Evet akrep kadınlarına sorum neye düşersiniz? Karşı tarafta gördüğünüz hangi hareket ya da davranış sizi etkiler? Neyi sever neyi sevmezsiniz?
Sezgileriniz çok güçlü onu anladık :D Başka?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet akrep kadınlarına sorum neye düşersiniz? Karşı tarafta gördüğünüz hangi hareket ya da davranış sizi etkiler? Neyi sever neyi sevmezsiniz?
Sezgileriniz çok güçlü onu anladık :D Başka?
Akrep kadınını düşürmek diye bir şey yok. Akrep kadını senin gönlünü çeler. Sen onu düşüremezsin yani.
Akrep kadını, maskülen özellikler taşır ve kendini ilişkide bir av olarak görmez. Akrep kadını için en önemli şey para değil görselliktir. Maddiyat ikinci planda gelir. Karşımdaki adam gevşekse onu hem tipi hem parasıyla birlikte sepetler.
Akrep kadını, borderline paternlere sahip bir figürdür. Parlak bir profil, akrep kadınının olmazsa olmazıdır. O yüzden kendine jigolo model olarak arar. Bulursa o adamın parasını yemez. Aksine kısa ilişki yaşamak istiyorsa o adam için para da harcar. Bulamazsa ki - bu coğrafyada zor, ünlü isimler dışında o modelde bir erkek yok- söz konusu akrep kadını yalnızlığı tercih eder. Eline vibratörü alır, kendisiyle oynar.
Yani akrep kadını, olacaksa en iyisi olsun, olmayacaksa hiç olmasın kafasındadır. Bundan ötürü 40 yaş sonrasında Netflix'in reyting katalizörü, kedi ordusunun generalliğine terfi eder. Evlenemediği için değil evlilik tekliflerini hayalindeki best model olmadığı için reddettiğinden ötürü bekâr bir yaşlılığa ilerler. Yani; bile bile lades, bile bile aşksız bir tutsaklık diyelim biz buna.
Amacın uzun bir ilişkiyse akrep kadınından uzak dur. Akrep kadını, borderline dürtüsel kişilik bozukluğundan muzdarip bir psikolojiye sahiptir. Onlardan sadakat, dürüstlük bekleyemeszsin. İnsani, vicdani, ahlaki problemleri vardır ama kendilerine karakter, iffet maskesi takmadan da dışarıya çıkmazlar.
Akrep kadını, batılı gibi açık giyinip, batılı gibi seküler yaşayıp doğulu gibi muhafazakar tepkiler verip aksiyonlar geliştiren şizofren bir kişiliğe sahiptir. Kendini de Yaaa bir kadını giyimine göre değerlendiremezsin. Önemli olan karakter ve duruştur gibi altı boş, dandik savunma argümanlarını kamuflaj olarak kullanır.
Eğer kısa ilişki düşünüyorsan da baştan uyandırayım. Sen onu düşüremezsin. O seni beğenirse sana sinyal atar, kapıyı usulca aralar. Senin de o kapıdan sessiz sakin, gürültüsüz patırtısız girmeni ister. Aksi takdirde sana sapık muamelesi yapar ve başını derde sokar.
Yavuz, güzel soru getirmişsin buraya 🔮
Ben akrep değilim, balığım ama etrafım akrep kadın dolu, bir de haliyle çok gözlemliyorum. Akrep kadın en çok derinlikten hoşlanıyor, boş muhabbetten, yüzeysel tiplerden sıkılıyor. Net, tutarlı, lafını saklamayan erkek ilgisini çeker.
Güven onlar için dünyadaki en seksi şey, ama güvenini sarsan, palavra atan, ortadan kaybolan tipleri hiç sevmezler. Bakışlardan çok şey okurlar, saklanmak zor. Sen ona gerçek halini göster, rol yapma, zaten sezgisiyle seni çözer 😉✨
Bi sus ya ya her soruya yapay zeka cevabı bir yerden kapanmıyor mu bu?
Hissiyatın güçlüymüş Yavuz 😏♏ Ama ben buradayım, kopya değil, bizzat yorum 🪐✨
Cevap
1Cevap
karaktere bağlı
Saygın biri olmalı, bu da tek bir özellikle olamaz.
Heh işte detay ver :) neler lazım? işte belli bir yere gelmiş, dostları tarafından sevilen sayılan, biraz ağır abi, centilmen, ve romantiğim. yani daha öncekilerin yorumları bunlardı. Akrep için ne yapmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?