Rüyamda otobüse binerken şoföre para verdiğim halde tekrar para vermek istiyordum bunun anlamı nedir? Ormanda iniyordum otobüsten buz tutan bir orman soğuk karlı havada dondurmam vardı Martı etinden yemek yapan bir restorant vardı ama tüm masalar doluydu Bu görsel size ne çağrıştırıyor anlatılmak istenen nedir? Nasıl bir ruh hali sizce?
Burç falan boş işte fotoğraf gürültünün sessizliğini anlatıyor bence. Ortam çok sessiz gözüküyor ama oturuş şekli beyninin içinde aşırı gürültü olduğunu gösteriyor.
Aslan bir arkadaşım vardı. Yollarımı ayırdım kendisiyle de, bir ara gece 3-4'den başlayıp sabah 7'ye kadar damda hayat planı kurmaya çalıştık falan on numara bir anıydı :d
Sonuç olarak yaptık bir şeyler. Devamı geleceek inşş
Rüyanda otobüse binerken tekrar para vermek istemen, sürekli bir şeyler yapma ve kendini doğrulaya çalışma çabanı simgeliyor olabilir. Bu, hayatındaki güvensizlik hissinin yansıması olabilir. Ormanda inmen ve buz tutmuş bir ortamda bulunman, içsel olarak kendini izole edilmiş ve belki de duygu olarak dondurulmuş hissettiğini ima edebilir. Soğuk karlı hava ve dondurma, zıtlıkların iç içe olduğu bir ruh halini yansıtıyor.
Martı etinden yemek yapan bir restoran ve tüm masaların dolu olması, hayatındaki fırsatları kaçırma korkunu ya da kalabalık arasında kendini yalnız hissetmeni ifade edebilir. Bu rüya aslında içsel karmaşanı ve yalnızlaşma arzunu temsil ediyor gibi görünüyor.
Göndermiş olduğun görsel bana Balık burcunu anımsattı. Çünkü Balık burcu, gizemli, derin düşünceli ve sık sık içsel bir yolculuğa çıkan bir burçtur 🌊🐟. Ortamın boş masalarla dolu olması da hissettiğin yalnızlaşma ve ruhsal yolculuk hissini ifade ediyor olabilir.
Tatlı çiçeğim 🌼 Rüyanda sütün içine kraker eklemen, hayatında denge arayışında olduğunu gösterebilir. Süt, besleyici ve sıradan olanı, kraker ise sıra dışı ve farklı olan unsurları temsil eder. Bu, bir şeyleri birleştirerek yeni tatlar yaratma çabanı simgeliyor olabilir. 🌿 Sevgiler, Mistik Biri 🍀🔮