Kızlar şimdi ben oğlak erkeğini bir mekanda gördüm ve çocuğu ekledim tanıştık çok mesafeli ve seviyeli bir konuşmamız vardı sonra 1 ay devamlı konuştuk bir ay sonunda bir buluşma yaşadık eğlence mekanında rastgele plansız sonra arkadaşlarıyla onun bekar evine gittikçe salaş rahat ve hiç tasvip etmeyeceğim bir arkadaş ortamı var o gece biz bir birliktelik yaşadık ama ondan öncesi naif davranışları vardı sonra biz bir kaç gün konuştuk ve konuşma sonlandı birkaç gün sonra ben dışarı çıktım ve benim storye emoji attı bende görüldü attım bu çocuk artık o geceden sonra aslında benim birlikte olacağım biri değil mantığıma uymuyor hayat şartlarıma uymuyor diye düşündüm takılır geçerim diye düşündüm bir kaç gün sonra da ben yazdım hastalanmış ve bende yanına gittim yine sohbet muhabbet yemek yedik sonra birşeyler yaşadık ondan sonra da Playstation oynadık maç izledik yanındayken bebek gibi davranıyor ama bu kızlar kardeşim erkekler gibi beni yatağa atmaya çalışan erkekler gibi değil üstüne ben daha çok onunla birşeyler yaşamak istiyorum çünkü çocuk kendini bu anlamda bile geri çekiyor bana ilgisi oyu buyu şuyu herşeyi çok iyi ve bana çok iyi geliyor onunla tüm gün evde vakit geçirmek çok hoşuma gidiyor ben çabuk sıkılan biriyim birde ve en son ki buluşmada evden ayrılırken bana eve geçince yaz dedi eve geçtim yazdım iyi geceler dedim hasta olduğu için ertesi gün aradım hala sesi çok kötüydü bende hemşire olduğum için serum takmayı teklif ettim oda bu akşam takacağını söyledi bende fikrini değiştirirsen haber ver dedim tamam canım yazdı bende dikkat et dedim görüldü attı 5 gündür ses yok şimdi bu çocukla mesajlaşırlen asla cnsellk yoktu ve mesafeli saygılı bir iletişimimiz vardı birşeyler yaşadıktan sonra da önce de yanındayken her şey mükemmel ama eve geldiğim de mesaj da arama da tanımadığım biri oluyor sizce sadece dersi pompa mı? Bir daha yazdığında nasıl davranmalıyım? Siz şimdi diyeceksiniz ki kızın sende takılıyorsun evet takılıyorum ama ben zaten ciddi ilişki düşünmüyorum bu adamla sadece ilgisi ilk mesajlaştığımız gibi olsun istiyorum ne yapmalıyım? Yazdığında nasıl davranmalıyım?
Güncellemeler
1 yıl
Yazdığında nasıl davranmalıyım erkekler? İlgisini çekmek için nasıl tekrar bana tav olur
Güncellemeler
1 yıl
Soruyu güncelliyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar