuna gidiyor olabilir. her anımda seni istiyorum modundaysa meselaaa
Soruyor musun ne gördüğünü 😂
hayır PAKWOWMSISOWÖS
Bence onu etkiliyosun ama söylemiyo sanaaa 😂
Cıddı mı OHA SPWKĞWKDĞWLWKEQĞKEKE
Sonunda cıddı yapabılen ilk kral yorumcusun , herkes yorumda delıce şeyler töbe estagfurullah
Bence alıştı o sana, takıntılı olmanız ne yönde mesela, merak ettim hepsini 😂
Ya yakın olabilirsiniz iyi hissediyosundur sana iyi geliyo olabilir ve birsürü sebebi vardır 😂
Valla 1 yillik sanal arkadaşız , takıntılı olduk hep yazıyoruz 1 yildir ŞAJWPQLSKWPÖSKE uzak mesafe falan 3391 kılometre filmi gibi düşün KAJALSKSÖ ama bana hep özledım yazması özlemınle ölüyorum yazması , hep rüyasında görmek ıstıyor ve görüyor diyor ama HEP OLAMAZ olabılır mı aklımı karıştırdı (ama bu sanal arkadaşlık kesınlıkle kısa zamanda bıter)
Bırsuru sebebı ne olabılır Ay çok merak ettim ya😂🤦♀️
Ya öncelikle seni tanımıyorum amaaa, hoşuna giden şeyleri bilmem lazım. Bende dinlerdim öğrenirdim söylerdim ona göre bendee 😂
aa hemen kendimden bahsedıcem Jajsowkk (mavi gözlüyüm yurtdışında yaşıyorum volleybolcuyum aynı zamanda ressam ve moda tasarım dıyebılırız ve sadece yanı arkadaşız onunla sanal arkadaşız sadec yazıştık bukadar ve en garıbı bu GÖRMEDİ HİÇ WŞSKWPSLKD ama kendısı çok şamımı bana karşı hep özledıgını söylüyor falan rüyasında görüyorum diyor özlemınle özlüyorum diyor ama sanal arkadaslık uzun sürmez artık bence koparız PWKWWPSKDK GARİB DIMI bunlar ne düşünüyorsun canım dımı
canım dımı* canım yazdı otomatik bu klavyeyı
canım DIMI yazarken canım dımı yazması sınır bozucu OAKWOWKSK
Yok klavye döndürüyor s@lak yazılmıyor
Huhhuuu voleybolcu ilgi alanların güzelmiş, seni görseydi hani önceee, çok detay vaar. Seni hiç görmüyor olması garip kısmı evet aynı düşüncedeyiz, rüya görmesi için bir görsel gerekmez mi sankiii dfjsfj
kendi hayal ettıgını söyledı anlamadım onu OAJWPWKSOWOWOE
Tamam ben anladım onu sjshsjds normalden yaz istiyosan 😂
Yapay zeka mı bu çocuk ya
Kötü bırsey mı yoksa KAKWOSMROEŞE bana Senı hayal edıyorum nasıl gözüktüğüne emınım gibi tobe ama öyle hep yazıştık sadece ben safım galıba anlamadım NOLUUGURR SÖYLEDE BOZIYIM ARKADASLIGI
En çok sadece aylarca yazarak bağlandık mesela ben yoksam kendısını mesela yalnız hıssedıyor gibi böyle boşluk alıştık , mesela 16 ay konusmamışlığımız var ve hersey çok kötü gıttı bana dıyor mesela bugün elısı burkuldu bana ilaç gibi geliyorsun benı sevdıgını ve değer verdiğini bılıyorum ama arkadaşça PAKWPWLSPWĞWŞELS
Ahahahah beni dinlicek misin kiii, aranız nasıl yakın bilmiyorum falaan. Ona karşı samimiyetini de bilmiyorum, ekle istiyosan beni
Detaylar çok var baksanaa, bu çocuğun arkadaşı falan yok mu mesela nasıl bağlandı yani sen niye gizliyosun kendini ona karşı geride duran senmişsin gibi bilemediim
Hayallerinde biri var seni mi süsledi bu çocuuuk 😂
Ya boş yapmasın abazaya bak
Kim inanır?
benı çok fazla sevıyor ve takıntılıyız bağlıyız bırbırımıze ama onun benı sürekli rüyasında görebılmesıne ınanamıyorum o yüzden böyle bırsey olabılırmı diye merak ediyorum
Kim inanır?
bılmıyorum kım ınanır OAJWOWKSKSLSLS
Olmaz. Kim inanır?
Yaş 11 herhalde
Yalan aw
Abazaa