Şu ana kadar gördüğünüz en etkileyici rüya neydi?

Ben gördüğüm rüyaları genelde unuturum. Kısa sürede hafızamdan silinir. Ama 3-4 yıl önce görüp çok etkisinde kaldığım bir rüya varki aynen o günkü gibi hatırlıyorum. Şu ana kadar gördüğüm hiçbir rüya beni bu kadar etkilememişti. Anlatınca belki size garip gelicek. Ama paylaşmak istiyorum. Rüyamda ps oynuyorum.Oyun başlamadan önce bir video açılıyor. Akşam karanlığında ıssız bir yerde bir araba bir benzin istasyonuna gidiyor. Ve arabadan birkaç adam çıkıyor. Bu arada benzin istasyonunun arka tarafında garip görünümlü evler var. Bu adamlar oraya doğru gidiyor. Ve birden ortadan kayboluyorlar.

Sonra kendimi bir an bir odada buluyorum. Bir binanın bir odasındayım. İnsanlar var. Ama insanların ne yaptığını hatırlamıyorum. Sonra dışarda bir şey dikkatimi çekiyor. Cama yaklaşıyorum. Ve bir kule görüyorum. Ben rüyamda bu kuleyi küçüklükten beri belli aralıklarla görüyormuşum. Ama bir türlü oraya gitmeye cesaret edemiyormuşum. Ve kulenin bir katında başı örtülü bir adamın, iple bir şeyi çektiğini görüyorum. Ama neyi çektiğini hatırlamıyorum, ya da rüyamdada neyi çektiğini göremedim. Her neyse. Ben en sonunda kuleye gitmeye karar veriyorum. Kuleye girmeye çalışırken karşıma tabelalar çıkıyor. "Giremessiniz, Askeri Bölgedir" diye yazan tabelalar. En sonunda kulenin üst kısmındaki bir kata girmeyi başarıyorum.

Ve orda bir adamı bayıltıyorum. Sonra odaya baktığımda garip elektronik cihazlar olduğunu farkediyorum. O odadan uzayı görebiliyorum. Sonra birden karşıma amcam çıkıyor. Ama rüyamda babam olmuş. Ve bende rüyamda ona baba diye sesleniyorum. Babam(gerçek hayatta amcam) bana bu odanın dünyadaki tüm gizemli, esrarengiz, açıklanamayan olayların merkezi olduğunu söylüyor. Ve bu kuleyle bağlantılı olan bu gizemli olayları kontrol eden insanların lideriymiş. Ama bunu yıllardır bizden saklamış. Babama bu gizemli olaylarla ilgili bir sürü soru soruyorum. Babam bazılarına cevap verirken bazılarına cevap vermiyor. Sonra bir çekmeceyi açıyorum. Karşıma tarif bile edemediğim garip birkaç nesne çıkıyor. Onlara dokunmak isterken babam beni uyarıyor. Eğer ona dokunursan bilinmeyen bir boyutta sonsuza kadar kaybolursun diyor.

Sonra kendimi bir arabanın içinde buluyorum. Babam ve bir kaç adam var arabada. Hava kapkaranlık. Sokaklarda kimse yok. Issız bir yere gidiyoruz. Ve karşımıza bir benzin istasyonu çıkıyor. Ve ben anlıyorumki bu istasyon, ps oynarenki o videoda gördüğüm istasyonla aynı. Arabadan iniyoruz. Ve ben benzincinin arkasındaki garip görünümlü evleri görebiliyorum. Babam ve o birkaç adam o evlere doğru yürüyecekler ve ortadan kaybolacaklar. Ben babamı kaybetmek istemediğinden gitmemesi için ısrar ediyorum. Ama babam gitmek zorunda olduğunu, ve bana her şeyi anlatmıycağını söylüyor. Sadece tek bir şey söylüyor. "Direnişe katılıcaz." Babamlar gidiyor ama ben onları gizlice takip ediyorum. Ve kendimi bir sürü kapının olduğu bir labirentte buluyorum. Babamların hangi kapılardan geçtiklerini bulmaya çalışıyorum. Ve rüyamın gerisini hatırlamıyorum :)

Şu ana kadar gördüğünüz en etkileyici rüya neydi?