Gece yarısı ayağımdan çekildim?

Son 2 haftadır çok garip rüyalar görmeye başladım. Gördüğüm birkaç rüyada ölüm ve ölüler ile alakalıydı. Rüyalarımın çoğu da çıkmaya başladı açıkcası. Mesela bir ara tanımadığım yaşlı bir kadını görmüştüm. Evinin tüm detayları hala aklımda. Kadınla ilk karşılaştığımda çok yorgun ve üzgün gözüküyordu. Beni gördüğü an yüzünde bir tebessüm oluştu. Ertesi gün bizim buralarda yaşlı bir kadının cenazesi kalktı. Kadını daha önce hiç görmedim ve tanımıyorum. Annemle tanışıyorlardı zaten , anneme danıştım ve bu vefat eden kadının eviyle rüyamda gördüğüm tüm ev detayları uyuşuyordu. Bu tarz rüyalar 2 defa çıktı. Onun dışında art arta iki gün yılan ve kedi saldırısına uğramaya başladım. Ertesi gün vefat eden dedm rüyama girdi. Saçmsapan bir denk geliş mi yoksa bir uyarı niteliğinde olan rüyalar mı emin değilim açıkçası. 2 gün önce rüyamda siyah bir silüet gördüm , yanımda yatan arkadaşımın üzerine doğru eğilmişti , bir anda kalabalıklaştılar. Doğal olarak korku sardı içimi. Dün gece ise uyumaya geçtiğimde sürekli irkilerek uyandım. En son irkilerek uyandığımda ise ayağımdan aşağıya doğru çekildiğimi hissettim. Ayak ucumda ve sol tarafımda iki tane silüet vardı. Gözlerimi araladığım gibi kayboldular. Duamı edip zor da olsa uyudum. Bu 2 hafta içerisinde rüyalarım iki üç günde olsa normalleşmişti fakat bu birkaç gündür yeniden garip bir hal almaya başladı. Bu tarz deneyim yaşayan , veya bilgisi olan kişiler bana ulaşırsa çok sevinirimm.
Gece yarısı ayağımdan çekildim?