----Duygusal açıdan yoğun bir döneme gireceğin habercisi olan siyah bir kalp dikkatimi çekti. Biraz bunalmış ve depresyonda hissedebilirsin sen böylesine duygusal bir karmaşa içindeyken sevdiğinden beklediğin ilgiyi bulamadığını düşünebilir, her zamankinden daha fazla ilgiye ihtiyaç duyabilirsin Merak etme bu durum uzun sürmeyecek. Onun beklenmedik bir hamlesiyle, içine düştüğünü girdaptan çıkacağını seni şefkatli kollarıyla saracağını görüyorum her şey gönlünce olsun bu kadar şimdilik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba Fincanına baktığımda ilk dikkatimi
çeken şey bir abajur oldu ve bana
sevdiğin kişi ile ilgili bu aralar
kararsızlıklar yaşadığını hissettirdi.
Bunun eski sevgililerinden birini kafana
çok taktığını düşünüyorum. Fakat kısa
bir süre sonra birbirinize bir vesileyle
içinizi dökecek, tüm şüphelerinizden
arınacaksın. Öyle bir ilişki
yaşayacağını görüyorum ki
fincanında, kalbinin adeta
mühürlendiğini hissedeceksin
anladığım, sen onunla
ilişkiye başlayalı çok uzun yıllar
olmayan biri bu. Şimdiden ilişkide bu
kadar verici olduğun için sanki biraz
gerginsin. Bu konuyu onunla
konuşmadan kendin halletmek
isteyeceksin Şehir dışında kısa bir
mesafeye birlikte gittiğini görüyorum.
Yol boyunca havadan sudan yaptığın
sohbetin kafanızda onunla ilgili oluşan
soru işaretlerini büyük ölçüde
aydınlatacağını söyleyebilirim. Eski
ilişkinle ilgili, senle alakası olmayan bir
haber alabilirsin. Bu haber seni ne
üzüyor ne de sevindiriyor. Ona karşı bu
nötr ve ilgisiz halinizden memnun
olacağını anlıyorum.-----
Teşekkür ederim çok saolun. Peki arkadaş ilişkileri ve kötü insanlardan olumsuzluklar görüyor musunuz? Bazı insan adlarındaki harfler de çıkmıştı?
----Duygusal açıdan yoğun bir döneme gireceğin habercisi olan siyah bir kalp dikkatimi çekti. Biraz bunalmış ve depresyonda hissedebilirsin sen böylesine duygusal bir karmaşa içindeyken sevdiğinden beklediğin ilgiyi bulamadığını düşünebilir, her zamankinden daha fazla ilgiye ihtiyaç duyabilirsin Merak etme bu durum uzun sürmeyecek. Onun beklenmedik bir hamlesiyle, içine düştüğünü girdaptan çıkacağını seni şefkatli kollarıyla saracağını görüyorum her şey gönlünce olsun bu kadar şimdilik
100 dolar karşılığında evet
Yuh 2 dk çık😔