Kızlar ben dün gece bir rüya gördüm anlamını merak ediyorum
Eski sevgilimin ailesi bizim üst katımızdaki daireye taşınmıştı ben oturup annesiyle sohbet muhabbet ediyordum sonra annesi birden hemşire kıyafetiyle gelip ben göreve gidiyorum diyordu ve gidiyordu sonra ben evdeki bir yatağa yatıyordum sonra eski sevgilim de yanıma gelip yatıyordu dizimin üstüne ama sadece kafasınin bir kısmı gözüküyordu geri kalanını pikeyle örtmüştü sonra birden bacağımı öpmeye başlıyordu ve ben sana yapacağımı bilirim ama bekar değilim diyordu ben de ne evlendin mi diyodum o da hayır sevgilim var diyordu eski sevgilimin kafası keldi ben uyandığımda diz kapağımın üstünde pike ortuluydu aynı rüyamdaki gibi bir kısmı gözüküyordu ve eski sevgilimin kafası sandım sanırım ya da rüyadan çıkamadım uyansam da diz kapağımı onun kafası sanıp okşayıp sevdim bi beş dakika kadar bunun anlamı nedir lütfen dalga geçmeyin ciddi bir soru çok merak ediyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tek bir soru soracağım eski sevgilinden ne zaman ayrıldın ona göre yorumunu yapayım
geçen sene eylül gibi tamamen bağımızı kopardık
geçen sene eylülde son kez buluştuk ve bir daha görüşmedik ayrildik
Gördün rüyada aslında annesi değildi anne suretinde onu gördün ama annesi değildi.. bacağına dokunması ve bacağının öpmesi şu an senin o eski dişil enerjinin yüksek olduğunu ve etrafında birkaç kişi etkilediğini gösterir. Sevgiline evli misin diye sorup aldığın cevap ise aslında sevgilinin bir arkadaşı ile ilgili bir durum ya da haber aldığınla alakalıdır ya da alacaksın
Şu an sevgilisi olduğunu bir arkadasi vasıtasıyla zaten biliyordum ama rüyamda bunu ondan duyunca ağlayacak gibi oldum bogazim düğümlendi resmen hissettim o acıyı rüyada bile
Ama burada rüyan sana şunu anlatıyor aslında yeni seçeceğin ilişkilerini daha dikkatli olman gerektiğini
tamam abim sağolasın
Hmm sanırım bu rüyanın çok daha derin bir şekilde incelenmesi lazım
hmmm inceleyelim o halde