Tek kelimeyi kendi burcunu ya da çok iyi tanıdığın bir burcu anlat.
Terazi: mükemmel
İkizler: dengesiz
Başak: takıntılı

Tek kelimeyi kendi burcunu ya da çok iyi tanıdığın bir burcu anlat.
Terazi: mükemmel
Başak: takıntılı

koç: hırçınlar ve çekici değiller öyle olduğunu hissederler yinede ortama enerji vermeleriyle bilindiği için kabul edilir. aslan: iticiler çoğu öyledir. aslan genelde amaçlarına ulaşır ama ulaştığını sanır iyi niyetli olan kazanır. genelde yalnızlardır ve yalnızlığı sever ya da kalitesini sever.
yengeç: merhametlidir ve duygusal bazen arkalarından iş çevirilmesi en müsait burçtur.
yay: kıskanç ama iyiler. biraz soğuklar kötülük yapmazlar rahatı sever sevdiği insanlarla her ortamda rahat olur. gezmeyi de sever bana kalırsa güzel veya yakışıklıklar
terazi: dengesiz ve mutsuz bence akıllılar ama potansiyelini kullanmama yeminleri vardır.
boğa: iyi niyetli ve gerçekten tatlıyı çok seviyorlar
oğlak: kültürlü ama bir o kadar iki yüzlüdür. üstelik çok pis kötümserlerdir ve çok iyi oyuncudur insanları kandırır kandıramadıysa saftiriklerdir.
ikizler: sanıldığın aksine en iyi burçtur. insanların derdine mert olur sevdiklerine yiğit sevmediklerine beladır. bence empati yapar zor durumda seni çekip kurtaracak ipi göğüsler sevdiği insana deliyse mezvuya bile gider biraz deliler bu kabul edilebilir.
birkaç burç atlamadan
başak: güçlüdür yediği ayazı unutmaz
balık: psikolojileri her an değişir ve temkinliler iyi dinleyicidir muhabbeti sıkıdır.
akrep: kurnazdır, burçların bu akreplerden öğrenmesi ve dinlemesi gereken bir kaç şey var ama söylemeyecekler.
Bu arkadas işi çözmüş
Oğlagı niçin gömdün canım kardeşim
Terazi kadar takintili kuruntulu burc var mı acaba, başak burcunu sollar , herseyi ben bilirim ben mükemmelim kafasında olsalar da, kesinlikle değiller. Anca dedikodu yapmayı bilirler, joker gibi herkese göre şekil alırlar. İkizler de iki yüzlü dengesiz, yengec zaten Narsist oğlu narsist. Akrep kendini bir halt sanar ama bir bk değillerdir.
Cevap
11Cevap
YENGEÇ duygusal ve sevdiklerini korumak için her şeyi yapar
Tek kelime herkes yazmış bir şeyler benimki farklı olsun az :D
Koç - Boş Kavgacı
Boğa - istekli ve Aç
Kova - Dünya Si*ime Yaşıyor
Başak - Düzen Takıntısı
Balık - Kes Artık Ağlamayı
Yengeç - Medyum Pez****k
Terazi - Süslü Kokona
Yay - Gezenti Aşko Kuşko
İkizler - Uzak Dursun
Akrep - Direk yılan
Oğlak - Soğuk Nevale
Aslan - Narsist Direk
Oğlak:inatçı
Boğa:keyfine düşkün
İkizler:sosyal
Yay:hazır cevap
Kova:cool
Koç:girişken
Aslan:özgüven
Akrep:şüpheci
Başak:takıntılı
Terazi:danışman
Balık:delikanlı
11 taneden bahsetmişsin
Yengeç?
@İsimlereSığamamm manipülasyoncu 😂
Eyvallah 🥲
Koç sinirli, boğa inatçı, ikizler değişken, yengeç duygusal, aslan gururlu, başak eleştirel, terazi uyumlu, akrep kinci, yay eğlenceli, oğlak hırslı, kova bağımsız, balık hayalperest
Aslan - kendini DEV aynasında gören
Yengeç - kendine bile yalan söyleyen
Oğlak - tertip düzen manyağı
Başak - içten pazarlıklı, paraya tapan
Akrep - seks manyağı
Bir terazi olarak teraziye kararsızlık abidesi derdim. İkizler dengesiz olabilir. Aslan ise lider ruhlu. Diğerlerini pek bilmiyorum.
koç: üzüm, boğa: kızılcık, ikizler: anason, yengeç: şeker, aslan: küsküt, başak: buğday, terazi: kereviz, akrep: bamya, yay: avokado, oğlak: zakkum, kova: limon, balık: enginar
acıktım
Yengeç duygusal
Oğlak ağır başlı
Boğa inatçı
Balık romantik
Aslan burnu havada
Yengecim bu arada
Akrep kadını ; azimli hırslı, kendine yetebilen , unutulması çokta mümkün olmayan ☺️, kendine ait tarzı ve aurasi olan kadınlardır.
Akrep: kindar
Oğlak: soğuk
Balık: geçimsiz
Tamam 😁
Oğlak : sistem adamı
Koç : hareket kadıno
Yay : özgüt kız
Terazi aslında mükemmel değil de mükemmeliyetçi olabilir kendimden biliyorum
Akrep - sadık, kinci
Koç - güler yüzlü, asabi
Aslan - egoist