Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplayın arkadaşlarrrr
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yuh aw az erkeklerde kapalı kozlara karşı nasıl bi çekim var
Onlar çok daha iyi aslında
Merak duygusu. Açık kadınların belirli bir ölçüye kadar vücudunu görebiliyoruz ama kapalı kadınların saçını , vücudunu göremiyoruz ve bu da erkeklerin kapalı kadınlara karşı olan merakını artırıyor
Ondan dolayı denemiştim ben ama neyse
Açık kadın erkeksi demi? Açıklık normal değil cidden Müslümanlıkta
Yok ya sadece değer vermeyi biliyorlar
Bilmiyorum Müslüman bi kadın Neden açık olmaya gerek duyar
Erkeksilikten ziyade şöyle söyleyeyim. Açık bir kadının vücut hatlarını gördüğüm zaman çok etkilemiyor beni ama kapalı bir kadının vücut hatlarını belli eden bir şey giymesi ve dolgun bir vücuda sahipse çok etkileniyorum
Bilmem. Kendi tercihi sorgulamak bana düşmez
Haram olan bi şeye kendi tercihi denmez be kardeş
Kapalı kızlar artık bu dönemde çok nadir. Onlar da genelde beyaz tenli kibar oluyolar.
Nereden biliyorsun Müslüman olduklarını
Haramda olsa tercih tercihtir
Ben onlara şey diyorum
Kişilikle alakalı bir şey bu. Ayrıca beyaz tenli kapalı dolgun vücutlular çok ilgimi çekiyor 😉
Böyle diyerek Allah’ın ayetini zan altında bırakıyorsunuz. Siz mal mısınız? Emir ve yasaklar belli.
Biz Arap ülkesi değiliz beğenmiyorsan güle güle
Kapalı ya da açık olmak önemli değil bence. Önemli olan kafa yapısı. Kafa yapısı olarak dinini güzelce yaşıyorsan kiligin kıyafetin pek bir önemi kalmıyor. Birçok kadın aile baskısından dolayı kapanıyor ülkemizde bu da bir gerçek
Or@spu çocuğuna bak sen yallahh buranın yüzde 80den fazlası Müslüman. Ayrıca o kadar mal ve eziksin ki din seçmenin ırkla alakalı olmadığını bile anlayamamışsın. Senin gibi insanlar 1500de kalmadı mı ya tipsiz şey
@Soran Kardeşim kapalı olmak Farz. Allah’ın emrine önemli değil mi diyosun?
İsmi Ahmet gelmiş burada atar yapıyo sen önce ismini değiştir Arap ismini
İsmimi kendim koymadım ama eski Türkçede geçen bi isim
Ya he he Ahmet ismi eski Türkçeye nerden gelmiş tahmin etmek zor mu? Muhammed’den. Muhammed’in yarısı Ahmet yarısı Mehmet.
Senide şikayet edicem tanıdıklarım var 2 hesabı da bulsunlar
2 hesabım falan yok ben Yodayım
Milletin inanç değerlerine hakaret etmekten ben seni şikayet etmeyim Ahmet isimli din düşmanı ha ne dersin😄
İnandık tamam senin demedim zaten bir de yorum silen arkadaşı
Din düşmanlığı yaptığım yok seni bağnaz insan
Dediklerimi bile okumadığını anlıyorum burdan
Bb.
Hadi yoluna bak seni bulucam
Allahın emrine önemsiz mi dedim ben şimdi?
Ahmet Arapça değil Farsça olması lazım
Muhammed isminden dolayı girdi ülkemize. Bunu bebek bile anlar.
Annesine neden küfür ediyorsun ki durduk yere?
@Ahmetbzk sende yanlış demişsin burası sonuçta laik bir ülke isteyen istediği gibi yaşar knk
Annesine küfür etmedim o kalitede davranıyo banane annesinden kimsenin anne babasıyla ilgilenmiyorum.
Devletin dini olmaz ama halkın dini olur ve yüzde 50den fazlası neyi seçmişse o güçlüdür. Türkiye’nin yüzde 80den fazlası İslamı seçmiş.
Bu sitede çalışan tanıdığım arkadaş var seni söyliyicem hakaretten dolayı gereğini yapsın
Başka diyeceğin bir şey yoksa ben gidiyorum
Anladım. Mesele nereden nereye geldi 😂 benim uçkurumdan dine kadar geldi mesele vallahi
Öyle evet
Hakareti sen başlattın milletin dinine hakaret ettin bu milletin dini İslam olarak geçiyor adam ol
Uzatmayın daha da konuyu her ikinizde bence gereksiz yere uzadı konu. Herkesin dini inancı kendine. Bu arada kapalı kadınlara deli oluyorum
Çevrende çok vardır belki ondan olabilir
Çevremdeki kadınların çoğu öyle evet