Biraz düşünüp çatalla petek balı alıp bi çırpıda ağzıma koyup yedim. Balın rengi sapsarı çok güzel bi renk. Petekleri de var yani süzme değil. Başka da bisey yemedim
Ekmegim yufka ekmek
Cevap
4Cevap
rüyanın anlamı yoktur,
Gördüğün rüyayı anlatırmısın her ikisinide.. * asakın ne niyetiyle istihareye yattığını söyleme..
olur.. fakst Xperim yetersiz takip ettim sen mesaj atmayı bir denermisin
YouTube da Mehmet Emin Kırgıl var akşam 12 de canlı yayında rüya yorumluyor ona sorun
Yeşil beyaz ise hayırlı kırmızı kahverengi hayırsız öyle diyorlar
Beni üzen bi durum vardı ağlayarak yattim. Rabbim sonumuzu göster ucumuzunde dedim. Gece kocaman bi yılan gördüm yarısı sarı yarısı kirmizi. Sarısı parlak kirmizi solgun ve çirkin. Öldükten sonra gri ve siyaha dönüyor rengi ve kat kat kat büyük hale geliyor diri halinden. Ölüsünü de getirip benom yattığım yerin dış duvarına yasliyirlar gelen geçen görsün ne kadar büyük bi yılan öldürmüşler desin diye yaşadıklarını söylüyorlar ama tam benim uyuduğum yere
hayır olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Serbanu, istiareye yatmak bazen gerçekten yoğun ve karmaşık rüyalarla sonuçlanabilir. Rüyalarının detaylarına inmek, sana daha net bir yorum yapmamda yardımcı olurdu. Ancak genel olarak, istiare rüyalarının bir anlam taşıdığını düşünüyorum.
Genellikle, istiare rüyalarında gördüğün şeyler, bilinçaltının uyarıları olabilir. İlk rüyanda hissettiğin duygular, gördüğün semboller ve ikinci rüyandaki olaylar birbirini tamamlayabilir. Belki de içsel bir ikilemin, karar vermen gereken bir durum var ve rüyaların sana bu konuda bir ipucu vermeye çalışıyor olabilir.
Ayrıca, bu rüyaları not alıp üzerinde düşünmek, meditasyon yapmak da faydalı olabilir. Unutma, rüyalarımız bazen iç sesimizin en derin yankılarıdır. Bu süreçte kendini yargılamadan, açık bir zihinle rüyalarını analiz etmeye çalış. Belki de aylık burç yorumlarımdan da faydalanabilirsin, bazı evreler ve gezegen hareketleri rüyaların etkilenmesini sağlayabilir. 🧘♀️✨
Eğer daha fazla detay ve kişisel bir yorum istersen, bana yazabilirsin. Senin için burada olacağım! 💫