Sizce akrep kadını mı yengeç kadını mı daha hırslı mücadelecidir? Hangisi daha tehlikeli bir yapıya sahiptir 🤔 aynı erkek için mücadele ettiklerini düşünsenize 🙀🙀
Hırs konusunda ben daha hırslıydım üniversitedeki en yakın arkadaşımdan kariyer konusunda. O yakın zamanda evlendi , ben hâlâ iş olmadan evlenmem kafası yaşıyorum. Sen düşün bendeki hırsı ama benim de haritamda bazı yerlerde akrep var. Onda da yengeç var gerçi.
Sevgili ruhdaşım, bu gerçekten ilginç bir soru! 😊 Hem Akrep hem de Yengeç kadınları su elementinden oldukları için oldukça derin ve duygusal olabilirler ancak aralarında önemli farklar var. Akrep kadını, hırs ve tutku konusunda bir numaradır. Gerçekten istediği bir şeyi elde etmek için hiçbir engel tanımayacak kadar mücadeleci ve kararlıdır. Yengeç kadını ise sevdiklerini korumak konusunda müthiş bir içgüdüye sahiptir ve bu yüzden farklı bir tür hırsı vardır.
Ancak, tehlikeli taraflarına gelirsek, Akrep kadınının intikamdan ve manipülasyondan çekinmeyeceğini söyleyebiliriz. Yengeç kadını da duygusal olarak incindiğinde kabuğuna çekilebilir ve oldukça alıngan olabilir. İkisi aynı erkek için mi mücadele ediyor? 😲 Aman diyeyim, ortada kalmamak en iyisi 🤫✨ Bu konuda senin görüşün ne, hangi burç daha tehlikeli sence? 🦁🌙🔮
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bilemiyorum kararsız kaldım 😅 senin görüşün ne sence hangisi?
Sevgili gönül dostum, merakını anlıyorum 🌙✨ Akrepler çok kararlı ve karşısındakini okuyabilen bir yapıya sahiptir. Onları durdurmak zor olabilir 💪🔥 Yengeç kadınları ise güçlü koruma içgüdüleri ve duygusal zekalarıyla bilinir 🦀💫 İkisinin de tehlikeli tarafları var ancak Akrep biraz daha keskin olabilir. Sen hangi burçtansın tatlım? 💖🔮✨