AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İki günde aşık olanın duygusu da iki günde söner. İlk görüşte olan şey beğenidir insanlar vakit geçirdikçe anı biriktirdikçe sever ve aşık olur
Olmaz ya, tanıdıkça ve bir şeyler paylaştıkça aşk oluşur
Hayır mümkün değil
Imkansiz begenmis olabilir ama asik olunmaz 2 günde
Oldum dedi üstelik kızın duygularından iki günde emin olmuş bana öyle dedi aldatan sevgilim
Yalan atiyor
Bilmiyorum bende aşkına inanamadim
Olmaz eger sana bunu diyen biri varsa o kisiyi direk engelle :*
Bana demedi zatsn eski sevgilim beni aldattı kızla düğünde tanışmış kıza aşık oldum dedi ikinci gün felan sevgili oldular
Vay srfsz
Allah'ından bulsun inşlalah
Bulur askm hic merak etme
Aminnn
Olay akışı, zaman dilimi, uyum vb birçok fsktore göre değişir
Erkek dünyasında mümkün iki dakikada bile kadınlarin kalbi olduğunu düşünmüyorum iki yüz yıl gecsede menfaat için ilişki sürer
ben ilk görüşte aşık oldum ona ama hayatımı da mahvetti hala ediyo gerçi
Mümkün değil
Bende öyle düşünüyorum
Olsa olsa hoşlantı olur
Oda belki aşık olmak bı bana mı saçma geliyor nasil hemen aşık olunur yia
Yani iki günde birazcık hoşlanabilirsin bu normal bir şey ama fazlası saçmadır
Bencede eski sevgilim aşık oldum dedi bana çok saçma geldi iki günde kızın askindan çok eminmis jsjjsjs
Yani şahsen birisi bana bir haftada sana aşık oldum dese daha erken değil mi derim 😂 sağlıklı bir insanın yapacağı bir şey değil o insanı uzun bir süre emin olana dek tanımalı
Evet ben en az kaç ay konuşurum ondan sonra hoslanti sonra yan yana geldikçe aşık olurum bı bana mı saçma geliyor iki günde aşk yia
Daha insanlar aşkla sevginin ne olduğunu bilmiyor ki
Evet aşk diye bir şey kalmadı ki artık herşeyi cinsellikten ibaret görüyor bazı erkekler
Aşk gençlik yıllarının verdiği heyecanla yaşanan somut duygulardan ibaret sevgi ise soyut olup ölümsüz olan bir duygudur
Evet ama sevgi dolu bir erkek malesf öyle birinin olduğunu düşünemiyorum artık ben :)
Bende keza güvenilecek bir kadının olmadığını düşünüyorum
Sanada hak veriyorum 😁
Ayıp olurdu zaten objektif olmak gerek 😇
Aynen öyle :)
Benim için sevgiden önce güven geliyor artık o tamamsa diğerlerini tamamlamak daha kolay
Aynen güven cidden en önemli mesele ama bilmiyorum aldatildim diye kimseye guvenirmiyim daha bilmiyorum bile
Alışkanlık haline gelmesinde 😅 yalnızlığa alışabilirsen neden olmasın
Alışmak istiyorum cidden ciddi biri olmayınca çok acı çekiyorum
Yani diğer türlü öyle acı çekiyorsun
Evet yani bu yüzden artık sevgili istemiyorum biraz yalnız kalıp akillanmak istiyorum
Akillanmak zamanını alabilir
Olsun fark etmez beni iyi etsinde bu süreç
Yok anlamadın akillanmayablirsin demek istedim
Yo kaç kere aynı şeyleri yasadim artık akıllı olmam lazım kendimi daha fazla erkeklere oyuncak edemem
Olucam her türlü
Umarım istediğin gibi olur diyelim o zaman ama hayatta ne kadar dikkat etsen de unutma ki çok iyi oyuncular var
Umarım. haklisin dikkat edecem teşekkür ederim 🥲
rica ederim
Olmaz saçmalama fiziğini filan beğenmiştir
Fiziği dediğin benimle aynı boy kilo bile yani ben daha güzelim birde neyine asik oldu çok merak ettim
ne iki günü yaaa ben aşka inanmam
evet olunabilir , ilk görüşte aşk gibi işte
İlk görüşte aşk olurda başkasına umut verdikten sonra olmakta bilemedim
Olur
İki günde nasıl ya nasıl hemen aşık olunur
Çok hızlı gelişir her şey
Saçma geliyor bana bilmiyorum hoslanti beğeni olur en fazla bence
Hayır gayet normal aynı gün tanışıp sevişenler var aşık olmakmı tuhaf
Birine umut verip seni seviyorum deyip üstüne birine aşık olmak saçma geliyor daha doğrusu düzeltme yapmış oluyim
Yaa illaki o kişiyi daha önce görmüştür arkadaşça konuşmuştur yoksa kimse kimseye 2 günde seni seviyorum aşığım demez dese de karşısındaki daha dur bismillah der yani
İlk defa gördü düğünde ve biraz eglenmişler ordan derken herhalde aşık olmuş üstüne sabahına bana balım diye mesaj atıyor jsjsjks
Lan bi dur bu ne hız deseydin sgshs
Şerefsiz olanın hızına yetisilir mi onu deli gibi sevdiğimi bildigi halde ballandira balandira bana anlattı Allahindan bulsun
Bide sana anlatıyor bunu pehh
Evet en güvendiğim en inandığım adam bana bunları anlattı şoka uğradım halada etkisindeyim 🙂
Memleketine doğru döndür göthüne tekmeyi vur uçuversin üzüldüğün şeye bak
Haklisin ama seviyordum herkes boş ver diyor ama kolay değil keşke olsa unutacam biliyorum ama zaman alacak
Bak şimdi o kişi seni severken ölse hayatından gitse üzülmekte unutamamakta haklısın ama böylesi bir durumda üzülmek niye boş ver zararın neresinden dönersen kardır diyeceksin ve hiçbir şey olmamış gibi kafana takmadan yaşıcaksın farzetki para kaybettin say normalde bende acısı 1 2 gün sürüyor artık
Haklisin bitecek bu duygu kısa sürer belkide ama bir an önce bitsin istiyorum ki bir şey diyecem sence döner mi afettmiyecem asla ama asla beni mumla aramasını köpek gibi pişman olmasını o kadar istiyorum ki
Dönerse affedersen zaten aptalsın ama döner çünkü aradığı şeyi bulamayacak etme bulma dünyası
Hayır daha öncede bundan onceki erkek arkadaşım beni aldatmisti döndü hadi ordan çektim heryerden engelli buda aynı şekilde iki dünya bir araya gelse affetmem netim bu konuda
S*ktir olacaktı KS kaldirmis jsjsj
Helal olsun 😃
İnanmıyoree.
Bilmiyorum
2 gün fazla.
Yok artık jsjjs
olur mu olur
Güzelse hakediyorsa
Ben daha güzelim kız güzel birşeyde değil anlamadım neyini sevdi
Görmek lazim
Olur olur
Olur