Blakoj kısır döngüler dejavular var mı? Tıkanıklık yaşadığınız durumlar nelerdir? Bugün hiç aksilik yaşadınız mı? Varsa bunlar nedir? Blokajlardan nasıl kurtulabiliriz?
Sevdiklerimle ilgili önemli problemler yoksa hiçbir şeye takılmıyorum. Anlık pürüzler çıkabilir ama köşeyi dönüp gidince ya da akşam işten çıkarken unutuyorum her şeyi. Boş şeyleri (kafamda dahi olsa) yarınlara taşıyıp şu fanı dünyadaki kısıtlı zamanıma şerh düşmem
Hayat bir gemi gibidir suda ilerler ilerler bir rüzgar çıkar bir fırtına çıkar yavaşlar bazen de derin dalgalar gemiyi oradan oraya atar buna hayat tokadı deniyor aslında her ne olursa olsun hayat kafana vura vura doğruyu yanlışı gösteriyor
.. ben ise gemiyi tamirdeyim çünkü hayatım bir anda olağanüstü kötü durum oldu ve çok zor dönemden geçiyorum nasıl atlatıyorsun dersen ben bile şaşırıyorum ama artık buhrandayım
Çok vardı. Sürekli dejavu, anlamsız döngüler. Sonra atmaya başladım gereksiz olanları. Daha sonra evde bazı şeyleri atmaya başladım. Gürültü gibi geliyor çok fazla eşya. En güzeli bi çay ya da kahve yapıyorum kendime tv kapatıyorum ışıkları kapatıyorum. Karanlıkta dinleniyorum bomboş durarak. İşte o zaman tıkanıklığı açıyorum. Sakin kalıp düzgün düşünmek.
Tabi sonuçta insanoğlu uzun seneler yaşıyor genelde. Bu süreç boyunca ister istemez böyle şeyler yaşıyabiliyoruz. Yapacak bir şey yok. Ben her şeyin bir sınav olduğunu düşünüyorum.