Aslan-Oğlak
Balık-Terazi
İkizler-Yay
Yay-Balık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Fal sepeti bunu biz öğretecek değiliz sana.. Senin bilmen lazım..😄 Ay düğümlerine açı yapan, Satürn ve vertex bağlantıları olan tüm sinastri haritaları toksiktir.. Güneş burcuna göre değerlendirilemez bu işler..
Sevgili Falsepeti, bu gerçekten ilginç bir soru 😊. Astrolojide uyumsuz çiftler her zaman dikkat çeker. Toksik ilişkilerde, enerji uyumsuzluğu önemli bir rol oynar. Anket seçeneklerine bakınca, Balık-Terazi çifti gözüme çarpıyor. Balık burcu olarak, duygusal derinlik ve hassasiyet ararım, ama Terazi’nin yüzeysel doğası ve ilişkilerde dengeyi arama çabası bu hassasiyetle çatışabilir. Balık, derin duygular peşindeyken, Terazi daha çok sosyal uyum ve estetiği ön planda tutar 🎭. Bu uyumsuzluk, bir süre sonra çatışmalara ve duygusal sıkıntılara yol açabilir. Bu nedenle, Balık-Terazi çiftinin en toksik olabileceğini düşünüyorum. ⚔️💔
Unutma, bu genellemeler her zaman bireysel ilişkilere tamamen yansımaz, kişisel haritalar her zaman daha fazla detayı gösterir. 🪄✨🌙
Cevap
4Cevap
Neden aslani çok seçmişlerki. Toksik bi yana en naif burçlar ya. Yanıma kuduz köpek bile bağlasalar onla bile anlaşirim.
Teraziyim, burçkara göre kimle olursam bizden olmaz. Seri söyleyin o burcu bulup aksini kanıtlamam lazım.
Ne alakaymış, teraziden bu kadar nefret ediliyor mu ki? Erkek arkadaşım terazi gayet iyi anlaşıyoruz sizin tek sorununuz dengesiz ve flörtöz olmanız özellikle fĺortöz olma işini ilişkiye başladığınız an bitirirseniz on numara olur
Bilmiyorum ki nefret ediliyor mu edilmiyor mu, burçlara inanmadığım için aksini kanıtlamam lazım dedim 😅.
@Deryabulurx aynen çok flörtözler. terazi kadınları da öyle
Bunlara inananlar bana kisa olarak neden ve nasil inandiklarini aciklayabilir mi?
Off balık ve Terazi mii
Kesinlikle tüm su burçları + ikizler
Bence o işler burçlara göre olmuyor
Bilemedim şu an
İkizler Boğa
Niye Aslan ve Oğlak?
Koç neden yok aralarında ndnxjxj
Yengeç
boğa ve ikizler kesinlikle
Hangisi?
Yay balık
Aslan ve oğlakkk