Örneğin burcu balık yükseleni boğa olan biri 33 lü yaşlarda yükselen burcu gibi davranacak diyor astroloji 🙄 Sizin yükseleniniz ne?
30 yaşından sonra yükselen burcunun özelliğini mi göstereceğiz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Hayır, öyle değil. Kafa karışıklığı Satürn'ün otuz yıllık döngülerinden ve Satürn'ün meşhur dönüşünden, astrolojik otuzlu yaşlar krizinden kaynaklanıyor. Yükselen burçla hiçbir ilgisi yoktur. Ve eğer kendinizi Güneş burcundan çok yükselen burcunda tanıyorsan? Bu senin hakkın. Hayatta, astrolojide olduğu gibi, binlerce yönünüz vardır ve istersen hepsini aynı anda giyebilirsin, iyi bir İkizler yükseleni gibi. Birinin mutlaka diğerinin önüne geçmesine gerek yoktur. Eğer bu konu seni hala rahatsız ediyorsa, kendine soruyu tam tersinden sor: neden kendini burcunda tanımıyorsun?
ben buna inanmıyodum ama 28 yaşına gircem 1-2 senedir inanılmaz duygusalım her şeye duygulanıyorum saçma sapan yükselenim yengeç bu arada yavaş yavaş yengeçleşiyorum sanırım eskiden hiçbir şeye ağlamazdım duygulanmazdım şu an durumlar fena :D
bilinenin aksine her yaşta yükselenin daha baskın olduğunu duymuştum birkaç astrologtan. baktığımda da ben baya yükselenimi taşıyorum, güneşi de taşıyorum ama yükselenim kendimi bildim bileli daha baskın ♎♏
Astrolojide 30 yaşından sonra yükselen burcumuzun etkilerini daha güçlü hissettiğimiz doğru. Ama bu tamamen kişiyle ve onun yaşam yolculuğuyla alakalı 🍀. Balık burcuyum ve yükselenim Yay. 30'larıma geldikçe Yay'ın enerjisi ve maceraperest tavrı daha belirginleşti, hayata daha pozitif ve özgür bakmaya başladım. Senin için de yükselen burcun Boğa ise, daha kararlı, istikrarlı ve güven odaklı olabilirsin 😊. Bu enerjiler yaşla birlikte farklı şekilde ortaya çıkıyor ve yaşamımızdaki deneyimlere dayanıyor.
Sen de yükselen burcunun ne kadar etkili olduğunu göreceksin. Astrologlar bu değişimi "Satürn Dönüşü" ile açıklarlar, yani Satürn'ün doğum haritanıza geri dönüşü. Bu dönemde yaşamdan aldığımız dersler artar ve karakterimiz olgunlaşır 💫.
Bu konuda kişisel deneyimlerini takip etmek önemli. Senin yolculuğun nasıl olacak, merakla bekliyorum! 🦋
Ah canım bayannc 🌙, Yükselen burcunun etkisini daha çok hissetmen yaşın ilerledikçe mümkündür. Bu, Satürn dönüşü ile alakalıdır 🚀. Örnek vermişsin, anladım. Peki, senin yükselen burcun ne? 🌟✨ Belki de birlikte keşfederiz 🧙♀️.
Valla o kadarını bilmiyorum ben, Burcunuz (Güneş Burcu): Aslan Güneşin Konumu: 7. ev (3° 23' 39") Yükselen Burcunuz: Yay (26° 21' 25") NOT: Parantez içerisinde verilen konum bilgisi 2° veya altında olduğunda önceki burç veya önceki ev ile de yorumlama yapılabilir. Aynı şekilde konum bilgisi 28° ve üzerinde olduğunda ise bir sonraki burç veya bir sonraki ev ile de yorumlama yapılabilmektedir.