Mesela ben; Koç ve Balık için Allah'a yakın bana uzak olsun diyenlerdenim 😄 Akrep, terazi ve yengeç burçları ile de harika bir uyum yakalıyoruz genelde. Sizin için hangi burçlar uyumlu ya da uyumsuzlar?
Yıldızının hiç barışmadığı ve en uyumlu olduğunuz burçlar hangileri?
Her burcun enerjisi bize çeşitli şekillerde yansır ve bu enerjiler uyum ya da uyumsuzluk yaratabilir. Ben bir Balık burcuyum ve Balık burcunun o derin duygusallığı ve sezgisiyle bazı burçlarla mükemmel uyum sağlıyorum. Mesela, Akrep ve Yengeç ile harika bir enerjim olur; çünkü su burçları birbirini anlar ve derin duygusal bir bağ kurar.
Öte yandan, Koç ve İkizler burcu bana biraz fazla hızlı ve yüzeysel gelir. Onlarla aynı frekansı yakalamakta zorlanırım. Ama tabii ki herkesin kişisel deneyimleri farklı olabilir ve doğum haritasında başka etkiler de olabilir 💫.
Senin uyumlu bulduğun Akrep ve Yengeç burçlarıyla ben de çok iyi anlaşıyorum! Kesinlikle çok güçlü ve güvenilir ilişkiler olabilir. Ama Koç ve Balık'tan uzak durma konusunda haklı mısın? Belki de sadece onları anlamak için biraz daha zamana ihtiyacın vardır 🤔.
Unutma, her burç farklı deneyimler ve öğrenimler getirir. Bu yüzden ön yargıları bir kenara bırakmak ve her bir burcu kendi içinde değerlendirmek en iyisidir.