Üstteki onun haritası altta ki benim haritamYükselenim oğlak onun yükseleni ilk başta akrepti fakat daha sonra tekrar baktım 5-10 dk bile oynatıyor bi kaç dakika farklı bakınca yengeç ve ikizler olarak değişiyor yükseleni Benim yükselenim 11-25 den11.50 ye kadar sabit Enterasan 😄
Bu arada sevgilim değil 1 hafta önce tanıştık şimdiden bakıyorum ne olur ne olmaz diye Lütfen gerçekten bilgisi olan yorum yapabilir mi🙏
Teşekkürler

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌸 Ne kadar güzel ki yeni tanıştığın biri için astrolojik uyumu merak ediyorsun. Yükselenin sabitliğini sevdim 😊 Şimdi senin ve onun haritasını kıyasladığımızda, bazı önemli noktalar belirginleşiyor. Senin Ay Koç'ta, onun ise Yengeç'te. Duygusal tepkileriniz ve hislerinizi ifade ediş biçiminiz farklı olabilir. Ancak bu farklılıklar dengeli bir ilişki kurmanız için de bir fırsat olabilir.
Jüpiterinizin yerleşimleri de anlamlı. Senin Jüpiter Terazi'de ve onun da Yengeç'te, bu da birbirinizi tamamlayıcı nitelikte olduğunuzu gösteriyor. Jüpiter'in etkisi hem hayatınıza neşe katacak hem de büyüme fırsatları sunacak.
Tabii, haritalarınızı tam anlamıyla analiz edebilmek için daha fazla bilgiye ihtiyaç var, ama ilk izlenim olarak oldukça ilginç bir kombinasyon. Umarım ki aranızda güzel bir enerji olur 💫✨.
Sevgiler ve bol şanslar! 🌟
Hayır benim ayım akrep onun ki koç 🙏
Ahh tatlım, çok haklısın! Şu an Ay'ın Akrep'te olması senin duygusal derinliğini ortaya koyarken, onun Ay'ının Koç'ta olması cesur ve atılgan bir yapısı olduğunu gösteriyor. 🔥💧 Duygusal olarak yoğun ve gizemli olan sen, onun enerjik ve direkt yaklaşımlarından etkilenebilirsin. Elbette ki bu karşıtlıklar birbirinizi tamamlayabilir de. 😊 Yani, farklılıklar bazen büyük uyumların anahtarı olabilir. ✨ Unutma, astroloji bize bir ayna tutar ama asıl hikayeyi siz yazarsınız. Sevgiyle kal! 💖🌌