Astroloji & Burçlar Burcunu bir kelime iki emojiyle nasıl anlatırsın? Ojeminrenginebak Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor bazen burcum başka olsaydı diyorum ama neyse ben şöyle anlatırdım :D duygusaall 🥹 🐠 Burcunu bir kelime iki emojiyle nasıl anlatırsın? Cevapla Emoji Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Duygusal derdim sanırım çünkü duygusal bir burcum.. yengeç 🥺🥺 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl Balık gibi aynı
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. Tabii ki,🏹🎈 Hatta burcuma göre şarkı da paylaşayım, biz yaylar için yazılmış diyorum ben, ah o balon da özgürlüğü temsil ediyor, özgürlük deyince akla hemen onun adı gelir, yay yay yay 💃🏻https://youtu.be/98plycP955Y?si=l09KyTCWT2lPxKgD 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. İçimde iki kişi var, biri deli dolu, çılgın yerinde durmayan, diğeri hayattan bıkmış, usanmiş, her şeyden nefret ediyor."😒😂" 0 4 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl İkizler misin Yorumla u inciitanesiii İkizler +1 yıl Hemen de bildi Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl Zorsunuz ikizler çookk zor. d Yorumla u inciitanesiii İkizler +1 yıl Zorumuz kendimize🙄 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Eğlence diyince akla gelen ilk burç kesinlikle.. Bana takıl hayatını yaşa tam olarak bizi anlatıyor.. 😄🥳💃🏼👯🏹 0 0 Yorumla
78etlikelem Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Aslan +1 yıl Gururlu, lider, egoist, cesur, cömert, sıcakkanlı 0 0 Yorumla
Doğukannn88 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Burç kadar başına taş dussun 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl Burcunuz nedir Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 459 cevap paylaştı. İnsan adı 🌽🧕 0 0 Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% Terazi +1 yıl kral diyorlaelrda ne alakaysa 0 1 Yorumla h8hc4c Terazi +1 yıl balik iyidir Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Kova +1 yıl Kelime bilem alsana bir emoji 🪣 0 0 Yorumla
ansufatih Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 50% Boğa +1 yıl 🍔🐂 0 5 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl Boğa Burcu ♉️ Yorumla ansufatih Boğa +1 yıl Özellikleri ne ya Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl İşte anlatmışsın iştahlı yemeğe düşkün olur boğa Burcu aurası yüksektir ve ortamda dikkat çekerler Yorumla ansufatih Boğa +1 yıl Bi bilene sormak istedim başkan Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl hehehe sağ ol yetkili gördüğün için djsl Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 474 cevap paylaştı. 🍔💵💵💰💳💶🤑 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl Kızzzz bu ne 🤣 Yorumla
uygartooo Takip Et Xper 1 Yaş: 36 Terazi +1 yıl HAK HUKUK ADALET 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl merhaba terazi ⚖️ Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Detaycı 😫 0 4 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl Başak mı Yorumla ouzinyo Başak +1 yıl Evet 😬 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl detay=başak Yorumla ouzinyo Başak +1 yıl Emojide yorgun emoji başak hep yorgundur Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% Aslan +1 yıl 🦁👑 derim 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl Sen de bi Aslan vibeı vardı abii Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gururu 🦁👑 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 😜😜 1 2 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl Kız bından nasıl anlıcaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yayim Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Harikulade 👑🔥 0 4 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl Başak mı Aslan mısın Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl Geçende aynı soruyu sordun Aslanım dedim Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl Ya unutmuşum hatta sorarken aklıma geldi :D ben bunu sormuştum die bana b12 alalım djskd Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl Olur olur alırız asdfhjasdf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Duygusal derdim sanırım çünkü duygusal bir burcum.. yengeç 🥺🥺
Balık gibi aynı
Tabii ki,🏹🎈 Hatta burcuma göre şarkı da paylaşayım, biz yaylar için yazılmış diyorum ben, ah o balon da özgürlüğü temsil ediyor, özgürlük deyince akla hemen onun adı gelir, yay yay yay 💃🏻
https://youtu.be/98plycP955Y?si=l09KyTCWT2lPxKgDİçimde iki kişi var, biri deli dolu, çılgın yerinde durmayan, diğeri hayattan bıkmış, usanmiş, her şeyden nefret ediyor."😒😂"
İkizler misin
Hemen de bildi
Zorsunuz ikizler çookk zor. d
Zorumuz kendimize🙄
Eğlence diyince akla gelen ilk burç kesinlikle.. Bana takıl hayatını yaşa tam olarak bizi anlatıyor.. 😄🥳💃🏼👯🏹
Gururlu, lider, egoist, cesur, cömert, sıcakkanlı
Burç kadar başına taş dussun
Burcunuz nedir
Özgürlükçü 🗽🏹
İnsan adı 🌽🧕
kral diyorlaelrda ne alakaysa
balik iyidir
Kelime bilem alsana bir emoji 🪣
🤔düşünceli şaşkın🤥
🍔🐂
Boğa Burcu ♉️
Özellikleri ne ya
İşte anlatmışsın iştahlı yemeğe düşkün olur boğa Burcu aurası yüksektir ve ortamda dikkat çekerler
Bi bilene sormak istedim başkan
hehehe sağ ol yetkili gördüğün için djsl
🍔💵💵💰💳💶🤑
Kızzzz bu ne 🤣
HAK HUKUK ADALET
merhaba terazi ⚖️
Detaycı 😫
Başak mı
Evet 😬
detay=başak
Emojide yorgun emoji başak hep yorgundur
🦁👑 derim
Sen de bi Aslan vibeı vardı abii
♏Gizemli🦂
Renkli, 💃🛍️
💵💵💵 😂
Aslan
Gururu 🦁👑
🦁😋
Duygusal 🥹😐
Bende özgürlükçü diye anlatirdim
Mantık der susarım.♒
🦞🦞🦞🦞🦞🦞
😜😜
Kız bından nasıl anlıcaz
Yayim
Harikulade 👑🔥
Başak mı Aslan mısın
Geçende aynı soruyu sordun Aslanım dedim
Ya unutmuşum hatta sorarken aklıma geldi :D ben bunu sormuştum die bana b12 alalım djskd
Olur olur alırız asdfhjasdf
Zeki
🤐🦀
🌾♍️
😞😞😞😞😞
⚖️⚖️⚖️⚖️
Balık 🐟🐟
🦂 libido