Son dönemlerde aslında çok hoşuma gitmeyen lucid rüya dedikleri o rüyalardan görüyorum. Rüyamdaki kişi asla isteyemeyeceğim kişi olmasına rağmen olaya isteyerek katılıyorum ve cok zevk alıyorum yani uyanmak istemiyorum. Bu ise gün içinde beni çok üzüyor. Çok dalgınlık yapıyor. Ruhen ve vicdanen huzursuz ediyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Lucid rüya görüyorsan zaten bilinçli yaptığın birsey olması lazım yani bilinçli bir şekilde görüyorsun o insanı ki görmek istemezsen lucid rüya içinde zaten görmezsin eğer dediğin gibi bilinçsiz görüyorsan zaten tam bir lucid rüyada sayılmazsın
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Anlayamamışsın. Lucid, rüyayı yönetmek. Ayrıca sorun bu değil.
Bende diyorum ki eğer rüyanı kontrol ediyorsan zaten isteğinle gelmiştir yok kontrol edemiyorsan sadece rüyada olduğunun farkındasındır bir rüyaya lucid rüya demek için tam kontrolün sende olması lazım yani istediğin dışında kimse gelemez çünkü senin isteklerin doğrultusunda ilerliyor rüya zaten
Psikolog değilim. Tere satmsk istemem kimseye. Naçizane görüşüm; Belki de içinizden, gördüğünüz o rüyaları gerçek hayata yapanlara karşı bir öfke, bir nefret var ve bu sizde yer etmiş. Artık dolgunluk seviyesine erişmiş ki sizde karşılığını buluyor. Bunları yaşıyorum diye de sakjn kendinize kızmayın. Yaşamak çok güzel ve anın tadını çıkartın.
Aksine gördüğüm her rüya çok güzel şeylerden oluşuyor. Sanırım en son çocukken kötü rüya görmüştüm. Yani anlamlarına felan baktığım zaman da hep olumlu şeyler yazıyor fakat şu ana kadar gerçekleştiğini görmedim :D