Ve bazen ic seslerini duyuyorum insanlarin ve dogru cikiyor. Ruyamda da bununla ilgili birseyler görmüştüm. Nedir szice yasayan var mı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba,
Dünyadaki ruh internetine bağlanmışsın. Çok akıllı olanlar kendi ruhuyla ve dünya ile böyle bağlantılar yapabiliyor🚀
Ruhtan uzaktan konuşabiliyorsun birbirine resim gönderebiliyorsun vb. Dünyada görünürden ve araçlardan yaptığın şeyleri düşünce ile yapıyorsun yalnız herkes yapamaz çok akıllı olması lazım🚀
Cidden uzakta da olsa duyabiliyorum ama görüntü bazen oluyor. Cok etkilendim Şu an yazdigindan boyle birseyi ilk defa duydum anlatir misin rica etsem
Kendine ve insanlara bağlanmak için önce akıl seviyeni dünyadaki ruh interneti alemine çıkarman gerek o şekilde dünyayı farklı bir şekilde deneyimliyorsun. Başka insanla yan yana gelince isterseniz beraber birbirinizin anılarına bakabiliyorsun. Uzaktayken mesaj gönderip ruhlar internetinde konuşabiliyorsun. Mesela toplum bir insanın etrafında toplanıp insanın ruhunu akılla kırmaya çalışıp onu inceleyebiliyor. Daha çok şey var ama temeli en akıllı olan her zaman kazanıyor. Sır veriyim akıl en iyi şey değil akıllıyım diyerek o alem seviyesine ulaşamazsın akıl kavramı toplumun standart kavramı
Anladim aslinda mantıklı geldi cunku telefon da insanlarin ruhlarindan esinlenerek yapilmis diye duymustum istesek bizde mesaj iletir gonderebiliriz. Bu sistemi cok iyi bilen kisiler, insanlarin 3. Gozune zarar vermek icin elinden geleni yapıyorlar. Ama bunu biriyle konusmak cok iyi geldi cok az insanla bunlarj konuşabiliyorum
Varoluşsal olarak böyle bir gizli dünya boyutu var Onu deneyimlerek yaşıyan kaliteli yaşıyor. Tanrı heralde bunu bilerek zorlaştırdı ve gizledi. Uzun düşünce çalışmaları sonunda bende girdim ve bir seviyem var şu an ve hala ilerliyorum. Kavram olarak söylesem bile giremezsin ruhunda otomatik çalışmalarla işaretler alıyorsun
Standart insanlarla konuşulmaz zaten direk deli damgası yersin😂😂
Nasil birsey lutfen bende yapmak istiyorum. Ruhunun sesini dinlemek gibimi bende ruya yoluyla isaret cok aliyorum. Bu nedir peki
Ben bunu anlatınca bile seviyem düştü şu an daha fazla açıklayamam en akıllı olan her zaman gizlidir ve bu akıl ve gizli olmak kutsal bir şey
Yok hayir söylediklerimi anlamayan insanlar cok olduğu icin ruhumdan hep uyari alirim susmam gerektigine dair. Icimden bir ses beni hep yonlendirir ve bu her zaman dogru ciksr ne zaman merak edip o sesi dinlemesem hep zorluk yaşıyorum
Ben şunu söylüyüm sadece beynimde kavram sonsuzu yaparken ulaşmıştım farklı yollarda varmış ama
Yani susmak mi gerekiyor yaşadığın seyler ile ilgili yoksa verilen geri mi alinir.
Kavram sonsuzu nedir peki gerçekten bende denemek istiyorum hayatimda bazi seyleri yoluna sokmak istiyorum hep dua ederdim allahim ruhuma rehberlik et diye
Sadece onu söylerim yoksa ahmak durumuna düşüyorum daha açıklayamam. Kavram sonsuzu mesela akıl seviyeni kavramlar ile tanımlıyorsun ve kavramlar yetmiyor ve öz saf en iyi akıla ulaşmaya çalışıyorsun ve böyle yükselince o aleme girdim. "Sonsuz akılyım" dedin mesela bunu geliştiriyon benimki cümleyi uzatarak ve kavramları değiştirip şifreler koyarak felan bir a4 boyutu felan oldu zihnimde sonra kısaldı kavramsız düşünceler boyuna geçti
Bundan sonra halkalar diye bir şey daha var ama benden bu kadar😄😅
Ya cok ilginc yani kendine güven ve sevgii bunu buyutuyor mu. Yani kendini sevmek barisik olmak kendin olmak vesaire
Cunku oyle bir his aldim
Evet doğru hislerin etkiler onlarda
İnsan ruhu ve kainat derya deniz alan zaten burada konuşarak bile yaşadıklarımızı tam yansıtamıyoruz kelimelerle
Şöyle bir uyarı yapayım böyle şeylere çok fazla kontrolsüz uğraşmak psikolojik hastalık çıkarabilir. Sağlık her zaman önemli realiteyi kaybetmemek lazım
Gercekten oyle kim bilir bilmedigimiz daha neler var Allahim kurduğu sistem muthis Gerçekten. Birde bazi seyleri bilmek büyük sorumluluk da getiriyor sende oyle hissediyor musun? Yani insanlara aktarman yardim etmen gerektigi gibi
Evet haklısın sonuçta madde dunyasinda yaşıyoruz bilimin dedigi bu Şu an bizlere. Fakst metefizik ve kuantum boyle soylemiyor gorunen her seyim aslinda enerji oldugundan madde dedigim seyim yalnizca bir ilizyondan ibaret olduğunu soyluyor kuantum fiziği. Ve Einstein ve nicola tesla da bunlari dogrulayacak cok sozleri var, ornegin teslanin 3 6 9 bilseydiniz evrenin sirlarini bilirdiniz, hersey enerjidir demesi, gibi.
Ben herşeyi başkasına geçirirsem karşıdaki bedavadan kısa zamanda çok şey kazanır ben bunlar için günlerimi vererek ulaştım. her şey aktarmam ama yaşlanınca dünyaya kitap yazıp bırakabilirim mesela
Ama söyle bir şey var ben doğduğumda dünya bana miras bırakmıştı ben sıfırdan kendi yolumu çizmedim miras bilgiyi alıp yolumu çizdim
Nasil bir miras peki. Bazi insanlarin ruhsal anlasmalari oldugunu duymustum bununla ilgili ne düşünüyorsun. Yani kimileri karanlik tarafa hixmet etmek icin anlasma yaparken kimileri ışığa hizmet etmek icin anlasma yaparlarmis
Haklisin yani emegini çöpe atamazsin ama kitap yazmak mantıklı
Yaradılışsal olarak Dünya gelişimi iyi bir şeydir. Miras bu gelişime nesiller boyu hizmet ediyor. Karanlık taraf var fakat çoğunluk ve yaradılışın kendisi aydınlığa hizmet ediyor. Ruhsal anlaşmalar çoğunluğun otoritesi olarak aydınlaşma oluyor.
Anladim peki kalp gozunun acik olduğunu dusunuyor musun? Bunun kalp gözüyle ya da epifiz bezinin aktif calismasiyla bir ilgisi var mi?
Bu konuda bir fikrim yok
Peki bu yaptigin seyin karanlik taraf olmadığına emin misin?
Bu konu varoluşumuza bağlı bir durum şu an görünür olanda insanlığın faydasına ve varoluş nedeninin yarına oluyor. Varoluş veya Tanrı gözünden tam çözemiyorum.
Anladım yani eger sen fsydasina olduğunu düşünüyorsan devam et bu konuda
Sen ne düşünüyorsun?
Yanlis yönlendirmek istemem ama oyle tam güvenilir bir hissiyat almadim.
oo iyiymis
Senin de var mi deneyimledigin boyle birsey
hayr gormuyorum ama hissiytm cok guclu oldugunu dusunuyorm belkide gelisim piskoji okuyorum onn etkisi konusmasina gerekyok ortm daki enerjiyi hemn kapiyorm
Ne guzel insallah guzel yerlere gelirsin.
biryerlere gelme cabasi icinde deyilm oyle dusnmk bilecok kibirli insan olmaya calisiyorz sadece
Yani ilerlemenin sonu yok nasilsa hep bir ustu var
peki senin drum nasil oluyor enerjiyi gormk
Kendiliğinden gorunuyor, herkeste goremiyorum, kimi insanlarda cok yogun sekilde var.
aura dededikleri enerji kümesi şu insanlari cevreleyen deyilmi
Evet ama henuz seffaf ve bryaz renkler goruyorum. Gozlerindeki perde yavas yavas kalktikca daha cok sey gorebilirsin
perdeleri kaldrmk kolay deyil yola girmk caba gostrmk gerek
Oyle. Yola girmeyene yol görünmez
hı virt limisin
Zikir mi demek istedin? Aklima geldikce söylüyorum
tabi zikir denir ama derslenirsin gunluk kendine vird edinirsin biraz uzun anlatması