Bu zamana kadar takıldığım, arkadaş olduğum veya sevgili olduğum kadınlar arasında en iyileri İkizler burcu kadınlarıydı. Bu ikizler size ne etti bilmiyorum niye sevmiyosunuz gayet iyiler. Bu arada kesin beni ikizler sanacaksınız... Yay burcuyum.
Öyle burçlara çok inanan biri değilim bence atmasyon ama böyle de bi gerçek var katılıyor musunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yay zaten patavatsız gamsız umursamaz olur. ikizlerin de çok kalır yanı yok hava elementi oldugu için :D
yay ateş burcu yalnız... bari araştıraydın da öyle yazaydın
Biliyorum.
Aşırı fevri, gaddar, bencil ve aceleci bir değişken burç. Hayal aleminde yaşarlar genellikle. gerçeklikten uzaklar. yayların aile ilişkileri de bozuktur hep.
En büyük tecavüzcüler, toplu katliama imza atanlar yaylardan çıkar.
5 bin insanı öldüren uyuşturucu baronu pablo escobar yay, stalin yay, bi tane adını unuttum 30 civaır kadını tecavüz ederek öldüren biri de yay'dı.
6 dakikada hızlı araştırmışsın tebrik ettim. Daha fazla kötülemeye devam edecek misin? çünkü her burç için öyle psikopatlar bulurum
Değişken burçlar zaten seri katil potansiyelleri en yüksek olan burçlardır. ikizler de öyle başak da öyle. en azılı seri katiller Başaktan çıkar bak. Balıktan da çıkar. ama yay'lar daha çok toplu katliamlara imza atar. bir de çok inatçıdırlar.
Yay ile ikizler tencere yuvarlanıp kapağını bulmuş iğrenç iki burç öğk
çok umrumda değil dediğim gibi inanmıyorum zaten de bi tiyatro oyuncusu olarak gayet sevilen sayılan biriyim :d
İkizler kadını eğlencelidir, sohbeti güzeldir. İnsanların ne alıp veremediği var anlamış değilim
ben de öyle ya... tutarsız diyolar da o tutarsızlık genelde eğlenceli oluyo zaten nadiren can sıkıyo
Tutarlarsa tutarlıyım tutmazlarsa tutarsızım 🤣
dsfgsjdfs et dönerse benimdir tavuk dönerse hiç benim olmamıştır diyosun sdfgjsdfsdk
Hahaahahaahah yaanniii sayılır 😅
bu arada ben net tavuk dönerciyim ya et döneri sadece iskenderde yerim
Şaka bir yana bende öyleyim hatay usulü fanıyım
aaa yok ben merdiven altıcıyım ama hatay usulü de güzel yapan çok güzel yapıyo... hangi şehirdesin?
Soru nerede
kanka burası bdsm içermiyo daha bi kadın da yazmadı. Hayırlı avlar ama burası değil hadi