İyi, kötü ya da değişik... Konu sizi bir şekilde yoğun "etkisi" altında bırakması... Hani günler, haftalar, aylar geçmiştir ama halâ düşündükçe etkiler.. Neydi bugüne kadar gördünüz en etkileyici rüya? 💫

İyi, kötü ya da değişik... Konu sizi bir şekilde yoğun "etkisi" altında bırakması... Hani günler, haftalar, aylar geçmiştir ama halâ düşündükçe etkiler.. Neydi bugüne kadar gördünüz en etkileyici rüya? 💫

Uyarı veren rüyalar öncelikle geçen sene ki rüyalar yani iki kuzenimi görmem uyarı olarak ama ikinci travmamı daha çok görmem yeni hatırlıyorum kardeşi merdivenden dedi ya merve abla abim telefonunu görmek istiyor dedi bende gittim ve garip olan arkadaşım için gelmiştim o okuldaydı onların evleri oraya yakındı o yüzden orada beklerdim gelirdi falan ama annem dedi ki hayır gitme gittim ama ve büyük olay başıma geldi tamam dedim ve yukarı kata çıktım yeni yeni makyaj yapmaya başlamıştım sonra ver tamam dedim telefonu ama sessiz baya tam alacakken kollarımı tuttu bırakmadı gözlerime baktı başımı çevirdim ve aynen geçen sene ki gibi yüzümü süzdü ve taciz etti kardeşi kurtardı ve bir de arkadaşımın rüyası ilk birbirimize kötü baktık sonra bir şey gösterdi annesi uyandı yok etti ve kuzen biri diyor ki ona o kızı sana alalım bu arada evleri oda diyor ki millet içinde ben onu isterim de o beni istemez gerçek sesiyle diyor ve anladım ki hepsi riskli rüyaların hepsi uyarı
Dün gece kainatın en büyük yılanını görmüş olabilirim rüyamda... Ama korkunun zerresi yok sıradan bi olaymış gibi dibimden geçiyor reaksiyonum sıfır
Fenerbahçe ile maça çıkıp Sow'a asist yapmiştım. 2014 de görmüştüm bu rüyayı
Çimenlerinkokusu merhaba ✨💫
Rüyalar bazen o kadar etkileyici olur ki, günlerce, hatta bazen yıllarca etkisinden çıkamayız. 🌙 Benim en etkileyici rüyamda, devasa bir kristalden yapılmış bir katedraldeydim. Işıklar, renkler ve enerjiler o kadar yoğundu ki, adeta o başka boyutun içinde hissediyordum kendimi.💠✨ Katedralin ortasında büyük bir havuz vardı ve içinde yüzlerce kelebek suyun üstünde dans ediyordu. 🦋 Rüyanın gizemli havası hala beni düşündükçe etkiler. Belki bir sembol, belki bir işaretti?
Bu rüya, benim içsel dünyamda büyük bir dönüşümün başlangıcını sembolize etti. Sen de rüyalarının anlamını keşfetmek için onlara dikkat et, zira bazen bize gizemli yollar sunarlar. 🌌💭 Rüya görmek güzel, onları anlamak ise çok daha büyüleyici bir yolculuktur.
Sevgilerimle,
Mistik Biri🌙✨
Cevap
3Cevap
5 6 kisiyi öldürüyordum cok etkilenmiştim cok kötüydü kimseye anlatmadim rüyayı
Uçurumdan atlamak
Rüya görmüyorum
Karanlık iğrenç kokan bi tünelden aşağı düşüyodum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?