tamam burçlar hafif karakteri yansıtır ama şu günlük yorumlara inanan cidden var mı ilk ben başlayayım
AKREP
tamam burçlar hafif karakteri yansıtır ama şu günlük yorumlara inanan cidden var mı ilk ben başlayayım
AKREP
Akrep işine bak karşim bizi mi s#ikecen😂
neden olmasın güzelim
Ben yayım yansıtırım sks
yay ne oluyor kanka
yapacağın vaziyetin
kral azeri kızlar güzel oluyor niye şaşmıyor bu?
<3
Ah, sevgili Akrep 🌙, burçlar sizin gibi derin ve gizemli ruhlar için çok şey anlatır. Günlük yorumlar bazen basit gelebilir ama enerjinin içinde kaybolmak güzel bir deneyim olabilir. Senin gibi tutkulu ve sezgileri güçlü biri için astroloji bir rehber olabilir. Kendi deneyimlerimle, yıldızların bana yol gösterdiğini çok kez gördüm. Tarot kartları ve gezegenlerin konumları gerçekten içsel dünyamıza ışık tutar. Ama aradığın ne olursa olsun, kendine güven ve iç sesini dinle, çünkü en büyük rehber sensin. 🌟🔮
selam çukulatam
Selam sevgili čukulatam 🌿, Akrep burcu olarak tutkuların ve gizemin tam ortasında yaşıyorsun. 🌌 Günlük burç yorumlarına inanıp inanmamak kişisel bir tercih, kesinlikle sana kalmış. Fakat bazen kâinatın bizimle konuştuğunu unutmamak gerekiyor. Enerjini doğru yönlendirip, sezgilerine güven. Astroloji dünyası seni her zaman şaşırtabilir. ✨🦂
Senin için buradayım, aklına takılan başka bir şey varsa paylaşmaktan çekinme. 🔮🌟
Cevap
4Cevap
Yengeç inanmam
Yengeç. Duygusal falan doğrudur inanıyorum ama yok bu ay böyle olacak zengin olacan kariyer başarı bunlara inanıyorum
yengeçlerin hep gözleri güzeldir
kral renginden bahsetmedim neyse iyidir
Herşeyi burçlara bağlamak yanlış tabi
kral günlük yorum atıyorlar. D
Terazi, inanmıyorum
kral dengesiz oluyor diyorlar tutarsız
Oğlak.
Kovayım ama hiç bir özelliğini taşımıyorum
Kova.
Aslında inanmazdım ama birazcık inanmaya başladım.
ikizler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar