:)) kardesim bir serefsiz tarihi bilmeden genel kultur bilmeden yorum yapmis sacma sapan sonra hakaret etmis onu etiketlemeliyim kb sana degil sozum:) adi bir kardeşimsin, haddini bil once, saygili olmayi ogren buyuksun dedik laf etmedik adam ol,@Aşkadamiii34
Yok sekliyle oynama falan degil, olusu bu sekilde, bir çok meyve var bu sekilde, internete mustehcen meyveler yazdiginda o meyvelerin turkiyede yasak oldugunu da gorebilirsin:)
Evet var hatta gecen gecen sene mi neydi corumda birisi bir biber üretmiş, seklinden dolayi adami karisi terketmis adami dislamislar falan , haberide var arastirabilirsin
İlk defa duyunca ilgimi çekti. Ve hemen google amcaya girdim, yabancı kaynaklara da baktım vasat bir yalan çıktı. Yalan haber :) siz de araştırırsanız görürsünüz yalan olduğunu.
Üstad ben yabancı kaynakları araştırdım yeterli :) ben yalan olanı size çarpıtmıyorum yani bu meyve olayı yalan buna benzer olayları insanların beyinlerini bulandırarak prim yapan kişiler var. Çok fazla örneği var ama al sadece bir tanesine bak aylarca bunun gerçek olduğuna inanalar oldu :) sizinle alakalı değil siz araştırın :) 1 - https://www.youtube.com/watch?v=io8ggTCCGoY genpet canlı oyuncak :) 2 - www.karasalanten.com/.../...ikayesinin-cokusu.html kuranı yırtıp çarpılan kız yalanı :)
Anliyorum kardes o Kuran yirtam kadin yalanini ama bu benim dedigim konuda hoca ustune basa basa var oldugunu soyluyor, videoya simdi bakamiyrum disardayim evde bakicam kardes
Gerçek olduğuna dair ortaya atılmış iddialar varken kendimi bu ilginç ağacı araştırmaktan alıkoyamadım. Bazı kaynaklar bu ağaçla ilgili ilk bilginin ve fotoğrafların 1 Nisan 2008 tarihinde yayınlandığını belirtiyor. Yani bu ağaç şaka amaçlı montajlanmış bile olabilir.
Arama motorlarındaki kayıtlar bu ağaçla ilgili ilk resimlerin ve ilk bilgilerin 2008 yılından itibaren internet ortamına taşındığını gösteriyor Yani bu ağaç gerçek olsaydı çok daha fazla görsel ve bilgiyle desteklenen kanıtlar ortaya koyulmuş olurdu. Bir çok botanikçi bu ağaç hakkında araştırma yapar ve bu araştırmalarının sonucunu bizimle paylaşırdı.
Bu denli ilginç bir ağaca kimsenin kayıtsız kalacağını düşünmüyorum. Görülen o ki 2008 yılından bu yana bu ağaç hakkında herhangi yeni bir bilgi kayıt altına alınmamıştır. Bir ağaca yapılan bu montaj aslında bir Budist efsanesinden esinlenerek yapılmıştır
En İyi Cevaplar