İnsan öldüğünde hangi boyut olarak ruhu çıkıyor? Ölmek böyle gözünü kapatınca hemen öteki tarafa gitmek gibi mi?
Mesela ölürsün bilincin kapalı olur, gözlerini açtığında öteki tarafta oluyorsun. Öyle mi insan ölüyor?
İnsan ölünce öteki tarafa nasıl gidiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kurana göre tekrardan diriliş olacak ve buna inanıyorum iman ediyorum.
Gözlerini açıp kapamak gibi ışık hızında araştır biraz anlatanlar var ruhun başka bir boyutta olacak
Yorumun için çok teşekkür ediyorum, mesela nasıl araştırabilirim?
Yoksa o, başlangıçta akıtılan menîden bir damlacık nutfe değil miydi? 38: Sonra rahim duvarına tutunmuş cenin hâlini aldı. Derken Allah ona güzel ve düzgün bir biçim verdi.
Yani sakın yanılgıya düşme sen hiçbir şey değilken seni yaratıp şekil veren bu dünyaya gönderen Allah sen öldükten sonrada seni diriltecek bu onun için çok kolaydır
Çok teşekkür ediyorum. 🌹🌹 Ben eskiden geçen gün rüya gördüm. Rüyamda bir karanlıkta koşuyorum gökyüzünde ışık ve yıldızlar vardı birden bire aniden gökyüzünde yükseldim evrenin en üstüne çıktım o an çok korkuyorum. Uykudan uyanmak istiyorum. Gözlerimi açmaya çalıştım. 1 saniyeden çok daha kısa sürede uykudan uyandım. Başka alemde evrende bir karanlıktayım gökyüzünde uzay ve galaksi var. 1 saniyeden çok daha kısa sürede uykudan uyandım kendimi yatakta gördüm uyanınca rüya gördüğümü anladım.. Bazen ben böyle rüya görüyorum bir keresinde villa evdeyim bir saniye olmadan hemen uyandım rüya gördüğümü anladım. 1 saliseden bile daha kısa sürede uyandım. Belkide ölüm öyle bir sonra yaşam..
Kuranı okumanı tavsiye ederim inancın var mı bilmiyorum ama
İnancım sonsuza kadar var kesinlikle
Çok güzel bu konuları merak edip araştırman güzel Türkçe meal alıp okuyabilirsin telefondanda bakabilirsiniz ölüm diriliş hersey anlatılıyor
Bu muamma ama doğum nasilki bir hayatın bitip başka hayatın başlaması ise ölüm de o şekilde bence
Yok olabiliriz bilmiyorum.
Sen bu dünyaya gelmeden öncede yoktun bi düşün derim
@kopyakalpler31 sağol çok yardımcı oldun cfhbgng reis sayende beyaz ışığa doğru gidicem.
Yoktan var oldun onu demeye çalışıyorum öldükten sonra yok oluş diye bisey yok
@kopyakalpler31 sen bunu dedin ya düşüncem tık değişti vfhhgnh
Ben kuranı okudum ona göre söylüyorum dalga geçme istersen
bana göre yokoluş
Hah hah ha
Gitmedim bilmiyorum