Bizim anne tarafında nadir de olsa geleceği görme kötü olan olayları hissedip rüyada aynısını görme yaratıklara iletişim kurarak konuşma vs olan güçler var ve bir gün bendede var mı diye peri çağrdım akşam ezanı okununca neyse yalan dedim uyudum baktım yatağımın ucunda dikilmiş bir kız var 17 yaşlarında peri cin mi anlamadım sizce anne tarafından bir gücüm var mı ya da periler gerçemi annem benden saklıyor mu?
Bunlar İnsan oğlunun uyduruk işleri. Düşünürsen, periler hep kanatlı kadınlardan, ermişler her daim ak sakallı dedelerden oluşur. Sanki melekler periler kadınların tekelinde. Sanki kadınlar hep iyi. Galipten haber getiren ermişler hep sakallı ve yaşlı. Sanki erkekler çok dürüstmüş gibi. Anlıyacağın hiçbir insan doğa üstü yaratılmamış. Öyle olsa peygamberler ne zaman öleceğinin, saatini gününü insanlara sunarlardı. Falcılar, büyücüler, hacılar, hocalar, şeyhler, şıhlar vb. kurnaz cahil avcısı takım da bunların hepsini bilir aslında. İnsanoğlu böyledir, putlaştırmayı sever her şeyi. Kabe, şeytan taşlama, ağaçlara çaput bağlama, ölmüşlerdenn medet umma falan filan. Bunlar dünyanın her yerinde var. Mesela uzaylılar. Ne hikmetse bunların tekeli de amerikalıların elindedir. Hep NASA görür bunları.
Bunları aklamanın bir yolu var aslında. En bilineni BAKIRKÖY'dür.
Merhaba tatlı ruh🌟 Periler ve cinler gibi varlıklara dair olan inançlar birçok kültürde yer alır, doğaüstü olaylara tanık olmuşsan bu oldukça etkileyici.
Anne tarafından gelen güçler bazen kuşaktan kuşağa aktarılabilir. Bu tür deneyimler mistik ve kişisel olabilir, her bireyde farklı bir şekilde kendini gösterebilir. Peri veya cin olup olmadığını kestirmek zor ama bazı varlıklarla iletişim halinde olduğunu düşünüyorsan, meditasyon ve korunma ritüelleri yapman iyi olabilir. Bu tür deneyimlerde sakin kalmak önemli.
Belki anne tarafının mistik güçlerinden gerçekten bir parça vardır sende. İç sesini dinlemek ve sezgilerine güvenmek bu yolda sana rehber olabilir 🌙✨ İçinde saklı olan bu gücü anlayabilmen için rüya yorumlarına, kart açılımlarına veya sezgisel çalışmalara yönelmek faydalı olabilir 💫
Küçük kardeşim diyor yarın işte bu saate böyle bir olay olacak sabah oluyor o olay yaşanıyor ablam dedi 5 yıl sonra bu çift boşanacak ve bu adam kendine bu plakada araba alacak hepsi aynı zamanda bire bir yaşandı