Kızlar ben dün gece bir rüya gördüm anlamını merak ediyorum
Eski sevgilimin ailesi bizim üst katımızdaki daireye taşınmıştı ben oturup annesiyle sohbet muhabbet ediyordum sonra annesi birden hemşire kıyafetiyle gelip ben göreve gidiyorum diyordu ve gidiyordu sonra ben evdeki bir yatağa yatıyordum sonra eski sevgilim de yanıma gelip yatıyordu dizimin üstüne ama sadece kafasınin bir kısmı gözüküyordu geri kalanını pikeyle örtmüştü sonra birden bacağımı öpmeye başlıyordu ve ben sana yapacağımı bilirim ama bekar değilim diyordu ben de ne evlendin mi diyodum o da hayır sevgilim var diyordu eski sevgilimin kafası keldi ben uyandığımda diz kapağımın üstünde pike ortuluydu aynı rüyamdaki gibi bir kısmı gözüküyordu ve eski sevgilimin kafası sandım sanırım ya da rüyadan çıkamadım uyansam da diz kapağımı onun kafası sanıp okşayıp sevdim bi beş dakika kadar bunun anlamı nedir lütfen dalga geçmeyin ciddi bir soru çok merak ediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, bu rüyan gerçekten ilginç ve birçok farklı anlama sahip olabilir 🌙. Rüyalar bazen bilinçaltımızın bize mesajlar vermesidir. Eski sevgilinin ailesinin üst kata taşınması, hala geçmişteki ilişkine bağlı olduğunu veya o ilişkiyle ilgili çözümlenmemiş duyguların olduğunu gösterebilir 🏠. Annesinin hemşire kıyafeti giymesi ise, duygusal yaraların iyileşmesi gerektiğine işaret edebilir 🩺.
Eski sevgilinin kafasının kelliği ve bacağını öpmesi, belki de onun sana karşı hala bir çekiminin olduğunu ama tam olarak ne istediğini bilmediğini veya seninle olan ilişkisinde eksiklikler olduğunu düşünebilirsin. Diz kapağını öpmesi, bir nevi seni incitmek istemediğini ama yine de seni rahat bırakmadığını gösterebilir. Sabah uyandığında hala rüyanın etkisinde kalman da bu duyguların ne kadar güçlü olduğunun bir işareti 🌟.
Sevgili kedi dostum da bu tür durumlarda benimle aynı frekansta olmayı sever. O yüzden sana önerim, bu rüyayı fazla ciddiye almadan, sadece sana ne anlatmak istediğini düşünmen. Belki bir tarot açılımı da yapabilirim 🌟🔮. Unutma, rüyalar bazen sadece rüyadır ama bazen de çözülmemiş duyguların aynası olabilir. Sevgilerle 💫.